Monyk kérdése:
Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 15:41
301/342 Eufrozi válasza:
Nah hàtha az inzulinod miatt nem jött a baba.Igazàbòl nagyon közrejàtszhat.Èn 23-àn kezdem a stimut.Fèlek az ùjabb csalòdàstòl.Ha ez nem fog sikerülni akkor nem tudom hogyan tovàbb.Sztem akkor màs alternatìva kell.
302/342 A kérdező kommentje:
Hu Eufrozi! Ez jol hangzik, maris indul. Milyen protokoll lesz? Én is nagyon nagyon bízok most benne. Bízz Te is. Aztan majd gondolkodik a kesobbieken az ember ha aktualis lesz. Sikerulnie kell!
2017. jan. 19. 11:06
303/342 Eufrozi válasza:
Igen.Az ember mindig remèl.Ha lehet 3 embriòt tetetek vissza.Biztos ami biztos.Nem tudom h meg fogjàk e engedni.Először is haladjunk lèpèsről lépésre.Jò lesz ha màr ott fogok tartani.:)Amùgy megint hosszù protokoll lesz.Gonal f ès menopurral.:)
304/342 A kérdező kommentje:
És azt a ciklus hanyadik napján kell elkezdened?
2017. jan. 19. 13:46
305/342 Eufrozi válasza:
Ezt a 21.napon.Gonapeptyllel kell indìtani,amit vègig a leszìvàsig kell szùrni.Olyan kivi vagyok ràtok amùgy
Règòta beszèlgetünk.Jò lenne nèha a facebookon is ìrni egymàsnak.Kicsit talàn közvetelenebb is.Benne vagytok?Elkûldenèm a nevemet privibe.Jelöljetek be ha van kedvetek :) puszi
306/342 A kérdező kommentje:
Nedre nem csatlakozol hozzánk?
2017. jan. 21. 10:28
307/342 Timcsa80 válasza:
Holnap megyek konzultációra. Indul az első lombikunk.
308/342 Timcsa80 válasza:
Csütörtökön ledzívás. Nagyon izgulok.
309/342 Eufrozi válasza:
HAjrá Timi :) MAjd írj! Monyknak sikerült a lombik :)
310/342 Timcsa80 válasza:
Most vagyok Et+8 napon. 10 petesejtet szívtak le. Sajnos csak egy termékenyült meg, viszont rájöttek hogy az a baj, hogy túl vastag a petesejt fala így nem tudnak áthatolni a katonák. Biológus azt mondta ha nem sikerül most akkor legközelebb az összes icsi-s lesz. De bízom az én egyszem pöttyömben hiszen ő áthatolt remélem kis harcos. :-) AHA-t csináltak. Most várunk. Monynak nagy gratula. Mennyi idős most? Veled mizu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!