Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/342 A kérdező kommentje:
Ja és valszinű, hogy csütörtökön kapod vissza, mert vagy 3 vagy 5 napos.
2016. nov. 15. 21:45
 252/342 Eufrozi ***** válasza:

Monyk hányadik napon volt a tüszőrepesztésed?

Nedre sok sikert a leszíváshoz,már mindjárt itt van a napja. Szupiii.Én kicsit letargiában vagyok..anyukámnak van egy asztrológus ismerőse,akit most nem olyan régen ismert meg.És érdekes dolgokat mondott velem kapcsolatban...az a lényege, hogy én nem akarom tudat alatt a kisbabát,mert félek attól,hogy anya akkor megfog halni..azt tudni kell,h anya daganatos, és tett egy olyan kijelentést , évekkel ezelőtt,h jó lenne ha az unokáját megérné..az asztrológus szerint így olyan stressznek tett ki engem,h igazából tudat alatt én neki akarom a gyereket, h teljesítsem a vágyát...Aztán kicsit elgondolkodtat ez az egész.Van benne valami sajnos amúgy.Mert ugye ha baba jön a a családba akkor általában valakit elveszítünk.ÉS én meg mindig azt álmodom, h anyukámat veszítem el,és ezért van bennem ez a blokk.A csillagkép alapján tavaly volt nagy esélyem a babára.Igazából az esküvőm előtt 2 hónappal késett vagy egy hetet,és nagy fájdalmakkal jött meg.Azt mondta,h 1 éven belül jönni fog a baba,csak fel kell oldani magamban ezt a feszültséget,ezért javasolja azt, h menjek el egy családállításra.Amiről még igazából nem is hallottam.Bocsi ha hosszúra sikerült.

2016. nov. 18. 20:30
 253/342 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A 16. nap adtam be a tüszőrepit, tehát ovu a 18. napon volt. Eufrozi, én hallottam már a családállításról. Valami olyasmiről szól, hogy generációkra visszamenni, mert a felmenőink miatt van blokk. Valami ilyesmi. Ki hisz benne ki nem. Én kineziologisnal volta meg a férjem is, és neki volt ilyen hogy mit tom én hány generaciora visszamenoleg volt a blokk ami fel lett oldva. Azota sincs baba. Oszinten szolva ez a holgy nem volt hiteles nekem, de lehet hogy ha mashoz megyek mast mondok. Azert ilyen tudattalattiba hiszek, amit leirtal, es jo ha be is latod, mert akkor formalhatod is a gondolkodasod. De ha nekem valaki azt mondana 1 even belul babam lesz, madarat lehetne fogatni velem. Ugyhogy ne legyen elkenodve, hanem epp ellenkezoleg. ;) En jovore letolom a probalkozasokat, es ha nemjon ossze elinditjuk az orokbefogadast,nem bohockodok tovabb, mert unom, hogy az eletem 3 eve masrol sem szol, es az osszes megtakaritott penzunk olyan dologra megy el, aminek nem latjuk a gyumolcset. Na jol kitomboltam magam :D

2016. nov. 19. 10:40
 254/342 Eufrozi ***** válasza:
Monyk elhiszem, h eleged van. Meg is értelek,de olyan fiatalok vagytok Ti is. Szerintem lesz baba mindannyiunknak,csak egy kicsit még várat magára.Nem kell sztem örökbe fogadnotok,mert ez a beültetés sikeres lesz :) Mind a hármunknak sikerül :)
2016. nov. 19. 21:10
 255/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Itt Nedre.

Én személy szerint nem nagyon hiszek ezekben a dolgokban.

A barátnőm viszont igen, és valamit "hókusz-pókuszoltatott" nekünk a siker érdekében. :D Meglátjuk.

Annyira fura, hogy abszolút nem stresszelek a holnapon. Inkább várom, és nagyon kíváncsi vagyok.Már bepakoltam a cuccomat, és várom a reggelt. 7re kell odaérnünk.

Eléggé feszül a hasam... és akkora, mintha kb az 5. hónapban lennék. Elég vékony vagyok, így meglehetősen látszik! :D Még szerencse, hogy nem nyár van, így nem feltűnő senkinek!

Én most arra jutottam, hogy a beültetés napjától itthon maradok táppénzen. Igazából nem oszt, nem szoroz. Amúgy is bent van még az idei összes betegszabim.

Monyk, én egyet értek Veled, nem hiszem, hogy többször belevágunk. Én nem vagyok híve az örökbefogadásnak, így valószínű, maradunk ketten. :(

Na, de ne szaladjunk ennyire előre!

Pozitív hozzáállás a holnaphoz mindkettőnknek!😄✌👍

I.u: remélem valahogy találkozunk ;)

2016. nov. 20. 13:42
 256/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Felébredt mind a két kis bogyó, itt vannak mar a pocimban. Nedre nem talalkoztunk mert annyian voltunk, hogy nem fertunk be a szobaba. Meselj mi volt?
2016. nov. 21. 13:49
 257/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Itt Nedre!

Jelentem túléltem :D

Akkor nem fájt, de ahogy hazaértünk - gondolom ahogy elment a fájdalomcsillapító hatása- elkezdődött. Hát mit nem mondjak, nem kellemes! Bírható, mert gyógyszert nem szedek rá, de megfontolok minden lépést, fordulást.

De a lényeg: 9 petesejtem lett. Én sikernek könyvelem el.

Holnap kell telefonálnom, hogy mi újság van velük. Ha minden jól megy, akkor (igazad volt Monyk) csütörtökön megyünk értük! :)

Ezek az Utro-golyók kikészítenek. Nagyon utálom!3x3at írtak fel, gondolhatjátok....

Veletek mi újság? Hogy vagytok?

2016. nov. 22. 20:04
 258/342 Eufrozi ***** válasza:
Nedre nagyon ügyes vagy.Aztaaa 9 petesejt.Gyönyörű eredmény.Drukkolok nagyon!Én ma vagyok a 33.napon,várom,h megjöjjön.Ma már nagyon fájdogált a hasam,de eddig még semmi,egy kis barna valami volt reggel,aztán ennyi.Felhívtam egy meddőségi terapeutát.Jövőhét szerdára kaptam hozzá időpontot.Nah kíváncsi vagyok,nagyon. :)
2016. nov. 23. 18:48
 259/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hu Nedre, te mar tudod mi ujsag, majd ird meg nekunk. ;) Hajra Eufrozi, remelem pozitiv tapasztalatod lesz. En mar dolgozok, nem maradtam itthon tappenzen, de sokkal de sokkal jobb most mint multkor. Engem nagyon nyomasztott a fekvés. Mintha beteg lettem volna. Na de a terhesseg nem betegseg. En ugy gondolom ha meg akar tapadni a babo, akkor megfog. Ugyhogy most igy eleg gyorsan telik az ido. Nem mondom hogy nem gondolok ra mi zajlik bent, de nem agyalok annyit, es nem stresstelek azon, hogy mit erzek meg mit nem.
2016. nov. 23. 20:50
 260/342 Eufrozi ***** válasza:
Jol teszed Monyk :) én is ezen gondolkodom h nem fogok feküdni.A munkám nagyon stresszes.Melozni nem fogok de majd sokat teszek veszek :) Mikor derül ki?
2016. nov. 24. 13:49
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!