Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Nagyon jól teszed! :) Csak beszéld le velük!
Amúgy nekem az első és a második inszem között volt ilyen a vérzésem, mint most Neked.
Tiszta izgalom van! :)
Aztán írj ám, hogy mit mondtak!
Eufrozi, rajtad a sor! :)
Sziasztok!
Ne keseredj el! Ki tudja! :)
Én a jövő héten tesztelek,szerda-csütörtök magasságában. Már alig bírom, pedig az esély, szinte a 0-val egyenlő...
Remélem azért jó híreket kapsz holnap! Fel a fejjel!
Nedre
Helló! Hát csupa jó hírek! Mármint a lombikos újság Részedről, Monyk! Az az igazság, hogy nem bírtam, tegnap délután csináltam tesztet. Negatív, ternészetesen. Holnap telik el 2 hét az inszem után. Megjönnie jövő héten hétfőn kell. Szerintem még holnap reggel, vagy szerdán csinálok egy tesztet, és ha az is negatív, akkor készülök a tükrözésre. Valami azt súgja, nem lesz valami kellemes, de persze a cél lebeg a szemem előtt. Már azon gondolkodom, 1 vagy 2 "babát" kérjünk. :)
Vajon mi lehet Eufrozival?
Azért majd írd meg Moník, mit beszéltél a lombikról a dokival, okés? Várom! :)
Nedre
Sziasztok!
Jajj Nedre sajnálom, de ezután jön a nagy dobás ;) A tükrözést altatásban csinálják nem? Én rám is az vár, és az altatástól félek. És a vizsgálatokat Pécsen csináltatod? Nekem holnap lesz inszem, tegnap adtuk be a repesztöt. Hát remélem jo lesz a ferjem mintaja mert tegnap rosszalkodtunk. De mar annyira elegem volt abbol megmondjak mikor legyunk egyutt, ha egyszer en tegnap voltam bezsongva :D Remelem kapunk mi is idopontot konzultaciora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!