Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/342 Eufrozi ***** válasza:

Kedves Nedre!

Nagyon sajnálom,h nem sikerült...:( Nem is lehet ilyenkor mit mondani.Milyen protokollt csináltak?

Timcsa nagyon jó,h 3 db tüsződ lett...drukkolok neked.:)

Én long protokollozok, de képzeljétek el,h csúszik pár napot a dolog,mert volt egy cisztám.Úgy volt,h le kell szívni aztán hála az égnek felszívódott magától...Sok sikert csajok!És kitartás!Mert előbb utóbb mindenki anyuka lesz:)

2016. szept. 24. 11:27
 212/342 anonim ***** válasza:

Itt Nedre.

Sajnálom, Monyk. :(

Remélem biztattak valami jóval az orvosok. Lehet, még korai a kérdés, de hogyan tovább? Tudjátok már?

Én október elején megyek ismét konzultációra, mivel a nyáron nem kezdtünk bele a lombikba, így ha minden jól megy akkor pont aznap jön meg, mikor a receptekért megyek, és el tudjuk kezdeni. Ha nem, akkor novemberben lesz nekem az első.

Annyira szerettem volna jó híreket hallani Rólatok!

Sokat gondolkodtam, mi lesz, ha a lombik sem sikerül. Ti már gondoltatok erre?

Kedves Timcsa! Neked is drukkolok ám! ;)

Ti hogy álltok Eufrozi? Mikor lesz a beültetés?

Monyk! Biztosan nagyon nehéz. Igaz (még) nem éltem át amit most Te, de próbálj meg ISMÉT talpra állni. Mér többször ment, menni fog most is! Bár én is tudom, hogy egyre nehezebb...

2016. szept. 25. 16:53
 213/342 Eufrozi ***** válasza:
Elnézést elírtam a nevet...jó hülye vagyok.Szóval Monyk nagyon nagyon sajnálom,de nagyon erős csajszi vagy.Sikerülni fog,csak kitartónak kell lenni.Nekem kedden lesz a leszívás.Ennyit tudok egyenlőre.Orvosom nem lesz a jövőhéten,szóval be kell érnem egy másik dokival. :) Nedre Timcsa drukk nektek :)puszi
2016. szept. 30. 10:03
 214/342 A kérdező kommentje:
Engem most nagyon nem rázott meg, fel voltam készülve erre is arra is. Ennek másnapján szalmonellat kaptam. Azt hittem meghalok..ez vmi iszonyú, nem lehet elmondani. Vissza akartam menni a fagyibabákért, de emiatt most pihenek egy hónapot és majd a következő ciklusban. És sok pete érik? Te mit kapsz? Szurkolok! ;)
2016. szept. 30. 13:29
 215/342 Eufrozi ***** válasza:
Jézusom a szalmonella szörnyű lehet...:(Én menopurt szúrtam és gonal f-et. Hát tegnap meg is volt a leszívás.Nem is volt olyan szörnyű.Örülök,h kibírtam altatás nélül.6 petesejt lett végül.Ma kellett telóznom és mind megtermékenyült.Hétfőn ültetik vissza (kettőt)Most már nem dolgozom,hanem szépen pihizek. :) Drukkolok,h a fagyibaba összejöjjön.Barátnőmnek az sikerült. Puszi nektek.
2016. okt. 5. 17:20
 216/342 A kérdező kommentje:
Hu Eufrozi ez fantasztikus hír! 6 petesejt az nagyon jó, és meg is termékenyültek. Szuper. Akkor te 5 napos babokat kapsz vissza? Annak nagyon jo eselyei vannak. Nagyon drukkolok! Babasodjon mar be valaki ;)
2016. okt. 5. 20:34
 217/342 Eufrozi ***** válasza:
Igen,mind a 6 megtermékenyült.Igazából kedden volt a leszívás és hétfőn ültetik be az akkor már 6 napos.Biztos nem tudják mind a 6-ot végigvinni 6 napig,ha 4 marad az már elég jó arány.:)Köszi a jókívánságot.
2016. okt. 6. 17:43
 218/342 A kérdező kommentje:
Naaa megvolt a beülti?
2016. okt. 10. 23:06
 219/342 Eufrozi ***** válasza:
Igen,tegnap megvolt a beülti :) Most jön a várás.Jövőhéten tudom meg,h sikerült-e :)
2016. okt. 11. 17:57
 220/342 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok Eufrozi! Várjuk a híreket!

Nedre

2016. okt. 18. 07:23
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!