Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Sziasztok!
Itt vagyok én is még. Nekünk most járt le a 3 hónap. Közben megcsináltuk az immunologiat, genetikát, véralvadást. Természetesen minden rendben. Voltam endokrinologusnál is, ö felirta a Letroxot, azt mondta IR-em van, igy diétára fogott, amit keményen be is tartok. Azt hiszem szeptemberben nekünk is indul a 2. menet. A héten megyek a dokihoz. Azt hittem valamelyikünk már spontán babás. Annyi ilyet hallani. Várom a beszámolókat :)
Sziasztok!
Itt Nedre. :D
Október végén kezdjük a lombikot, sajnos be nem kalkulált események miatt. Letroxot én is szedek, az első találkozáskor írta fel a doki Pécsen, azóta. Azóta terhesvitamint is váltottam, azt állítják, ez valami "csodabogyó". Persze én erről is elhiszem, és veszem és szedem és bízom benne és várom a csodát. :D
Én már kevésbé kattogok a dolgon. Nem hittem, hogy valaha is eljutok idáig. Persze, ez lehet, hogy attól van, hogy az elmúlt fél éveben ezzel kapcsolatban semmi nem történt, így nem volt okom a fejleményeken agyalni.
Akkor ha jól értem első lesz Eufrozi, majd Monyk, végül Én! :D
Drukkolok lányok! Értekezzünk mindenképpen!
U.i: Ti milyen terhesvitamint szedtek?
Sziasztok!
Üdv Timcsi. Jó hamar értek a tüszőid ;) Sztem ez nem gond. A tüszőrepi után nekünk mindig 36 órára volt inszem és leszívás is. Úgyhogy biztos ami biztos dolgozzatok rá. Nekünk mindig ezt mondták. Nálunk végre jól alakultak a dolgok, eljutottunk a beültetésig. Fantasztikus érzés. Itthon pihenek. Jövőhét eredményhirdetés. Drukkoljatok ++++ Lányok veletek mizujs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!