Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Sziasztok!
Itt Nedre.
A 9ből 8nak sikerült, képzeljétek! Nagyon örülünk,mondanom sem kell! Kettőt kértünk vissza, a többieket is kettesével fagyasztattuk le.
Lányok! Nektek meddig fájt a hasatok leszívás után? Az enyém még ma is eléggé. Mondta a doki, hogy van bent víz, azért és igyak minimum 3 liter vizet naponta.Ha fulladnék menjek vissza azonnal. Szóval Emiatt jólesik a fekvés, bár az sem minden pózban. Ami a legfurcsább, hogy ma hajnalban hánytam. Gondolom ugyanez miatt.
Tényleg érdekelne Lányok, Veletek hogy volt, mert nem emlékszem hogy ezt így írtátok volna.
Ezt leszámítva minden rendben!
Szia Nedre!
Nekem nem volt ilyen problémám. Nem is nagyon fájt a hasam. De biztos azért mert nekem csak 4 petesejtem lett. Azért ez durva hogy hánysz is. Tényleg igyál rengeteget, és egyél sok túrót. Ja és gratulálok, ezek nagyon jo számok. Kitartás, biztosan jobb lesz egy pár nap múlva.
Sziasztok!
Itt Nedre.
Monyk, biztos ez? Talán kicsit korai volt a teszt.Nem kell menned vérvételre? Én azért a helyedben nem keserednék még el!
Én elhatároztam, hogy nem tesztelek. Megvárom a vérvételt. December 8.-án lesz.
Ma már végre elmondhatom, hogy nem fáj a hasam. Eltelt több, mint egy hét és folyamatosan fájt. Szóval nagyon megkönnyebbültem.
Most azon rugózom, hogy milyen tüneteim vannak. :D
De nem nagyon vannak...leszámítva, hogy nagyon fáj a cicim. De minden hónapban szoktak... talán nem ennyire intenzíven, de szoktak.
Mindegy, bárhogy is lesz. A kudarcra is felkészültem.De érdekes, mert most először érzem úgy, hogy akár sikerülhetett is... :D
Meglátjuk.
Eufrozi, Veled mi újság?
Amúgy ha ez nem sikerült, akkor mi lesz a következő lépés, Monyk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!