Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/342 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Itt vagyok én is még. Nekünk most járt le a 3 hónap. Közben megcsináltuk az immunologiat, genetikát, véralvadást. Természetesen minden rendben. Voltam endokrinologusnál is, ö felirta a Letroxot, azt mondta IR-em van, igy diétára fogott, amit keményen be is tartok. Azt hiszem szeptemberben nekünk is indul a 2. menet. A héten megyek a dokihoz. Azt hittem valamelyikünk már spontán babás. Annyi ilyet hallani. Várom a beszámolókat :)

2016. aug. 16. 00:05
 202/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Itt Nedre. :D

Október végén kezdjük a lombikot, sajnos be nem kalkulált események miatt. Letroxot én is szedek, az első találkozáskor írta fel a doki Pécsen, azóta. Azóta terhesvitamint is váltottam, azt állítják, ez valami "csodabogyó". Persze én erről is elhiszem, és veszem és szedem és bízom benne és várom a csodát. :D

Én már kevésbé kattogok a dolgon. Nem hittem, hogy valaha is eljutok idáig. Persze, ez lehet, hogy attól van, hogy az elmúlt fél éveben ezzel kapcsolatban semmi nem történt, így nem volt okom a fejleményeken agyalni.

Akkor ha jól értem első lesz Eufrozi, majd Monyk, végül Én! :D

Drukkolok lányok! Értekezzünk mindenképpen!

U.i: Ti milyen terhesvitamint szedtek?

2016. aug. 27. 20:04
 203/342 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok.Jó hallani felőletek csajszikák.Én szeptember 5-én kezdem a hosszú protokollt.Már nagyon várom.Ha minden úgy alakul akkor október elején beülti.;) nah eddig én is így voltam h nem sokat agyaltam.Csak most h belegondolok kicsit fura még ez a dolog. Munkahelyemen is szóltam,h ki foggok esni,mert beülti után úgy gondoltam nem megyek mert nagyon stresszes a melóhelyem.Teljesen ki fogom zárni a külvilagot.Még a telómat is kikapcsolom.Anyukámékhoz fogok menni és kikapcsolódom.;)Várom majd a fejleményeket tőletek.Puszikaaaa
2016. aug. 27. 22:01
 204/342 A kérdező kommentje:
Lányok, akkor remélem most mindannyiunknak összejön! Én jódmentes vitamint eszek. És halkan mondom, nálunk megkezdődött, és most hosszú protokol. Remélem fényesebben alakul mint a múltkor.. megy a drukk
2016. aug. 28. 00:11
 205/342 Eufrozi ***** válasza:
Monyk és Nedre nagyon szurkolok Nektek is.Nekem egyedül a ladeevit terhesvitamin jött be.A többi tartalmazott valami olyat amit nem bírtam,mert mindig hánytam tőlük.Aztaaa Monyk akkor neked is hosszú prtokollod lesz.Elvileg ennek a protinak van a legnagyobb esélye ahogy olvastam.Hajrááá.Ti sem fogtok menni dolgozni leszívás után?
2016. szept. 3. 14:42
 206/342 Timcsa80 ***** válasza:
Sziasztok. Most találtam rátok. Én a harmadik inszemnél tartok. Most megy a stimu csütörtökön megyek uh.ra. Ha most se sikerül mi sem húzzuk tovább inszemekkel pláne hogy már nem vagyunk azért annyira fiatalok. Én 36 párom45. Pécsre járunk. Az aszisztensek nagyon aranyosak. Dokival érdemben nem beszéltem még mert eléggé rohan mindíg. Egyébként már van egy8éves kisfiunk csak a tesó nem akar jönni. Pedig mindkettőnkkel minden rendben. Annyi van hogy nehezen folyosódik el a párom mintája és mondták hogy az se jó. Nem tudom azt mivel lehetne javítani. Szurkolok nektek ti is már jó régóta próbálkoztok. Írjatok kivel mi van. Jó beszélni másokkal akik szintén ezt élik át.
2016. szept. 12. 08:27
 207/342 Timcsa80 ***** válasza:
Menopur+ closty kúra után tegnap a 11. napon 20, 21, 21 mm-es tüszők.Rögtön kaptam a tüszőrepesztőt. Délután már nagyon fájtak a petefészkeim. Ma megcsinálták az inszemet A petefészkem ekkor már nem fájt. Vajon ennyi idő elég volt hogy megrepedjenek? Fognak találkozni a kis katonákkal? Vagy időben elcsuszott az egész? Nagyon gyorsan történt minden. Ez a 3. inszemünk és most először fájt is. Szóval most pihi. Táppénz és várakozás.
2016. szept. 16. 11:04
 208/342 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Üdv Timcsi. Jó hamar értek a tüszőid ;) Sztem ez nem gond. A tüszőrepi után nekünk mindig 36 órára volt inszem és leszívás is. Úgyhogy biztos ami biztos dolgozzatok rá. Nekünk mindig ezt mondták. Nálunk végre jól alakultak a dolgok, eljutottunk a beültetésig. Fantasztikus érzés. Itthon pihenek. Jövőhét eredményhirdetés. Drukkoljatok ++++ Lányok veletek mizujs?

2016. szept. 16. 18:44
 209/342 A kérdező kommentje:
Nekünk nem sikerült :'(
2016. szept. 22. 18:58
 210/342 Timcsa80 ***** válasza:
Óóó nagyon sajnálom. De fel a fejjel!!! Hogy lesz tovább?
2016. szept. 23. 11:35
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!