Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Nálunk is ez a "vicc" hogy semmi káros szenvedélye nem volt soha! Mivel kamionsofőr sokan úgy néznek rá mintha ufó lenne mert nem dohányzott sosem és alkoholt is csak látott maximum mert inni sose itta. A kávéra meg közölte sose inna mert keserű 😁😂
Nálam is voltak gondok nem is kevés másfél évbe telt mire helyre állították gyógyszerekkel de ugye azok az esetleges ugrálhatnak állandóan nézetni kell. Pajzsmirigy alulműködésem van a prolaktinom is az egekben volt.
Úgyhogy nálunk mindkettőnknél van probléma azért sem bíztam/bízok az inszeminációban nálunk
Lehet, hogy nem kene, de en mar kezdek megbaratkozni a lombik gondolataval. Tudom, hogy sokkal megeroltetobb, de egy ido utan mar az ember tenyleg eljut oda, hogy mit szorakozzunk, az elet tul rovid. En 33eves vagyok, o 31. Sokan kerdezgettek miert nem alltunk ra a temara korabban, de egyszeruen nem jutottunk el oda. Az en velemenyem pedig az, hogy ha nem all valaki keszen egy gyerekre akkor ne vallaljon, mert hatalmas aldozatokkal jar es kesznek kell lenni arra, hogy ezeket meghozzuk (noverem 3gyereke sokat van nalunk igy latom a kevesbe "cuki" reszet is a dolognak.
A ferjem 3eve vegezte el az egyetemet, utana volt lanykeres 2017ben es tavaly eskuvo. Most jutottunk el oda, hogy johet a baba, persze nem mindenkinel tortenik ugy, mint tesomeknal ahol a ferje ranezett es azonnal teherbe esett mindharomszor :) Lenyeg a lenyeg, en nem rettenek el a lombiktol, persze jobb lenne, ha nem kene, de ha arra kerul a sor, hat inkabb legyen, mint fel evet meg szamolgatni es varni.
Teljesen megértelek!
Én is későn találtam rá a férjemre mi mindössze öt éve vagyunk együtt én 35 ő 45 szóval nincs idő várni egyáltalán. De én vele éreztem azt először hogy gyereket szeretnék. A korábbi kapcsolataimban ez fel sem merült egyik sem volt olyan.
A nővérem 15 évesen ismerte meg a férjét 24 évesen szülte az elsőt együtt laktunk még amikor a másodikat szülte akkor is szóval etettem alattam stb tehát tudom mivel jár és szeretnék is babát NAGYON! De nem érek rá várni még talán egy inszemet próbálunk utána lombik jön mert nem akarok kicsúszni az időből!
Nekem anyum azt mondta, hogy o koran szult, es o most pihen, mi kesobb suzlunk tehat mi elotte pihenunk, szerintem ez jol osszefoglalja :) Azt vallom mindenki akkor vallaljon amikor ugy erzi eljott az ideje. Ha 20evesen akkor akkor, ha 40evesen akkor meg akkor. Zavar ha masok megprobalnak beleszolni, mindig az jar a fejemben en fogok felebredni ejjel meg pelenkazni napi 10szer, had dontsem el magam :) Plusz egyetertek az is iszonyu fontos, hogy a megfelelo parter legyen melletted.
Gorcsok elmultak?
Görcsölök egész nap hol jobban hol kevésbé...
Te hogy vagy? Láz? Bármi más fájdalom? Közérzet?
Ma vagyok 8dpo-n, gyengebb gorcsolgetes van, meg almossag, de en tuneteknek mar nagyon regota nem tulajdonitok jelentoseget. A laz persze hatalmas kivetel mivel sajnos ugy gondolom az meghiusitotta a megtermekenyitest mindket alkalommal.
3napon at tartott (elso honapban csak 1napig, de akkor egy tusom volt most meg 4, ugyhogy ezzel magyarazom magamnak), aztan elmult, mintha mi sem tortent volna.
A magas testhomerseklet nem tudom mennyire akadalyozza meg a nagy talalkozast ott bent, de jot nem tesz az tuti.
Ezt nem tudhatjuk előre lehet semmit sem zavar be és sikerül 😊 én szorítok!!!! 😊
Arra én is rájöttem hogy egyértelmű jelek nincsenek ahány nő annyi féle tünet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!