Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Itt Nedre.

A 9ből 8nak sikerült, képzeljétek! Nagyon örülünk,mondanom sem kell! Kettőt kértünk vissza, a többieket is kettesével fagyasztattuk le.

Lányok! Nektek meddig fájt a hasatok leszívás után? Az enyém még ma is eléggé. Mondta a doki, hogy van bent víz, azért és igyak minimum 3 liter vizet naponta.Ha fulladnék menjek vissza azonnal. Szóval Emiatt jólesik a fekvés, bár az sem minden pózban. Ami a legfurcsább, hogy ma hajnalban hánytam. Gondolom ugyanez miatt.

Tényleg érdekelne Lányok, Veletek hogy volt, mert nem emlékszem hogy ezt így írtátok volna.

Ezt leszámítva minden rendben!

2016. nov. 26. 07:52
 262/342 A kérdező kommentje:

Szia Nedre!

Nekem nem volt ilyen problémám. Nem is nagyon fájt a hasam. De biztos azért mert nekem csak 4 petesejtem lett. Azért ez durva hogy hánysz is. Tényleg igyál rengeteget, és egyél sok túrót. Ja és gratulálok, ezek nagyon jo számok. Kitartás, biztosan jobb lesz egy pár nap múlva.

2016. nov. 26. 09:40
 263/342 Eufrozi ***** válasza:
Nekem is fájt a hasam 3-4 napig,aztán elmúlt.Hányni nem hánytam.Igyál rengeteg vizet,amennyit csak tudsz.Mikor derül ki,h sikerült lányok?
2016. nov. 27. 06:50
 264/342 A kérdező kommentje:
Jaj Eufrozi.. hol van az még.. Nem most hétfőn hanem utána való hétfőn van az Et+14. De akkor délelőttös leszek, úgyhogy marad a kedd. (Et+15) Gondolom az et+11 meg még korai lenne.. De most fogok tesztelni, hogy készítsem magam az eredményre.
2016. nov. 27. 11:01
 265/342 A kérdező kommentje:
Jelentem az ovitrell kiürült, úgyhogy innestől tesztelek reggelente. Persze csak szerdáig, mert akkor megint jön fél ampulla tüszőrepi. Végülis mikor teszteljek ha nem most..
2016. nov. 27. 14:26
 266/342 Eufrozi ***** válasza:
Milyen érdekes h ennyire intézménye válogatja.Nálunk leszívás utan 2 héttel van az eredményhirdetés,a vérvétel.Akkor már csak kicsivel több mint 1 hét és kiderül.Jók a megérzéseim mindkettőtökkel kapcsolatosan.:)
2016. nov. 27. 17:11
 267/342 A kérdező kommentje:
12. Dpo negatív teszt. Ennyi, megint nem sikerült. Már mutatnia kéne. Annyira csalódott vagyok. Haragszom az egész világra. :'(
2016. nov. 30. 10:02
 268/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Itt Nedre.

Monyk, biztos ez? Talán kicsit korai volt a teszt.Nem kell menned vérvételre? Én azért a helyedben nem keserednék még el!

Én elhatároztam, hogy nem tesztelek. Megvárom a vérvételt. December 8.-án lesz.

Ma már végre elmondhatom, hogy nem fáj a hasam. Eltelt több, mint egy hét és folyamatosan fájt. Szóval nagyon megkönnyebbültem.

Most azon rugózom, hogy milyen tüneteim vannak. :D

De nem nagyon vannak...leszámítva, hogy nagyon fáj a cicim. De minden hónapban szoktak... talán nem ennyire intenzíven, de szoktak.

Mindegy, bárhogy is lesz. A kudarcra is felkészültem.De érdekes, mert most először érzem úgy, hogy akár sikerülhetett is... :D

Meglátjuk.

Eufrozi, Veled mi újság?

Amúgy ha ez nem sikerült, akkor mi lesz a következő lépés, Monyk?

2016. nov. 30. 10:55
 269/342 A kérdező kommentje:
Sztem már kimutatná. A vicc hogy az előző 2 napban mintha lett volna egy hajszalnyi esély a 2. csíkra. Mintha látni lehetne. Azt hittem ma végre egyértelmű lesz. Erre cseppet sem kérdéses hogy negatív. Jövőhét kedden megyem vérvételre Et+15. De majdhogynen feleslegesnek vélem. Amúgy nekem előző lombiknál volt hasszurka, mell leszakadás érzés. Most semmi, még a mellem sem feszül. Azért Neked drukkolok nagyon!! ;) Te mikor mész vérvételre? Amúgy muszáj volt tesztelnem mert előzőleg túl nagy volt a pofon..annyira arra számítottam, hogy tuti a siker.
2016. nov. 30. 11:26
 270/342 A kérdező kommentje:
Bocsi most látom december 8 :)
2016. nov. 30. 11:27
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!