Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/342 A kérdező kommentje:
Nekem megjött, nem sikerült. Januárba lesz a 3. inszem.. Hat remelem harom a magyar igazsag :D Kellemes ünnepeket kívánok én is Nektek!! Puszi
2015. dec. 23. 18:09
 132/342 anonim ***** válasza:

NEDRE:

Sziasztok! Picit eltűntem! :)

Talán a karácsonyi készülődés miatt! ;)

Sajnálom, hogy nem sikerült Monyk! De én úgy "látom", hogy most Te sem vagy annyira elkenődve?!

Én mostanában nem igazán gondolok a baba-projektre. Teljesen úgy érzem, hogy ebben a hónapban biztos nem sikerül, így nem is figyelek rá. Aztán itt a karácsony, ajándékok, sütés-főzés.Képzeljétek! Vettem egy 3000(!) darabos puzzle-t, és azt csinálom gőzerővel még eközben! :D Rettenetesen leköt, meg akarom csinálni!

Amúgy ha a januári inszem nem sikerül, akkor el akarok menni endokrinológushoz, mivel ott én még nem voltam. Méhpempőt sem szedtem, nem tudom mennyire segít... Engem annyira nem győz meg az ilyen.

Eufrozi! Azt hogy érted, hogy "rábeszéled" a dokit a lombikra? Mert ha ez ott így megy, akkor rohanok! :)))

Nekem nem mondták, hány sikertelen inszem után jönne.

Monyk! Neked sem mondtak semmit ezzel kapcsolatban?semmit?

Kellemes Ünnepeket Nektek, Lányok! Kívánom, hogy jövő karácsonykor már mindhárman babánkkal a kezünkben álljuk a karácsonyfa mellett, és csak rossz emlékként gondoljunk vissza a mögöttünk álló időszakra!

Puszi Nektek!

2015. dec. 23. 19:53
 133/342 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok csajok.Örülök nektek h visszatértetek :) Én ma inszem utàn 13.nap csinàltam egy tesztet és negatív.Így ma abbahagytam az utrot is,màr nagyon érzem,h meg fog jönni.Most én sem akarok ezzel foglalkozni,legalàbbis januàr végéig semmiképp.Addig tornàzok és jókat főzök:-)A pàzlihoz kitartàs kell,főleg 3000 db-hoz.Sok sikert hozzá. Én hiszek ebbeN a méhpempőben,a 10-t nyújtja annak amit leírt én màr elégedett vagyok.Igen,elvileg ha hatàrozott az ember akkor nem muszàj végigvinni a 6 inszemet,csak érvekkel kell alàtàmasztani a szàndékomat.Az orvos remélem hajlani fog rà.Egyébként a BMC-be jàrok Szűcs dokihoz.:)
2015. dec. 26. 04:09
 134/342 Eufrozi ***** válasza:
Köszi a jókívánságot:) Ma voltunk egyébként vendégségben férjem unokatesójànàl.Kicsit meglepő volt mikor ajtót nyitott mert nem tudtam eldönteni,h csak még nagyobb lett vagy terhes.Hàt az utóbbi derült ki.A hapijàval elég új a kapcsolat.Többször kihangsúlyoztàk,h csak becsúszott gyerek... Elàrulhatnàk a receptet,h h csúszik csak be???Nagyon kivi vagyok.
2015. dec. 26. 04:15
 135/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Eufrozi, velem is hasonló történt! A férjem húga terhes!! Örül neki az ember, persze, pláne, hogy a pici tervezett baba, de közben a szívem szakadt meg. Alig bírtam visszatartani a könnyeimet.

A barátnőm is terhes, neki már van egy kislánya. Ott "becsúszott".

Boldog Karácsonyt! :( :)

2015. dec. 29. 15:06
 136/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát birom én is ezeket a becsúszott babákat.. De hogy? Én ma vtam uh-on,pedig meg csak a 9 cn. van, de az ünnepek miatt rosszul jon ki. Már 14mm és hol van még a hetfo amikor inszem lesz.. Azért reménykedek, pont ez lesz a szerencsénk. Boldog Uj Évet Nektek!!
2015. dec. 30. 17:01
 137/342 Eufrozi ***** válasza:
Drukkolok,h most már tényleg sikerüljön.Boldog új évet kívánok nektek!:)
2016. jan. 1. 16:23
 138/342 anonim ***** válasza:

Boldog Új Évet Mindkettőtöknek! :)

Monyk!Ne aggódj! Én csináltam már inszem után 6-7 nappal is ovu tesztet, és elég rendesen pozitív volt mindig! Szóval szerintem abszolút rendben leszel! :)

Drukkolunk Neked!

Nekem kb. 4-5 nap múlva kellene megjönnie, és érzem, hogy meg is fog! :((

Eufrozi, neked is lesz januárban még inszem, ugye?

Amúgy a "becsúszott" baba spirál mellett sikerült... Ennyit a biztonságos fogamzásgátlásról! Szegény barátnőm, alig merte elmondani Nekem, mert tudta, hogy mi elég régóta próbálkozunk! Olyan aranyos volt!

Nem fogadtam meg ugyan tegnap semmit, de addig nem lesz 2017, amíg nem lesz babánk, Csajok! :D :))))))))

2016. jan. 1. 18:29
 139/342 Eufrozi ***** válasza:
sztem is rendben lesz minden:)Igen,majd január végén lesz a következő.Nektek még hányat csinálnak?Végig viszik a 6-ot?hát persze hn nem lesz 2017 pocakosság nélkül:)puszi
2016. jan. 3. 20:05
 140/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én túl vagyok rajta. Most várakozás... Nem tudom hányat csinálnak, de 4 biztos. BUÉK!!
2016. jan. 5. 10:16
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!