Mensi mellett baba van, vagy csak volt szerintetek? Férjemmel már egy jó ideje próbálkozunk. Előző hónapban biztos voltam benne, hogy nem fog mejönni, de egy hete 24. -én mégis megjött.
Figyelt kérdés
Mindíg rettenetesen görcsölök, most semmi, meg is lepődtem.Első nap ua. mint mindíg, többi nap elég volt egy vastagabb tiszt.betét.Ma reggel úgy felfordult a gyomrom, ökölődtem a wc-n a férjem szólt rám, hogy mi van?
Csináltam egy tesztet, nagyon halvány, de színes(nek látom).Nem az a szürke, és csak látszik a helye, hanem színes.De akkor mi van ilyenkor?
Ok, tudom, pár nap múlva teszt, aztán doki. Csak meglepődtem, hogy ?
2015. márc. 31. 13:43
2/9 A kérdező kommentje:
6 napig szokott lenni általában, most úgy volt 3 nap, hogy két napig volt, egy napig semmi, csak a wc-papíron barnás valami, aztán egy nap barnázás.
2015. márc. 31. 13:55
3/9 anonim válasza:
Akkor bizony baba lehet az oka :) szedsz valamilyen vitamint?
4/9 A kérdező kommentje:
1000 mg C vitamint szoktam, ha el nem felejtem mást nem.Most kicsit összezavarodtam.
2015. márc. 31. 14:03
5/9 anonim válasza:
Azt elhiszem .én is össze lennék.de háát jól írtad pár nap múlva még egy tesztet csinálsz és az biztosabb lesz :) de ha nem görcsöltél és nem volt nagy mennyiség akkor szerintem nincs nagy baj!
6/9 anonim válasza:
Több nő menzizik baba közben, simán elképzelhető. Főleg ha ilyen gyanúsan rovid ideig tartott és pozi is a teszted. Azt nem hinnem hogy Elment volna mert elvileg akkor erős a vérzés.
7/9 anonim válasza:
sokan veszik észre a terhesség elején a pozitív terhesteszt mellett, hogy amikor az esedékes mensesnek kellene megjönni, menstruációszerű vérzés jelentkezik. Ezen állapotok kezelése kisterheseknél a pihenés és 3x2 MagneB6 tabletta. Egyedi elbírálás alapján terhességmegtartó hormon adásával lehet a kezelést kiegészíteni. A vérzés nem jelent minden esetben vetélést
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. márc. 31. 14:41
9/9 anonim válasza:
szívesen.azért majd kíváncsi lennék hogy mi az eredmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!