Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/342 anonim ***** válasza:

Jaj Monyk, nagyon sajnálom! :(

Remélem nem nagyon keseredtél el!

Nálam sem jobb a helyzet, bár tudom, ez nem vigasztal senkit. Voltam UH-n csütörtökön, és 1 (!!!) darab 13mm-es (!!!) van mindösszesen. Azt hittem rosszul leszek! Látta rajtam a doki, hogy mindjárt rosszul leszek és próbált poénkodni, hogy "Hiszen egy is elég!" Pedig nem volt vicces a helyzet, de értékelem.

És mivel ilyen kicsi és csak egy van, így nem is hétfőn lesz az inszem, hanem kedden, hogy még nőjön picit. Szóval az esélytelenek nyugalmával várom a keddet.

És hab a tortán: még 2 lány vár babát a környezetemben, így összesen 4-en lettek. Káprázatos!!!

Amúgy a következő hónapban is lesz inszemed neked (is), ugye?

Nedre

2016. jan. 16. 14:52
 152/342 A kérdező kommentje:
Hát ennyi volt, negativ a teszt, már az utrot is abbahagytam. Igaza van a dokinak, egy tüsző os elég. Látod hiába van nekem is mindig 3-4. Igen, most lesz a 4. inszemem, és nagyon remélem az utolsó. Ha más nem, jöjjön a lombik, mert ebbe az inszemes bohockodásba nem hiszek. Nálam nem vált be.
2016. jan. 17. 10:34
 153/342 Eufrozi ***** válasza:
Jaj Monyk nagyon sajnàlom.:( De fel a fejjel.:)Tudom most szarul érzed magad,de pàr nap és megint újult erővel vàgsz neki.Nedre te kapsz stimulàlàst vagy spontàn ciklusban csinàljàk az inszemet?
2016. jan. 17. 20:59
 154/342 anonim ***** válasza:

Igen, stimulálnak. Eddig sem volt túl sok, de most, hogy csak egy van, végképp elkeseredtem, és egyetértek Monykkal, hogy csak bohóckodás. Elsőre 2 volt, 13-16mm, másodikra is kettő, 21-22mm, de most ez az egy 13mm-es!!! Na mindegy, ez van. Nem fűzök hozzá sok reményt. Meg is kérdezem a dokit - ha lesz rá lehetőség, hogy mikor jön a következő fázis- a lombik. Ha kitérő választ ad, akkor a 4.inszem után megyek a magánrendelésre.Nekem 34-36 naposak a ciklusaim, így borzalmasan sokat kell "várnom" egy-egy inszemre is! És én már teljesen ki vagyok idegileg.

Ma a rádióban pont a pécsi klinika volt, és az a doki, akihez járok (bár 2009-es adás ismétlése volt). Éppen egy lombik-folyamatot kísértek végig. Ez biztos valamiféle jel volt! :) ;) :)

Kezdek barátkozni a lombikos gondolattal....

Nedre

2016. jan. 18. 17:19
 155/342 Eufrozi ***** válasza:
Nedre lehet h a lombik lenne a megoldàs mindannyiunknak.Én is néha tök ki vagyok,igazàbôl olyankor kedvem sincs semmihez.Ha jobban keresnék az sem lenne hàtràny,mert ez a lombik nem 2 ft:)3 hónapja màr félreteszem a lóvékat erre.Ti h vagytok ezzel?Egyik làbynak aki szintén oda jàr ahová én màr 400 ezer ft-ba van.
2016. jan. 19. 15:16
 156/342 anonim ***** válasza:

Túl vagyok rajta! Nem biztattak sok jóval, de ez volt az utolsó inszem! Egyik szemem sír, a másik nevet! Kaptam időpontot lombikos konzultációra, vérvételre kell mennem és méhtükrözésre. (vajon ez milyen lehet?) Március közepére van időpontom, addig kell a fenti vizsgálatokat elvégeztetnem.

Ezek -szerintem- ingyenesek, majd az utána lévő gyógyszerek lesznek költségesebbek. Sokkal.

És igen, Eufrozi, sajnos én is ilyen számokról hallottam, de ez szerintem a fizetős-magán vonal. Én körülbelül a felével számolok, és akkor az útiköltséget nem számolom bele. Nekem szerencsém van, mindketten elég jól keresünk, de persze azért szeretném, hogy ne költsünk rá több százezret.(Ki nem?!)

Bosszúságot az okoz, hogy a munkahelyemen mit mondjak, a sok szabadságra majd....

2016. jan. 19. 19:29
 157/342 Eufrozi ***** válasza:
Nem,ez nem magànkorhàzban volt,ez a BMC-be,természetesen ez kirívó eset lehet.Én biztos lehidalnék.:D De jo neked,remélem nekem is ezt fogjàk mondani,h ez lesz az utolsó inszemem.Sajna én sem tudom milyen lehet a méhtükrözés,de biztos nem rosszabb mint a hsg.
2016. jan. 19. 21:36
 158/342 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát én várom, hogy megjöjjön. Szerintem holnap meg is jön. Hogy hol tartunk, én nem számolom, nem is érdekel, rosszul lennék ha utána számolnék. Az idő múlása jobban zavar, minden időhúzásnak tűnik. És Nedre hol sikerült ezt elintézned? Kivel beszéltél? Engem mindig leráznak, a doki meg sehol. Már arra gondoltam inkább fizetek és elmegyek magánrendelésre. Szerintetek? A méhtükrözés rám is vár lombik előtt. Csak ott tartanánk már...

2016. jan. 19. 21:37
 159/342 anonim ***** válasza:

Monyk! Igazából az asszisztens "vezetett" rá, hogy ne vacakoljak tovább. Mivel nekem most is kevés volt, és a férjemé sem volt most túl jó, szerintem látta rajtam, hogy elkeseredtem. Az infó-pultnál kértem időpontot, március elejére kaptam. Amúgy 4-et javasolnak, szóval simán felhozzák Neked is a következő után. Ha meg nem, szerintem nyugodtan kérdezz rá, igazából én is ezt tettem, utána sugallta..:) Szerintem addig ne is menj magánrendelésre, amíg nem vagy túl a 4.-en. Az pedig mindjárt itt van!

Szerintem Eufrozi kérdezz rá majd te is a 3. után, hogy mi van, ha ez sem sikerül. Mit veszíthetsz?

Fura módon, én most megint bízom benne, hogy ez az egy kicsike most sikerül! :) De ha nem, akkor idegileg felvértezve készülök a lombikra.

Amúgy hányat lehet visszaültetni? 1 vagy 2, ugye? Hármat azt hiszem már nem.

Nedre

2016. jan. 21. 17:35
 160/342 A kérdező kommentje:
Köszi Nedre, holnap telefonon meg is emlitem. Én már egy hete abbahagytam az utrot, es 4 napja csak ilyen keves barnás vérzés van. De én ugy döntöttem mostmar 2 napit beleszámolok a ciklusba, mert lehet csak igy jön most meg. Meg a munkából is így fog jól kijönni, hogy el tudjak majd jönni. Nem hiszem hogy baj lesz. Igy se ugyse jott ossze, essunk tul a 4. inszemen és lépjünk tovább..
2016. jan. 21. 21:50
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!