Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Szívből sajnálom, Monyk! :(
Fel a fejjel! Mindjárt indul a lombik....
Amúgy hogy vagy, hogy éled meg? Nagyon magad alatt vagy?
Eufrozi, te pedig még ne "temesd"! Még akár sikerülhet is...
Kitartás Lányok!
Sziasztok!
Igy van Eufrozi ne add fel. Sztem amikor vegre sikerulni fog akkor is ugy erezzuk majd hogy nem sikerult. Hogy eltem meg? Háát hazudnék ha azt mondanám hogy nem csalodtam, és nem remenykedtem benne. Nem is teszteltem csak a 14. Dpo-on, de akkor mar tudtam hogy nem sikerult mert barnaztam. Es ra 1 napra meg is jött. Sirtam egyet, aztan osszeszedtem magam. De akkor sem ertem masnak miert megy annyira konnyen? Mi ilyen rossz emberek vagyunk? Vagy miert nem tudjuk az okat?! Legalabb ha tudnan hogy biologiai oka van. Őritő ez az egesz.. Jovoheten megyunk kineziologushoz. Mar mindent bevetunk... Szep napot Nektek! De lanyok eleg szar statisztikat allitottunk fel ha egyikonknek se sikerult. Ezt azert nem gondoltam volna..
Sziasztok!
Igen, voltam konzultáción.
Igazából kb. 8 perc alatt "lezavarta" a doki. Adott egy használati útmutatót, hogy mikor mit kell beadni, pont úgy, mint az inszemnél, de ugye lényegesen több szurival. Menni kell majd UH-ra, vérvételre közben. Sok újat nem mondott, elmondta a leszívást, a beültetést, stb. Én személy szerint picit azért többre számítottam. Szóval-elvileg- jövő hónapban kezdhetjük.
A vérvételen pontosan nem tudom, miket néztek, de az tuti, hogy aids-vizsgálat is volt benne, és persze a szokásos dolgok: prolaktin, progeszteron stb.
Monyk, te mikor is mész? Kíváncsi leszek, hogy neked mit (és hogyan) mondanak.
Szóval most várakozó álláspont. Amúgy is valószínű, hogy mi most pár hónapig várunk. Van egy két dolog amit még el kell intézni, le kell tisztázni.
Jelentkezzetek majd, hogy Veletek mi újság!
Nedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!