Kisbabát szeretnék, de a párom azt mondta még várni szeretne egy kicsit. Megbeszéltük hogy akkor majd szeptemberben próbálkozunk?
Figyelt kérdés
A párommal ma együtt voltunk és Elment bennem. Kérdeztem miért erre azt mondta hogy mert ő is szeretné a babát. Valóban így van? Akarhatja? 20 éves.2015. ápr. 9. 01:29
1/5 anonim válasza:
Szia, ha ismered a párod, megbízható, őszinte, felelősségteljes ember és van saját keresetetek, szeretitek egymást akkor szerintem ok a dolog.
2/5 anonim válasza:
Ezt nem velünk kell megbeszélned, mert nem látunk a párod fejébe. De ha ennyire nem tudtok kommunikálni, akkor még várhatnátok a babával.
3/5 Wiky93 válasza:
És te hány éves vagy, hogy ilyet kérdezel? :D
Ezt nem ide kéne írnod, hanem megbeszélni a barátoddal..
Ha azt mondta valószínű akarja, nek hinném, hogy viccből mond ilyet valaki.... Ülj le vele beszélni, hidd el mindent megtudsz :)
4/5 anonim válasza:
Pont ugyanez volt velünk is pedig nem 20 évesek vagyunk. :) 30 évesek vagyunk van két gyerekünk. már a kisebb is ovis, így elkezdtem tanulni. Már egy éve járok suliba még 2 évem lenne hátra. Mi megszakítással vagyunk együtt már 2,5 éve. EGyszer egy alkalommal a párom megkérdezte a szeretkezés közepén hogy "csinálunk még egy gyereket?" akkor hirtelen rávágtam hogy NEEEM hát suliba járok. De aztán teltek a napok egyre többet gondoltam rá, így újra felvetettem a témát nála. azt mondta hogy neki jobban tetszene ha itthon lennék még a gyerekekkel, olyan kicsik igénylik az anyjuk jelenlétét, ha dolgoznék majd akkor kevesebbet tudnék velük lenni, és szerinte jó anya vagyok, a pénztárcánk meg elbír még egy gyereket. Így megbeszéltük, hogy jöhet a következő. Kérdezd meg tőle hogy most komolyan gondolta e, mert ilyennel nem szabad szórakozni mert egy alkalomtól is lehet baba...
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat. Ismerem a párom csak volt nem vagyok benne biztos hogy felkészült rá. Másfél éve volt egy halvaszülésem a 24.hétben minden ok nélkül. Nem beszéltünk róla sokat,mert azt mondta neki úgy nehezebb feldolgozni. És én emiatt sokat orlodtem magamban. De most elfogadtam és készen állok rá. Emiatt nem vagyok benne biztos hogy ő is. Megkérdeztem ma tőle hogy biztos benne erre elkezdte hogy igen és hogy reméli hogy most egy kislányt sikerült összehozni.
2015. ápr. 9. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!