Monyk kérdése:
Szeptemberben lesz 2 éve, hogy nem jön a baba. Fog történni valami?
Figyelt kérdés
Már egy ideje meddôségibe járunk, nyomják a clostyt de ennyi. Semmi nem történik. Minden rendben van nálunk, meg volt minden vizsgálat. Én már kezdem feladni. Mikor ajánlanak már inszemet vagy történik már valami azon kîvûl, hogy megmondják mikor legyünk együtt?2015. jún. 19. 09:25
2/15 A kérdező kommentje:
Uram atyám :( És végül hogy sikerült?
2015. jún. 19. 09:37
3/15 anonim válasza:
Ne akkor legyetek együtt, amikor ,mondják. Hanem akkor. amikor kedvetek van hozzá. Hatásosabb.
4/15 anonim válasza:
Csak clostyt kapsz??
A férjem eredményei szuperek voltak, nekem a 3 sikertelen clostys hónap után csináltak átjárhatóságit, minden rendben volt, a következő hónapban már csinálták az inszemet. (Egyikünknél sem volt semmi probléma.)
5/15 A kérdező kommentje:
Azt volt a baj, hogy elsônek csak nôgyôgyászhoz mentem, aki elhülyéskedett velem vagy fél évig. Utána mentem meddôségibe, ahol újra végigzongoráztuk a vizsgálatokat és felírták a Clostyt. Gondolom akkor nekem is kötelezôen be kell szednem a 3 havit. Átjárhatóságim volt, de azt mondta a doki ha nem jön a baba akkor méhtûkrözés kell. Te hova jártál?
2015. jún. 19. 10:21
7/15 A kérdező kommentje:
Én Pécsre, pedig Szoboszlói vagyok eredetileg :) Csak nem ott élek. Mérges vagyok magamra amièrt nem egybôl odamentünk :(
2015. jún. 19. 10:38
8/15 anonim válasza:
Igen, a nődokikat én sem értem, én 1 év után kerestem fel, annyit mondott, hogy próbálkozzunk tovább...
Ekkor mentem el a meddőségire.
9/15 A kérdező kommentje:
Megcsinalta a hormonsort, irt fel clostyt, aztàn mondta, hogy ennél többet ő nem tud csinàlni. Jobb lett volna ha az elején szòl :S És sikerült az első inszem?
2015. jún. 19. 10:50
10/15 anonim válasza:
Szia en kereken 2 ev utan lettem terhes. Sajnos missed ab lett a vege mert 9 hetesen is csak ures petezsakom volt. Mi is egeszsegesek vagyunk de a mutet ota ami tavaly oktoberben volt azota sem sikerult teherbe esnem :(Az orvos azt javasolta hogy spontan probalkozzunk tovabbra is mert meg fiatAlok vagyunk ( en 27 ferjem 31).Hat probalkozunk es turelmesen varjuk hogy tortenjen valami..Ugyhogy ne adjatok fel KItartas !!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!