Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Sziasztok, itt Nedre.
Holnap 9-re megyek. Ez lesz a 6. napi UH (vagyis az első),plusz ha jól sejtem vérvétel is lesz. Azt tudom, hogy a szurikat ne adjam be, de a gyógyszerekkel szerintetek mi a helyzet? Azokat sem kellene reggel bevennem, ugye?
Sziasztok!
Itt Nedre.
Megtörtént az első UH. Azt mondta a doki, hogy minden oké, 6. ciklusnapon így kell, hogy kinézzenek. Elég sokat láttam a monitoron! :) Engem elküldött még vérvételre is.Kedden kell mennem legközelebb, addig maradnak a gyógyszerek és a szurik is. Azt mondta, hogy előreláthatólag hétfőhöz egy hétre lesz a leszívás. Elvileg. De gondolom kedden már biztosabb lesz a dolgában! Monyk, veled mi volt?
Szia!
Én is kedden megyek merthát a fantasztikus hosszú ciklusaimnak hála, ezt sem úszom meg egy uh-al. 10. Cn 12 mm tüsző. Annyit mondott a doki, h jövőhéten még nem lesz beülti. Francba...pedig pihenhettem volna hétvégén..
Sziasztok, itt Nedre!
Voltam ma UH-n, hétfő lesz a leszívás.
Igaz, nekem is 11-12mm nagyok... Ugyan nem mondta a doki, hogy hány darab van, de annyit mondott az asszisztensnek, hogy "sok". :D Persze, egy is elég, ha tökéletes :)
Szóval hétfőn leszívás. Szerintetek esélyes, hogy ha minden stimmel, akkor pénteken visszakapom Őket?
Eufrozi, Veled mi újság?
Monyk, Neked mit mondtak?
Sziasztok!
Hát Nedre, akkor mi már tuti találkozunk, mert nekem hétfőn lesz a beütetés ;) Szoval ketten már leszünk. Te biztos korábban mész, én 9-re. És már nem is kell menned uh-ra? Okyan furcsa mert nekem volt hogy heti 3 szor kellet mennem. Most is 2-szer.. Hát nagyon jó lenne ha sikerülne. Én most nem megyek táppénzre, jövök dolgozni. Sztem nem ezen mulik. Most kiprobalom ezt a felallast. Izgalmas egy hónap elé néztünk. Amúgy akkor a te stimud Nedre jobban sikerült. Nem tom nekem miert ilyen nehez sok tuszot novesztenem. Na de hajra, novogessenek csak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!