Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/342 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Nekem is van egy ismerősöm akinek nem sikerült az első lombik. Az én hitem is kicsit csorbult. Nedre, őszintén megvallva nem is vártam többet a konzultációtól. Megkapjuk az utmutatot és uccu neki. És bármelyik ciklusba kezdheted? Én ahogy lehet elkezdem, már alig várom. Hát ennyi, várakozo üzemmód nálunk is..

2016. márc. 16. 16:53
 192/342 A kérdező kommentje:
Na megvolt nekünk is a konzultáció. Mi sem voltunk tovább bent, de aranyos volt a doki. Következö ciklusban indul a lombik! ;)
2016. márc. 23. 12:52
 193/342 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok!De jó,h kezdődik a lombik Nektek.:)Én drukkolok Nektek!Mivel nekünk annyi program lesz a nyáron,lánybúcsú,esküvő,sok buli,aztán pedig nyaralás.Ezért úgy döntöttünk,hogy csak augusztusban indulunk neki a lombiknak.Május,június már úgy is be van telve,ezért amúgy is csak júliusban kezdhetnénk.Tehát azon az egy hónapon már nem múlik.Nektek drukkolok.Kíváncsi vagyok minden részletre.Írjatok majd.:)puszi Nektek:)
2016. márc. 30. 19:12
 194/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi újság, Monyk?! Elkezdted már?

Eufrozi, Rólad is várom a híreket!

1-2 hónap és Mi is nekiállunk!

Jelentkezzeteeeeeeeek! :D

2016. ápr. 27. 20:02
 195/342 A kérdező kommentje:

Szia!

Itt vagyok még :) Elkezdödött, de még az elején vagyunk. Annyit mondok, hogy a tüszúrást már meg sem érzem... Jelentkezek amint okosabb leszek ;)

2016. ápr. 29. 15:08
 196/342 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok.Nagyon drukkolok akkor h sikerüljön.Kepzeljètek baràtnőmnek sikerült a Fet.Nagyon örülök neki.Remènyt adott ezzel nekem is.2 hèt mùlva derül ki h hàny baba van...Mi szeptemberben megyünk lombikozni.Fogaimat akarom rendbe tetetni.Implantàtumokat csinàltatok az meg nem semmi dolog.Antibiotikimos kura ès kisebb szàjsebèszeti műtèt előtte.Nektek drukkolok;)
2016. máj. 1. 19:45
 197/342 A kérdező kommentje:
Elkezdödött és véget is ért.. :'( Volt leszívás, mindössze 2 petesejt, 34 injekció után. Nincs mit visszaültetni, holnap mentem volna. Teljes összeomlás nálam. Annyi sem jutott hogy 2 hétig reménykedjek.. Inszemen is több petesejtem volt.. Nem tudom hogyan tovább.. 150 ezer volt plussz az utiköltség.. Iszonyat
2016. máj. 8. 21:50
 198/342 Eufrozi ***** válasza:
Neeeee nincsenek szavak...sajnàlom együtt èrzek veled..:( hihetetlen.fel a fejjel.most kicsit sird ki magad aztàn ujult erővel megint neki kezdesz.Ami sikeres lesz.
2016. máj. 10. 00:52
 199/342 anonim ***** válasza:

Basszus! Borzasztóan sajnálom. Annyira drukkoltam Neked! Sokat gondoltam Rád... Biztos, hogy teljesen összetörtél. Meg is értem, de MUSZÁJ talpra állni és csinálni tovább!!

Ugye újra nekilátsz, amint lehet?! A férjed hogy van? Neki sem könnyű most biztos vagyok benne!

Fel a fejjel Monyk! Sajnos okosabbat nem tudok most... Együtt érzek Veled!

Nedre

2016. máj. 13. 20:51
 200/342 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok.Nagyon megszűnt ez az irogatás.Mizu van Veletek?Írjatok csajszik.Mi szeptember 1-én kezdjük a rövid protokollt.;)
2016. aug. 4. 01:13
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!