Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Kedves Nedre!
Nagyon sajnálom,h nem sikerült...:( Nem is lehet ilyenkor mit mondani.Milyen protokollt csináltak?
Timcsa nagyon jó,h 3 db tüsződ lett...drukkolok neked.:)
Én long protokollozok, de képzeljétek el,h csúszik pár napot a dolog,mert volt egy cisztám.Úgy volt,h le kell szívni aztán hála az égnek felszívódott magától...Sok sikert csajok!És kitartás!Mert előbb utóbb mindenki anyuka lesz:)
Itt Nedre.
Sajnálom, Monyk. :(
Remélem biztattak valami jóval az orvosok. Lehet, még korai a kérdés, de hogyan tovább? Tudjátok már?
Én október elején megyek ismét konzultációra, mivel a nyáron nem kezdtünk bele a lombikba, így ha minden jól megy akkor pont aznap jön meg, mikor a receptekért megyek, és el tudjuk kezdeni. Ha nem, akkor novemberben lesz nekem az első.
Annyira szerettem volna jó híreket hallani Rólatok!
Sokat gondolkodtam, mi lesz, ha a lombik sem sikerül. Ti már gondoltatok erre?
Kedves Timcsa! Neked is drukkolok ám! ;)
Ti hogy álltok Eufrozi? Mikor lesz a beültetés?
Monyk! Biztosan nagyon nehéz. Igaz (még) nem éltem át amit most Te, de próbálj meg ISMÉT talpra állni. Mér többször ment, menni fog most is! Bár én is tudom, hogy egyre nehezebb...
Nagyon drukkolok Eufrozi! Várjuk a híreket!
Nedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!