Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/342 A kérdező kommentje:
Elvileg csak egy Uh lesz 9. nap körül és utána csak beülti. Tehát nincs stimu csak utána progi. Neked maradt fagyibaba?
2016. okt. 23. 16:54
 232/342 Eufrozi ***** válasza:
Ó,értem.Gondolom minden kórház máshogy csinálja.Ahogy utána olvastam,ha rendszeres a ciklus akkor stimu nélkül csinálják.Kíváncsi leszek.Igen,maradt 2 db fagyasztottunk.Csütörtökön beszélem meg a dokival,h mikor kezdjük.Ha tehetném már mennék most,de azt nem fogja engedni sztem.Már pénteken is pedzegettem neki,és azt mondta,h nem lehet,mert pihennie kell a szervezetnek egy kicsit...
2016. okt. 24. 08:42
 233/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Itt Nedre.

Sajnálom, Eufrozi! :( Pedig mindketten drukkoltunk.

De örömmel olvasom, hogy mindketten a jövőt tervezgetitek. Ez nagyon jó hír! :)

Velem minden okés, várom, hogy megjöjjön és kezdjünk. Elvileg 4.e körül kell megjönnie. Nagyon izgulok...

Monyk-tól szeretném megkérdezni (mert vele elvileg ugyanazokat kaptuk), hogy melyik szurit és gyógyszert mikor használtad? És még azt is, hogy leszívás előtt hányszor kellett Pécsre menned? Azért érdekes, mert szabadságom már nincsen és ki kell okoskodnom erre valamit.. mert utána táppénz, az tiszta sor.

Gyerekszoba? Én már csak babonából sem mernék nekiállni! :D

Nagyon örülök, hogy jól vagytok Lányok!

Sok erőt Nektek (is)!!!

2016. okt. 26. 20:05
 234/342 A kérdező kommentje:
Akkor ha minden igaz Nedre, együtt izgulunk majd. ;) Igen eddig én sem csináltam semmit babonából, na de a 3 év nem azt mutatta ezen mulik vmi. Hátha így jobban látja majd a babynk hogy mennyire várjuk. A szurik: Gonapeptyl jön napi fél amplulla, és a 3. naptól a másik 1 vagy 2 szuri. (Attol fugg mennyire vagy stimulalhato) Én napi 3 adtam be. Nagyon sokat jártam Pécsre, volt hogy egy héten 3 szor. Rettentően kimerítő volt, utána meg meló, mert általában délután dolgozok. Tehát szamolj arra, hogy sokat kell menni, 2-3 naponta leszívásig..Utána már nyugi van.
2016. okt. 26. 22:41
 235/342 Eufrozi ***** válasza:
De örülök csajok,akkor együtt kezdtek.Hatalmas drukk Nektek.:):):)Nekem a következő ciklus 5. napjáig bármikor mehetek,és kezdjük.Csak ennyit mondott a dokim.Az olyan 20-a környéke lesz ahogy számolom.Arra kérlek Titeket,hogy tapossátok ki az utat előttem.Jó?Most már ez sikerül mindkettőtöknek,én pedig megyek utánatok.Remélem benne vagytok :) :P puszika
2016. okt. 29. 19:27
 236/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok, itt Nedre!

Köszönöm a felvilágosítást Monyk!

Lányok! Már régen vártam ennyire, hogy megjöjjön!:D

Amúgy teljesen nyugodt vagyok, lesz ami lesz. Legalábbis most így érzem. A leszívástól picit tartok,de még nem rugózom ezen sem. Amúgy Ti megbeszéltétek a párotokkal, hogy hányat ültetnek vissza? (persze optimális esetben, ha több van)

Mi úgy beszéltük, hogy ha három lesz csak, akkor mindet, ha négy, vagy több, akkor csak kettőt. Érdekelne, Ti hogy vélekedtek erről...

Jelentkezem, ha nekiálltam a dokihoz járásnak.

Eufrozi, Neked is nagy hajrá!

Monyk! Lehet, a végén még össze is futunk! ;)

2016. nov. 2. 19:04
 237/342 Eufrozi ***** válasza:

Nekünk kettőt javasolt a biológus,de mi kettőt is szerettünk volna. 3-at én úgy tudom 35 felett ajánlanak.Vagy többszöri sikertelenség után.Jajj én is várom nagyon,h mehessek és h végre anya lehessek.:)

Nedre és Monyk hajrá.Bár ha összefuttok akkor sem hiszem,h megismeritek egymást. :) Vagy beszéljetek meg valami ismertető jelet :)

2016. nov. 3. 19:24
 238/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát megkezdődött a nyerő ciklus ;) Alig jött már meg, 36 napos ciklust zártam..beszarás. 10 cn-on megyek uh-ra ami csütörtökön lesz. De jó h most nem kell 2 naponta menni. Nagyon reménykedem hogy nem kell még egy stimut csinálni és végre sikerül. Bombaformába vok. Miota elmentem a kecskemeti endokrionolugushoz es kaptam gyogyszert a pajzsmirigyemre, plussz kokemenyen betartom a dietat, 11 kg-ot fogytam, ugy hogy kozben volt egy stimu. Mindenki dicser milyen csinos vagyok. Nagyon jol is erzem magam. Bizom benne ez jelent valamit, es rendezodnek a dolgok. Ja amugy mi is 3-at szerettunk volna beultetni, de a doki nem javasolta, igy maradt a 2. Hat itt tartunk most. Mindenkinek sok szerencset kivanok!! ;)
2016. nov. 6. 16:31
 239/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Itt Nedre.

Nálam is elkezdődtek a szurik.

És én is csütörtökön megyek Pécsre! :D

Alig hiszem el, hogy már megkezdődött a dolog. Bár még mindig nem élem bele magam az esetleges sikerbe, de azért elkezdtem izgulni...

Remélem mindenkinek összejön!

2016. nov. 7. 15:23
 240/342 Eufrozi ***** válasza:
Naggyyooon jó csajszikáim.Monyk de ügyes vagy, aztaa 11 kg-val kevesebbnek lenni nem semmi dolog.Drukkolok mindkettőtöknek:)Mint már mondtam tapossátok ki előttem az utat.Ebben az évben lehet mind a hármunknak baba lesz a hasában :) :) :)
2016. nov. 7. 21:25
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!