Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Sziasztok! Itt Nedre.
Eufrozinak Boldog születésnapot kívánok! 😁 Remélem jól megünnepelted tegnap! 😉 Este gondoltam is Rád.
Velem minden rendben. Hol úgy érzem, biztos sikerült, hol pedig teljesen elbizonytalanodom. Persze tüneteket érzek, de erről sem vagyok biztos, félek, hogy csak beképzelem. 😊 Szóval teljes a káosz és a bizonytalanság a fejemben. 😁 Holnap már megyek dolgozni. Félek, mert ugye elég sokat ülök. De talán nem lesz semmi baj. Ha eddig nem sikerült, akkor nem hiszem, hogy ezen a pár napon múlik minden. Beültitől szinte végig feküdtem.
Monyk, Te holnap mész vérvételre,ugye? Vagy mi újság van veled? Annyira drukkolok még Neked!!!
Fura, de még mindig nem teszteltem. Igaz, megfogadtam, hogy nem is fogok, csak a vérvételből szeretném megtudni.Az a biztos. De azthittem a kíváncsiság nagyobb. Bár igazából nagyon félek is. Még a csütörtöki vérvételtől is rettegek. Ugyebár az eredmény miatt...
Boldog Szülinapot Eufrozi!! Hu de jó még valakinek aki huszonéves ;)
Nedre nagyon drukkolok Neked! Szerintem is eldőlt már minden bent, úgyhogy ne aggódj a munka miatt. Velem mi a helyzet? Kedden kéne mennem vérvételre,de lehet nem kell már mennem. 16. dpo negatív teszt, és már barnázást is fedeztem fel. Furcsa, mert előzőleg ilyen nem volt. Hát ez van.
Nagyon sajnálom, Monyk.
De van folytatás! Nem szabad feladni! Ahogy olvasom, nem is teszed! Nagyon helyes!
Jönnek az Ünnepek, kicsit kieresztheted a "gőzt".
Februárban pedig megújulva neki kell állni!!
MERT MINDENKINEK SIKERÜLNI FOG!!
Nedre
Persze februárra jól felszívom magam. Azár tuti sikerül ;) Nedre nagyon várjuk az eredményt!
Köszi lányok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!