Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/342 Eufrozi ***** válasza:
Monyk még ne add fel kérlek.Egyik imserős csajszinak is halványan mutatta 2 napra pedig semmi,aztán meg 102es hcg-je lett.:) Nedre te ugy érzem pozitív vagy.:)Szuper.:)Valamit sztem már sejtessz.Hát képzeljétek a terápiábol nem lett semmi,késett a nő már 20 perce és éppen vettem a kabátomat már h megyek haza.Ő meg megjelent.Nyújtotta a kezét aztan mondtam neki,h nem ne haragudjon,de így h bízzak meg Önben.Amúgy is én csak 10 percet szoktam várni,önre pedig már a 20.perce.Huuu de ideges volt,h otthagytam őt.Hiteltelen így számomra az egész,amúgy meg a megjelenése sem volt túl kellemes.:)Hétfőn voltam dokinál endom 4 mm,kedden kell visszamennem sasoltatni magam:) Puszi nektek.Holnapután lesz a 29.szülinapom.Sztem még jól berúgok :D
2016. dec. 1. 17:35
 272/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Itt Nedre.

Eufrozinak Boldog születésnapot kívánok! 😁 Remélem jól megünnepelted tegnap! 😉 Este gondoltam is Rád.

Velem minden rendben. Hol úgy érzem, biztos sikerült, hol pedig teljesen elbizonytalanodom. Persze tüneteket érzek, de erről sem vagyok biztos, félek, hogy csak beképzelem. 😊 Szóval teljes a káosz és a bizonytalanság a fejemben. 😁 Holnap már megyek dolgozni. Félek, mert ugye elég sokat ülök. De talán nem lesz semmi baj. Ha eddig nem sikerült, akkor nem hiszem, hogy ezen a pár napon múlik minden. Beültitől szinte végig feküdtem.

Monyk, Te holnap mész vérvételre,ugye? Vagy mi újság van veled? Annyira drukkolok még Neked!!!

Fura, de még mindig nem teszteltem. Igaz, megfogadtam, hogy nem is fogok, csak a vérvételből szeretném megtudni.Az a biztos. De azthittem a kíváncsiság nagyobb. Bár igazából nagyon félek is. Még a csütörtöki vérvételtől is rettegek. Ugyebár az eredmény miatt...

2016. dec. 4. 10:45
 273/342 A kérdező kommentje:

Boldog Szülinapot Eufrozi!! Hu de jó még valakinek aki huszonéves ;)

Nedre nagyon drukkolok Neked! Szerintem is eldőlt már minden bent, úgyhogy ne aggódj a munka miatt. Velem mi a helyzet? Kedden kéne mennem vérvételre,de lehet nem kell már mennem. 16. dpo negatív teszt, és már barnázást is fedeztem fel. Furcsa, mert előzőleg ilyen nem volt. Hát ez van.

2016. dec. 4. 11:53
 274/342 A kérdező kommentje:

[link]

Küldök képet, úgyse nagyon töltöttünk még ide fel..

2016. dec. 4. 12:59
 275/342 Eufrozi ***** válasza:
Köszönöm,jó volt a szülinapi party,pénteken még egyszer megünneplem barátnőimmel, és most jönnek a férjek is :) Úgyh lesz még egy buláj.Meg kell adni az utolsó húszas szülinapnak a módját.Nedre és Monyk továbbra is drukkolok nektek.Írjatok majd.Nagyon veletek vagyok lélekben ;) puszi
2016. dec. 5. 20:54
 276/342 Eufrozi ***** válasza:
Jah és én mintha látnék 2.csíkot.
2016. dec. 5. 20:54
 277/342 A kérdező kommentje:
Nekem nem sikerült :( Februárban újra start.
2016. dec. 6. 16:12
 278/342 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, Monyk.

De van folytatás! Nem szabad feladni! Ahogy olvasom, nem is teszed! Nagyon helyes!

Jönnek az Ünnepek, kicsit kieresztheted a "gőzt".

Februárban pedig megújulva neki kell állni!!

MERT MINDENKINEK SIKERÜLNI FOG!!

Nedre

2016. dec. 6. 18:37
 279/342 Eufrozi ***** válasza:
Sajnálom. :( Most pihizz kicsit aztán újult erővel kezded majd februárban ;)
2016. dec. 6. 20:18
 280/342 A kérdező kommentje:

Persze februárra jól felszívom magam. Azár tuti sikerül ;) Nedre nagyon várjuk az eredményt!

Köszi lányok!!

2016. dec. 8. 11:40
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!