Monyk kérdése:
Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 15:41
281/342 Eufrozi válasza:
Igen Nedre nagyon várjuk.sztem ez sikerült,úgy érzem ;)
282/342 anonim válasza:
Sziasztok!
Itt Nedre.
Hát, Lányok képzeljétek el, elromlott a gép. Minden bátorságot összeszedtem és felhívtam Őket a megadott időben és ezt közölték! Nem tudnak mit mondani, elnézést kért stb stb. Megértem persze, de most még egy nap várakozás!!!!!!!!!!!
Amúgy szerintem nem sikerült. Mintha kezdene megjönni... 😢😡😢
283/342 Eufrozi válasza:
Jézusom,nem elég embernek az izgalma,még ez is...Nah még ne veszítsd el a hitet,nekem is vmi barna valami jött és mégis egy kicsit sikerült. Ne add fel.Holnap várunk a fejleményekkel,addigis kitartás ;)
284/342 A kérdező kommentje:
Jé, na ilyet még nem hallottam.. Kitartás, az semmit nem jelent, sok ilyet olvastam már, mintha megjönne. Szurkás ezerrel
2016. dec. 8. 18:42
285/342 A kérdező kommentje:
Szurkolás :D
2016. dec. 8. 18:42
286/342 anonim válasza:
Nem sikerült.
Januárban újra megyünk a fagyi-babákért.
Nedre
287/342 A kérdező kommentje:
Sajnálom. :( Ezt mostmár nem értem. Miért nem sikerül már valamelyikünknek? Ezért jo ha van fagyibaba mert nem kell várni. Fel a fejjel!
2016. dec. 10. 10:00
288/342 Eufrozi válasza:
Nagyon sajnálom.:( :( :( Ez már tényleg hihetetlen, de kitartás lányok,mindannyiunknak sikerülni fog :)
289/342 Timcsa80 válasza:
Sziasztok!
Nekünk se sikerült a 3. inszem se. Tatottunk szünetet mert besokalltam. Kicsit visszatértünk a normális életbe. Januárban folyt köv.
Boldog karácsonyt mindenkinek! Sok sikert az új évben!!!
290/342 Eufrozi válasza:
Sajnálom Timi. Igen szünet kell is,ha úgy érzed. :) Sok sikert mindenkinek januárra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!