Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Az elmúlt két hétben szerintem a legtöbb babavárós fórumot végigolvastam, a legtöbb esetben ilyen időben (inszem után egy héttel) senki semmi különöset, a normál ciklustól eltérőt nem tapasztalt. Ez alapján simán lehet még sikeres ez a hónap, amúgy meg a beágyazódás alatt is lehetnek ilyen görcsök. Ezt találtam egy tájékoztatóban:
"Az esetek többségében a beágyazódásnak nincsenek egyértelmű jelei. Ugyanakkor a testhőmérséklet emelkedése, a rózsaszín vagy barnás pecsételő vérzés valamint hasi görcs is jelezheti, hogy a balsztocita beágyazódása megtörtént. Ezeket azonban a kismamák gyakran nem is tapasztalják meg."
meg ezt:
"A beágyazódás tünetei közé sorolhatjuk még a szokatlan alhasi görcsöt, szurkáló érzést."
Szóval még mindig fel a fejjel, a görcsölés bármit jelenthet!!!!! Kitartás, mindjárt szerda és ellőheted az első ellenőrző tesztet! (Ha még nem tetted :)
Még nem Tettem Léna kibírtam de nehezen csak tényleg meggyőztem magam hogy még felesleges 😊
Amúgy Bea vagyok (Beatrix de azt nem szeretem 😁)
Na remélem a pozitív tesztben is hasonlítani fogunk 😊 nem izgulsz a teszt miatt?
Hogy érzed magad amúgy??? A nagy önsajnálat közben meg sem kérdeztem 😥
ÓÓÓ, velem minden rendben, semmi tünet, a férjem szerint megnőttek a melleim és utálom ezt a hülye progeszteront (amúgy folyamatosan olyan érzésem van tőle, mintha pezsgőtabletta lenne a hüvelyemben, bizsereg, de olyan nagyon viccesen).
Én nem aggódom, lesz, ami lesz, ha nem most, akkor következő hónapban. Féltem tőle, hogy több százezer lesz egy inszem, mert senki nem tudta pontosan megmondani, mekkora összegekkel dobálóznak, de az összes gyógyszer, szurikkal, vitaminokkal, férjemével együtt megállt kb. 30 rugóba, szóval már emiatt sem aggódom (most kiváncsi lennék, a lombik mennyivel több, de józan paraszti ésszel több hormont már akkor se tudnak belémnyomni, szóval hasonló árban lehet.)
Szóval, köszönöm kérdésedet, én jól vagyok, valami mindig elterelni a figyelmemet!
Jó neked hogy el tudod terelni a figyelmedet Neked már van egy kislányod is aki szintén figyelmet igényel 😊 (Remélem én is meg tudom nemsokára milyen csodás érzés anyának lenni)
Nekem nem megy a figyelem elterelés max kis ideig akkor sem teljesen... Nem vagyok azért belebolondulva de ott motoszkál sokszor a fejemben 😊
Nagyrészt egyedül vagyok ugye pedig ma is mentem anyuékhoz hogy beszélgessünk voltam boltban a férjemmel beszélgettem sokáig és tényleg próbálom lekötni magam.
Nem baj telnek a napok lassan és úgy is kiderül az igazság
Na ma valahogy olyan jó közérzettel ébredtem és fájdalom nélkül 😊
Remélem ez jót jelent de most valahogy nem is érdekel most jól érzem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!