Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/640 anonim ***** válasza:

Ó, hát nem megyek én sehova! Most a Ti várakozós időszakotok jön, aztán meg az én tüszőfigyelésem lesz izgi, az elkövetkező időszakban is lesz témánk bőven!!

Még ne temesd ezt a hónapot, bármi megtörténhet, van még pár napod a nemvártig... Nézted teszttel az ovudat? Azt tudom, hogy inszem kedden volt, de az ovud is akkor lehetett? Bocsi, lehet, hogy írtad, csak nem emlékszem, itt a melóban viszont nem pörgetném vissza ezt a 15 oldalt :))

2019. máj. 2. 09:54
 152/640 anonim ***** válasza:
Szia Ági! Még nem, tegnap esete beszéltem két barátommal, akik tudhatják (összesen 7 diploma), estére ígérték, hogy visszaszólnak...
2019. máj. 2. 09:57
 153/640 A kérdező kommentje:

Hát Àgi ha megjön akkor már nem csinálok tesztet mert minek 😊

Tudom hogy a görcs bármi lehet de ha terhes vagy és érzel is görcsöt azért olyan erős nem lehet mint mikor meg akar jönni nekem meg olyan erős. Nem csak úgy görcsölgetek hanem úgy telibe fáj ahogy szokott és ez nálam mindig így van már egy héttel előtte kínoz ezért vagyok biztos benne hogy meg fog jönni 😊

Aki beszámol arról hogy görcsölt mégis terhes volt az mindenki írja hogy nem volt olyan erőteljes mint egyébként szokott nemvárt előtt. Nekem most teljesen olyan erős

2019. máj. 2. 09:57
 154/640 A kérdező kommentje:
Nem néztem tesztel az ovumat de este fél nyolckor adtam be a tüszőrepesztőt és kb este 10 körül nagyon görcsöltem úgyhogy hatott és inszemen is mondták hogy a kettőből már csak egy tüsző volt ott úgyhogy a másikat megrepesztette és elindult. Azt nem tudom utána a másikkal mi lett de azt mondta az asszisztens hogy az is szép nagy és bármikor megrepedhet azért mondta még másnap legyünk együtt
2019. máj. 2. 10:00
 155/640 A kérdező kommentje:
Ja! Azt el is felejtettem írni hogy a másik biztos jel hogy megjön az hogy rügyezek ki mint a cseresznyefa tavasszal 😊😂 tele vagyok pattanással ami szintén jelzi a nemvártat nálam mindig...
2019. máj. 2. 10:42
 156/640 anonim ***** válasza:

Jajj, nagyon szepen koszi, imadom a barataidat! :) Ugy izgulok, talan talalnak valami hasznosat.

Bea, a ferjednel a spermakeppel mi volt a gond?

Allitolag tenyleg valamilyen okbol kifolyolag inkabb a masodik vagy a harmadik szokott sikerulni, szerintem amugy azert, mert addigra mar kicsit megnyugszik a no es "tudja mire szamitson". Elsore altalaban ragorcsolunk a dologra.

2019. máj. 2. 10:44
 157/640 A kérdező kommentje:
Kevés volt a sperma és abból a kevésből még kevesebb a jó ami "használható" most számokat így fejből nem tudok. Volt műtéte hogy jobb legyen kb 10%os javulást mutatott három hónappal a műtét után de az is édes kevés volt
2019. máj. 2. 10:50
 158/640 anonim ***** válasza:
Ha tényleg úgy érzed, hogy meg fog jönni, akkor se keseredj el. Gondolj arra, milyen jó, hogy ez még csak az első próbálkozásunk, még csomó esély van rá, hogy összejön, a 6 X 15%-ból felhasználtunk egyet, ami nem jött be... És? Maradt még 5 dobásunk, a statisztika pedig a többszöri próbálkozásokat igazolja! Fel a fejjel!
2019. máj. 2. 10:59
 159/640 A kérdező kommentje:

Nem keseredek el márcsak azért sem mert nálam ez félsikernek könyvelhető el hogy idáig is eljutottunk olyan sok idő után 😊

És annak is örülök hogy egyáltalán elvégezhető volt az inszemináció és stimulálható voltam lett két szép tüszőm szóval nem vagyunk reménytelenek a férjem sem steril csak kicsit nekünk nehezebb ennyi igen néha elfáradok és fel akartam adni a két év alatt de vannak hullámvölgyek menni kell előre! Babára fel hajrá nekünk!😊

2019. máj. 2. 11:02
 160/640 anonim ***** válasza:

Ertem, ajanlani akartam a Profertilt, mert a ferjem szedte 3honapon at es inszemkor azt mondtak szemmel lathato volt a javulas, de szamokat nem mondtak nekunk sem. Annyit tudok, hogy elotte 70millio/ml volt, osszesen 245millio a 3.5ml-ben es ennek csak a 29%-a mozgott es 19% volt a gyorsan mozgo, jozan paraszti esszel sztem az ami tulkepp eljuthat oda, hogy megtermekenyitse a tuszot. Szal nala a mozgekonysagot kellett feljavitani es ezek alapjan a Profertil mukodott.

Csak vitaminok vannak benne tulkepp ugyhogy artani nem arthat, mondjuk nem olcso, ezert mi csak a harom havit vettuk meg ami a minimum es biztunk a legjobbakban.

2019. máj. 2. 11:03
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!