Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Igaz, jogos, de bármilyen ( akár picit is jól hangzó) kapaszkodóba, érvbe hajlandó vagyok hinni, mint elkeseredni, mert azzal bántom a férjemet, ha szomorúnak lát, most éppen pont ez jutott eszembe!! 😀 Nem akarok csüggedni, mert akkor eszembe jut, h az inszem nálam pont csak félig esélyes, mint Nálatok, hiszen, ahogy olvasom, az uram eredménye a legrosszabb, neki a vitamin sem segített, a legtöbb esetben 4 millával el sem végzik a beavatkozást... Nálam megugye szintén nem segít az 50%-os petevezeték sem, de muszáj hinnem benne, h sikerül, különben minek szivatnám magunkat a rengeteg mászkálással.
A gyógyszerem ma reggel fogyott el, újabb dobozt kellene bontanom. A szedés leggyakoribb mellékhatása, h elmarad a menzesz, azt meg nem szeretném, ha éppen most borulna fel. Az utolsó 3 hónapban 24 nap volt a ciklusom, ha ezt nézem, holnap már a negyedik napja késik (a 26-hoz két napja), de a teszteken mégcsak szellemcsík sincs. A predictor állítólag a nemvárt napján 99%-os, persze azért reggel is lövök egyet. Majd viszem magammal a gyógyszerek et, hátha az orvos reggel azt mondja, szedjem be, de nem valószínű. Ha abbahagyom, akkor is meg kell várnim, h ürüljön a szervezetemből, azt meg Ti is tudjátok, ilyenkor a legnehezebb várni, h történjen már valami. Értem Bea a Te oldalat is, megfontolandó a vélem€nyed! Ági Te is így gondolod? Ketten együtt lehet, h megtudtok győzni!!!😉😄
Komolyra fordítva teljesen megértem hogy nem akarsz Te sem várni és minnél hamarabb kezdeni a következőt 😊 én is így vagyok vele sőt én már a második inszem utáni lombikon agyalok
De azért adj neki egy esélyt még holnap
Én nem tudom mi ez a rosszullét még a víz is levert az lesz a jó ha elkaptam valamit sokan dolgozunk a munkahelyemen nem nehéz...
A hasam még mindig fáj igaz már nem annyira de holnap már péntek telnek lassan a napok már 10. Napon leszek az eljárás szerint.
Bocsi, itt vagyok, baratnoztem.
Lena, en amiatt nem hagynam abba az utrot, mert uj dobozt kell bontani, hisz az ugy is ki kell bontani ha van baba akkor most, ha nincs akkor meg ket het mulva, es nem jar le.
Masreszt sajnos en is ugy gondolom ha a 14.napon meg egy halvany csik sincs a predictor earlyn foleg, hogy mar az elmaradt menzi utan vagy akkor ez a honap nem volt befuto, majd a kovetkezo!!
A G1 intezetben sem csinaljak meg az inszemet 5millio alatt Amit amugy nem ertek, ha maganuton megy vki es fizeti akkor miert ne? Csak egy kell,hogy beusszon!
Jó reggelt csajok! 😊
Na nálam "megérkezett" a fejgörcs ma reggelre ami 2-3 nappal nem várt előtt jelentkezik és ugye elvileg vasárnap kell megjönnie...
Tudom hogy van még időm de én ezt elengedtem mert nem sikerült érzem a testem mit üzen és nem babát az tuti...
Ami a spermaszámot illeti egy szót sem mondtak arról inszeminációkor hogy megfelelő volt e. De gondolom ha nem mondták akkor biztos...egy másik orvos jött ugye be mert az enyém szabadságon volt. Lehet megcsinálták ha már behívták miattunk az orvost csak nem szóltak hogy esélytelen...
Jó reggelt! Basszus, Bea Neked fáj a fejed a menstruációtól? Veszel be gyógyszert, vagy ki szoktad bírni nélküle? Ma még ráadásul front is van!
Én nem csinálok tesztet, most kezdem érezni a méhemet, szerintem még. 1-2 órán belül megjön!
Most vettem be mert kegyetlenül fáj. Igen minden második vagy harmadik hónapban fejgörcs jelzi hogy megjön. Tipikus fejfájás csak ilyenkor fáj így onnan tudom a homlokom erősen görcsösen fáj.
Nem is telefonálsz akkor Léna? Várod hogy megjöjjön?
Nembaj a második lesz nálunk a nyerő hónap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!