Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
NEDRE:
Sziasztok! Picit eltűntem! :)
Talán a karácsonyi készülődés miatt! ;)
Sajnálom, hogy nem sikerült Monyk! De én úgy "látom", hogy most Te sem vagy annyira elkenődve?!
Én mostanában nem igazán gondolok a baba-projektre. Teljesen úgy érzem, hogy ebben a hónapban biztos nem sikerül, így nem is figyelek rá. Aztán itt a karácsony, ajándékok, sütés-főzés.Képzeljétek! Vettem egy 3000(!) darabos puzzle-t, és azt csinálom gőzerővel még eközben! :D Rettenetesen leköt, meg akarom csinálni!
Amúgy ha a januári inszem nem sikerül, akkor el akarok menni endokrinológushoz, mivel ott én még nem voltam. Méhpempőt sem szedtem, nem tudom mennyire segít... Engem annyira nem győz meg az ilyen.
Eufrozi! Azt hogy érted, hogy "rábeszéled" a dokit a lombikra? Mert ha ez ott így megy, akkor rohanok! :)))
Nekem nem mondták, hány sikertelen inszem után jönne.
Monyk! Neked sem mondtak semmit ezzel kapcsolatban?semmit?
Kellemes Ünnepeket Nektek, Lányok! Kívánom, hogy jövő karácsonykor már mindhárman babánkkal a kezünkben álljuk a karácsonyfa mellett, és csak rossz emlékként gondoljunk vissza a mögöttünk álló időszakra!
Puszi Nektek!
Sziasztok!
Eufrozi, velem is hasonló történt! A férjem húga terhes!! Örül neki az ember, persze, pláne, hogy a pici tervezett baba, de közben a szívem szakadt meg. Alig bírtam visszatartani a könnyeimet.
A barátnőm is terhes, neki már van egy kislánya. Ott "becsúszott".
Boldog Karácsonyt! :( :)
Boldog Új Évet Mindkettőtöknek! :)
Monyk!Ne aggódj! Én csináltam már inszem után 6-7 nappal is ovu tesztet, és elég rendesen pozitív volt mindig! Szóval szerintem abszolút rendben leszel! :)
Drukkolunk Neked!
Nekem kb. 4-5 nap múlva kellene megjönnie, és érzem, hogy meg is fog! :((
Eufrozi, neked is lesz januárban még inszem, ugye?
Amúgy a "becsúszott" baba spirál mellett sikerült... Ennyit a biztonságos fogamzásgátlásról! Szegény barátnőm, alig merte elmondani Nekem, mert tudta, hogy mi elég régóta próbálkozunk! Olyan aranyos volt!
Nem fogadtam meg ugyan tegnap semmit, de addig nem lesz 2017, amíg nem lesz babánk, Csajok! :D :))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!