Monyk kérdése:
Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 15:41
311/342 Timcsa80 válasza:
Sajnos tegnap este elkezdtem barnázni majd vérezni. Ma megint barna. ET+10. nap. Nem sok esélyt látok már....
312/342 Timcsa80 válasza:
Sajnos nem sikerült. Augusztusban megyünk megint.
313/342 A kérdező kommentje:
Bíztatok mindenkit, ne adja fel. Remélem erőt merít belőlem az aki olvassa, jelenleg 13. hetes kismama vagyok. Nem volt egyszerű az út, de MEGÉRTE ;) CSAK +++++++
2017. máj. 18. 22:07
314/342 anonim válasza:
Sziasztok!
Itt NEDRE! :D
Gratulálok, Monyk! Nagyon örülök, hogy Neked sikerült.
Jauár 31.-én kaptam vissza az első fagyibabákat, és sajnos méhen kívüli lett belőle. :( Nagyon-nagyon padlón voltam...
Most már jobban vagyok, és úgy néz ki, hogy 19én megyünk a következő babákért. Drukkoljatok lányok!
Eufrozi, Veled mi újság? Neked is sikerült?
U.i: elnézést, hogy nem jelentkeztem :(
315/342 Eufrozi válasza:
Nem még nem sikerült.Most vàrakozàsban vagyok :) Aztán lassan kezdjük a 3. Lombikot.Az utolsót :)
316/342 Timcsa80 válasza:
Magas tsh miatt csúszik minden nálunk. Aug 22én kell visszamennem az endokrinológiára. Kaptam letroxot. Most várunk. Szorítok nektek! Hogy birod a terhességet? Remélem szép lassan mindenkinek sikerül. 😊
317/342 A kérdező kommentje:
Sajnálom Nedre ami történt Veletek, szörnyű lehetett. De legközelebb már biztos minden rendben lesz. Nagyon drukkolok Nektek. Köszönöm, én jól viselem a terhességet. Nekem ez valóban egy áldott állapot. Nagyon úgy fest, hogy kislányunk lesz, és Pannának fogjak hívni :) Szurkolok minfannyiótoknak, várom a fejleményeket! ;)
2017. júl. 17. 12:33
318/342 anonim válasza:
Sziasztok Lányok!
Itt Nedre.
Nekünk is SIKERÜLT!! 😃😃😃
14 hetes múlt a mi kisbabánk. Nagyon nagy az öröm!
Remélem Nálatok is minden rendben megy!
Vigyázzatok magatokra!
319/342 Timcsa80 válasza:
De jó!!! Minden jót neked! 😀
320/342 A kérdező kommentje:
Szia Nedre! Jajj de örülök! Nagyon nagyon boldog babavárást kívánok! És egy babó? Tudom, hogy végül mindannyiunknak sikerül. És valakinek, aki még nagyon az elején tart, reményt adunk majd. Hány ilyen fórumot olvastam én is a happy end reményében. Mi a 30. hetet tapossuk. Nem mondom hogy goyrsan telik, de lassan a karunkba tarthatjuk már. Vigyázz nagyon magatokra!
2017. szept. 15. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!