Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/342 A kérdező kommentje:
Na én elkezdtem a stimut. Alig van meg, de lehet most csak kicsit jön meg. Hívtam a meddőségit, kérdeztem a lombik konzultációt. Azt mondta a hölgy, hogy inszeminációkor megbeszéljük. Úgyhogy én ragaszkodni fogok hozzá hogy lombik jöjjön :)
2016. jan. 22. 11:02
 162/342 anonim ***** válasza:

Nagyon jól teszed! :) Csak beszéld le velük!

Amúgy nekem az első és a második inszem között volt ilyen a vérzésem, mint most Neked.

Tiszta izgalom van! :)

Aztán írj ám, hogy mit mondtak!

Eufrozi, rajtad a sor! :)

2016. jan. 22. 19:35
 163/342 A kérdező kommentje:
És te is beleszàmoltad a napokba? Most indult végre be, de ez elvileg ez màr a 3. nap. Neked mikorra derül ki, hogy sikerült-e? Vicces lenne ha ikrek lennének :D
2016. jan. 22. 20:11
 164/342 Eufrozi ***** válasza:
Drukkolok nektek csajok.én még várom,h megjöjjön,aztàn belekezdek a 3.ba,ami sikerül ni fog:-)
2016. jan. 23. 17:45
 165/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nah én holnap megyek uh-ra (10. nap) de nem sok reményt fűzök hozzá, mert még ma is tartott a 'pecsételés' Biztos túl vékony lesz a nyalkahártya. Lehet bekavart, h nem vártam normálisan addig, hogy beinduljon a mensi. Ez van :S
2016. jan. 28. 17:45
 166/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ne keseredj el! Ki tudja! :)

Én a jövő héten tesztelek,szerda-csütörtök magasságában. Már alig bírom, pedig az esély, szinte a 0-val egyenlő...

Remélem azért jó híreket kapsz holnap! Fel a fejjel!

Nedre

2016. jan. 28. 19:19
 167/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Na hazaértem. Hát van 4 tüszö (11-14 mm) és csoda hogy a nyálkahártya 8 mm, pedig még mindig pecsételek. Mondtam a dokinak, de megnyugtatott hogy a nyhártyán nem látszik. Szerdán lesz az inszem. Pedig azt hittem hétfön vagy kedden lesz, akkor leszek szabin, igy szerdan megint rohanhatok vissza. Egy inszem után sem tudtam pihenni. Kérdeztem a dokimat ha megint nem sikerül tovább léphetünk-e, és azt mondta igen :) Ugyhogy inszemkor tovabb nyaggatom, mi is a lombik menete.
2016. jan. 29. 11:12
 168/342 A kérdező kommentje:
Mi újság Nedre? Érzel valamit?
2016. febr. 1. 14:16
 169/342 anonim ***** válasza:

Helló! Hát csupa jó hírek! Mármint a lombikos újság Részedről, Monyk! Az az igazság, hogy nem bírtam, tegnap délután csináltam tesztet. Negatív, ternészetesen. Holnap telik el 2 hét az inszem után. Megjönnie jövő héten hétfőn kell. Szerintem még holnap reggel, vagy szerdán csinálok egy tesztet, és ha az is negatív, akkor készülök a tükrözésre. Valami azt súgja, nem lesz valami kellemes, de persze a cél lebeg a szemem előtt. Már azon gondolkodom, 1 vagy 2 "babát" kérjünk. :)

Vajon mi lehet Eufrozival?

Azért majd írd meg Moník, mit beszéltél a lombikról a dokival, okés? Várom! :)

Nedre

2016. febr. 1. 18:39
 170/342 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Jajj Nedre sajnálom, de ezután jön a nagy dobás ;) A tükrözést altatásban csinálják nem? Én rám is az vár, és az altatástól félek. És a vizsgálatokat Pécsen csináltatod? Nekem holnap lesz inszem, tegnap adtuk be a repesztöt. Hát remélem jo lesz a ferjem mintaja mert tegnap rosszalkodtunk. De mar annyira elegem volt abbol megmondjak mikor legyunk egyutt, ha egyszer en tegnap voltam bezsongva :D Remelem kapunk mi is idopontot konzultaciora.

2016. febr. 2. 11:03
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!