Monyk kérdése:

Szeptemberben lesz 2 éve, hogy nem jön a baba. Fog történni valami?

Figyelt kérdés
Már egy ideje meddôségibe járunk, nyomják a clostyt de ennyi. Semmi nem történik. Minden rendben van nálunk, meg volt minden vizsgálat. Én már kezdem feladni. Mikor ajánlanak már inszemet vagy történik már valami azon kîvûl, hogy megmondják mikor legyünk együtt?

2015. jún. 19. 09:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem, az inszem nem sikerült, viszont a következő hónapban, valószínűleg az inszem miatt kapott hormonoknak és gyógyszereknek köszönhetően spontán terhes lettem! :)

2 hónapos a kislányunk, úgyhogy ne adjátok fel sikerülni fog!! :)

2015. jún. 19. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is a pécsibe jártam, illetve kedden megyek szerintem utoljára, nálam sikeres volt a closty-s kezelés, pedig már én is feladtam, az utolsó gyógyszeres hónapban jött össze a baba. Szóval ne add fel, nálad is simán előfordulhat.

Ha jól reagálsz a gyógyszerre, csinál neked szép tüszőket, akkor a gyógyszerrel nincs gond, az használ úgy, ahogy kell.

Én megkérdeztem, hogy mi lesz, ha a harmadik hónap sem jön össze, akkor azt mondták, hogy utána átjárhatósági (már az időpontom is megvolt), bár mivel neked az már volt, így az nem kell, és ha minden oké belülről, akkor inszemináció. Szóval szerintem ha neked is lemegy ez a három hónap, és nem sikerül, akkor már javasolni fogják, de nyugodtan rá is kérdezhetsz, én is mindig kérdeztem, hogy mi lesz a következő lépés, és mindig meg is mondták, hogy mikor mire számítsak.

2015. jún. 19. 22:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon bíztatóak :)
2015. jún. 21. 20:31
 14/15 anonim válasza:

Mi legalább 3 év védekezés nélküli szex után mentünk orvoshoz, nem igazán görcsöltünk rajta, fiatalok is voltunk, de azért nem igazán értettük miért nem jön össze. Mindent rendben találtak, majd egy sikertelen inszemen is átestünk. Ugye mondanom sem kell, hogy a vizsgálatokkal, injekciózgatásokkal is szépen peregtek a hetek, hónapok.

Mindig is ellene voltam a "gyere apa, most kell nyomni" szexnek, de az újabb inszemtől, majd a lombik esetleges átélésétől kicsit tartottam. Úgyhogy utolsó esélyként szépen számolgatni kezdtem a termékeny napokat és annak rendje ês módja szerint voltunk együtt. 3. hónapban már pozitívat teszteltem, szuper terhességem volt, imádtam minden hetét, hónapját és már 21 hónapos a pici fiúnk.

Úgyhogy nekem senki ne adjon tanácsot a tervezett szex műviségéről, mert én azokat az együttléteket is ugyanúgy élveztem, mint a többit, tény hogy nem spontán indultak, de szuperül végződtek:-) :-) :-) És nem utolsósorban magunk mögött hagyhattuk a meddőségi centrumot:-) :-) :-)

2015. jún. 22. 14:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Szuper!! Nagyon örülök, hogy végre ilyeneket is olvasok. Ez a ne görcsölj rá, már a könyökömön jön ki :D
2015. jún. 23. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!