Monyk kérdése:
Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Sziasztok.Nekem is volt,és minden rendben van ezzel is.Nekem szombaton lesz az inszemem:)
2015. dec. 8. 13:00
Eufrozi, sokat gondoltam Rád szombaton!Remélem sikeres lesz a dolog! Akkor már csak hátra kell dőlni, és nem gondolni rá! :D Elég egyszerűen hangzik, nem? Neked mondtak valamit az "esélyekről", úgy, mint nekünk? Hogy átlagban a 2. és a 4. sikerül? Érdekelne, ott mik a tapasztalatok...
Monyk! Ha megkérdezhetem, Te hol voltál endokrinológusnál? Szeretnék elmenni, de én nem igazán tudom, hol van ilyen a közelben, és hát mivel egy helyre járunk, így csak remélem, hogy ez a doki nincs nagyon messze!:)
Jelentkezzetek ám! ;)
2015. dec. 14. 11:12
Nem,nem túl közlékenyek ebben az intézetben.Igen meg volt az inszem.Hàt dràga ha ilyen egyszerű lenne...hàtradőlni és nem gondolni rà...Szombaton volt egy kis összejövetel a baràtainkkal.Tök szuper volt,nem is gondoltam rà.Aztàn màsnap màr kattogtam. Hogy vajon mi történhet odabent.Megcsinàltàk az inszemet,és vmi nedvességet éreztem odalent,mintha kifolyt volna belőlem a cucc.De nem tom mi lehetett az.Remélem nem az amire gondolok.Szóval azóta ezen gondolkodom.Sikeres inszemes sztorikat olvasgatok a neten, h erőt merítsek.29-én kell tesztet csinàlnom,ha pozitív akkor aznap vissza is kell mennem.Nah és ti hogy vagytok?készültök a karira?beszereztétek màr az ajcsikat?Puszi Nektek.
2015. dec. 14. 17:21
124/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Hát lassan én is tesztidőhöz érkezek. És nem tudok nem gondolni rá vagy nem reménykedni.. Nedre, én itt voltam Baján. A férjem jár hozzá mert neki alulműködik, és vele mentem egyszer. Nagyon normális volt a doki meg lelkiismeretes. Nem hiszem hogy e miatt lenne gond. Elküldött progi szintet nézni ovu után 7 nappal, és az eredmény nagyon jó lett.. Eufrozi, lehet csak azt erezted amit a kacsára kennek, hogy konnyebben becsusszon. Én nem emlékszek amúgy ilyenre. Kitartás!
Monyk hànyadik napon vagy most?Mikor fogod megcsinàlni a tesztet?puszi nektek csajok remélem jól telik mindenkinek a karàcsonyi készülődés.:)
2015. dec. 15. 15:09
126/342 A kérdező kommentje:
Én ma vagyok a 10. dpo-n. Persze már teszteltem, de még negativ.. Ti hol jártok? Jajj én nagyon szeretem a dekorációt csinálni, már fel van díszítve a ház. ( amit nem mellesleg másfél hónapja vettük, és imádunk itt lakni) Én elkezdtem babacuccokkat venni szép lassan. Babona nálunk nem jött be.
Gratulàlok a hàzhoz.:) Igen sztem a díszek meghozzàk a karihangulatot.:) Babacuccokaaat?Az igen.:-) Lehet jól is teszed.Nekem még csak 4 napja volt az inszem.Szóval még igencsak ràérek a teszttel.Ti szedtek méhpempőt?Én elgondolkodtam,h el fogom kezdeni szedni a férjemmel.Ha tudtok esetleg ajànlani h honnan tudnàm beszerezni. megfizethető àron?
2015. dec. 16. 17:00
128/342 A kérdező kommentje:
Hát ma is nega.. Pedig azt hittem most sikerülni fog. :'( Nem tudom hol lehet venni mehpempőt, amikor láttam, hogy mézet árulnak mindig kérdeztem, de sose volt. Csak kapszulában ettem, de az nem olyan. Szolj ha találsz valamit ;)
Találtam a neten.Sztem ha nem sikerül most,akkor veszek.40 g kerül 5800 Ft-ba.Sőt egy másik oldalon 4800 Ft.Megint azt érzem csajok,h nem sikerül...most vagyok inszem után 5. napon,és olyan megjövősen fáj a pocakom,plusz idegroncs is vagyok.Ha ez nem sikerül,akkor még egyet végigcsinálok utána pedig rádumálom az orvost a lombikra.Azért ott több az esély.Nektek hány inszemet ajánlott a doki?
2015. dec. 17. 18:25
Nagyon boldog karàcsonyt kívànok Nektek és az egész csalàdotoknak.:-)puszi
2015. dec. 23. 13:11
Kapcsolódó kérdések: