Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Sziasztok!
Itt Nedre.
Sajnálom, Eufrozi! :( Pedig mindketten drukkoltunk.
De örömmel olvasom, hogy mindketten a jövőt tervezgetitek. Ez nagyon jó hír! :)
Velem minden okés, várom, hogy megjöjjön és kezdjünk. Elvileg 4.e körül kell megjönnie. Nagyon izgulok...
Monyk-tól szeretném megkérdezni (mert vele elvileg ugyanazokat kaptuk), hogy melyik szurit és gyógyszert mikor használtad? És még azt is, hogy leszívás előtt hányszor kellett Pécsre menned? Azért érdekes, mert szabadságom már nincsen és ki kell okoskodnom erre valamit.. mert utána táppénz, az tiszta sor.
Gyerekszoba? Én már csak babonából sem mernék nekiállni! :D
Nagyon örülök, hogy jól vagytok Lányok!
Sok erőt Nektek (is)!!!
Sziasztok, itt Nedre!
Köszönöm a felvilágosítást Monyk!
Lányok! Már régen vártam ennyire, hogy megjöjjön!:D
Amúgy teljesen nyugodt vagyok, lesz ami lesz. Legalábbis most így érzem. A leszívástól picit tartok,de még nem rugózom ezen sem. Amúgy Ti megbeszéltétek a párotokkal, hogy hányat ültetnek vissza? (persze optimális esetben, ha több van)
Mi úgy beszéltük, hogy ha három lesz csak, akkor mindet, ha négy, vagy több, akkor csak kettőt. Érdekelne, Ti hogy vélekedtek erről...
Jelentkezem, ha nekiálltam a dokihoz járásnak.
Eufrozi, Neked is nagy hajrá!
Monyk! Lehet, a végén még össze is futunk! ;)
Nekünk kettőt javasolt a biológus,de mi kettőt is szerettünk volna. 3-at én úgy tudom 35 felett ajánlanak.Vagy többszöri sikertelenség után.Jajj én is várom nagyon,h mehessek és h végre anya lehessek.:)
Nedre és Monyk hajrá.Bár ha összefuttok akkor sem hiszem,h megismeritek egymást. :) Vagy beszéljetek meg valami ismertető jelet :)
Sziasztok! Itt Nedre.
Nálam is elkezdődtek a szurik.
És én is csütörtökön megyek Pécsre! :D
Alig hiszem el, hogy már megkezdődött a dolog. Bár még mindig nem élem bele magam az esetleges sikerbe, de azért elkezdtem izgulni...
Remélem mindenkinek összejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!