Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/342 A kérdező kommentje:
Jajj de jo Nedre, hogy neked is elmarad a mehtukrozes. Latod, latod ;) Igen nekunk mondtak, hogy ketten menjunk. Jo, hogy te mar itt tartassz. Mar kiderült hogy az ismerösöm tul let stimulalva, huszon valahany tüszo érett, ezert lett fagyasztva, hogy megtobb hormont ne kapjon. Ugyhogy ha minden jol megy, nem kell meg honapokat varni. Eufrozi, ilyet meg ensem èreztem. Sőt egyszer ra kerdeztem, hogy ugye nem fog kifolyni? :) Ès mondtak hogy nem. Nem tudom, hogy nalad mi lehetett. En ma kicsit kiborultam, egy ismerosom terhes...Osszepakoltam a baba pihenoszeket is.. Minek porosodjon ott?!
2016. febr. 10. 21:18
 182/342 A kérdező kommentje:
Nekem negyedjère sem sikerült..:'(
2016. febr. 16. 20:13
 183/342 Eufrozi ***** válasza:
Jajj sajnàlom:( Nem igazsàgos az élet .:( Fel a fejjel.Nekem sem fog sikerülni a 3.inszem sem.El vagyok keseredve belül.Valahogy fel kell ràznunk magunkat. Kitartàs;)
2016. febr. 18. 17:43
 184/342 anonim ***** válasza:

Szívből sajnálom, Monyk! :(

Fel a fejjel! Mindjárt indul a lombik....

Amúgy hogy vagy, hogy éled meg? Nagyon magad alatt vagy?

Eufrozi, te pedig még ne "temesd"! Még akár sikerülhet is...

Kitartás Lányok!

2016. febr. 19. 17:34
 185/342 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igy van Eufrozi ne add fel. Sztem amikor vegre sikerulni fog akkor is ugy erezzuk majd hogy nem sikerult. Hogy eltem meg? Háát hazudnék ha azt mondanám hogy nem csalodtam, és nem remenykedtem benne. Nem is teszteltem csak a 14. Dpo-on, de akkor mar tudtam hogy nem sikerult mert barnaztam. Es ra 1 napra meg is jött. Sirtam egyet, aztan osszeszedtem magam. De akkor sem ertem masnak miert megy annyira konnyen? Mi ilyen rossz emberek vagyunk? Vagy miert nem tudjuk az okat?! Legalabb ha tudnan hogy biologiai oka van. Őritő ez az egesz.. Jovoheten megyunk kineziologushoz. Mar mindent bevetunk... Szep napot Nektek! De lanyok eleg szar statisztikat allitottunk fel ha egyikonknek se sikerult. Ezt azert nem gondoltam volna..

2016. febr. 20. 11:49
 186/342 Eufrozi ***** válasza:
Nem vágyok pesszimista csajok.A megérzéseim nem csaltak,tegnap megjött.Szóval most màr a lombikra Kell koncentràlni.Sajnos sokat ment a hasam ezért elmentem egy vizsgàlatra.Tegnap kaptam meg a leletet.Sajnos nem tud felszivodni a zsir,így teljesen hiànyoznak a szervezetemből az A D E K vitaminok.Ezért csontritkulàsom is van,és megfejtettem így a hajhullàsom okàt is.A teherbeesés sztem ezért nem ment.Kicsit ijesztőnek hangzik elsőre,de sztem gyogyszerrel ezt helyre lehet hozni.Be is jelentkeztem egy magàndokihoz.Màrc 9-re kaptam időpontot.Kivi vagyok MIT Mond.
2016. febr. 24. 00:38
 187/342 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Ilyenről még én nem is halottam, en is kivancsi vok mit mondanak. Mi vtunk kineziologusnal. Ezzel kapcsolatban vegyesek meg az erzeseim. Ja es a ciklus kozepehez kozeledve megint pecsetelek. Azt hiszem az egy evnyi hormon betette a kaput :S
2016. febr. 27. 17:17
 188/342 A kérdező kommentje:
Mi ujsag Nalatok csajok? Nedre Te nem voktál még konzultácion? Neked a 3. napi vérvételen miket néztek? Remelem minden ok.
2016. márc. 9. 13:31
 189/342 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok csajszikák!Minden rendben van Velem köszönöm szépen.:)Sajnos barátnőmnek nem sikerült az első lombikja,szóval kicsit én is le vagyok döbbenve rajta.Azért persze lelket öntök belé,kicsit fel kell rázni,mert eléggé el van keseredve.Ma még dolgozom egyet éjszaka aztán végre jön a hosszú hétvége,aminek most örülök,mert nem kell dolgoznom.:):)Én csak április 19-én megyek konzira,szóval várom a Ti híreiteket.:)
2016. márc. 11. 22:41
 190/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igen, voltam konzultáción.

Igazából kb. 8 perc alatt "lezavarta" a doki. Adott egy használati útmutatót, hogy mikor mit kell beadni, pont úgy, mint az inszemnél, de ugye lényegesen több szurival. Menni kell majd UH-ra, vérvételre közben. Sok újat nem mondott, elmondta a leszívást, a beültetést, stb. Én személy szerint picit azért többre számítottam. Szóval-elvileg- jövő hónapban kezdhetjük.

A vérvételen pontosan nem tudom, miket néztek, de az tuti, hogy aids-vizsgálat is volt benne, és persze a szokásos dolgok: prolaktin, progeszteron stb.

Monyk, te mikor is mész? Kíváncsi leszek, hogy neked mit (és hogyan) mondanak.

Szóval most várakozó álláspont. Amúgy is valószínű, hogy mi most pár hónapig várunk. Van egy két dolog amit még el kell intézni, le kell tisztázni.

Jelentkezzetek majd, hogy Veletek mi újság!

Nedre

2016. márc. 15. 13:54
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!