Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Sziasztok!
Nagyon drukkolok Monyk! :)
Nekem is újabb próbálkozás jön. Ma megjött. Nem lepődtem meg, csak titkon bíztam benne. Megint.
Én azt "találtam" ki, hogy ha a következő 2 nem jön össze, akkor elmegyek a dokim magánrendelésére, és ott megbeszélem vele a továbbiakat. Mert a Meddőségiben sosem vagyunk "kettesben", hogy szóba hozhassam ezt. Valahogy megtudom hol és mikor rendel, és megyek. Talán több időt és figyelmet fordít majd Ránk akkor. Szerintetek jó ötlet? (Persze remélem, hogy eddig már nem jutok el! ;) )
Nedre
Sziasztok!
Holnap megyek UH-ra. Eredetileg pénteken kellene, de a doki szabin lesz. És szombaton kellene lennie az inszemnek, de ugye ez pedig így hétfőre tolódik. Hát elég ideges vagyok ezek miatt!
A videó megint adott egy kis biztatást! Bár ugye Pécsen az 1. és a 4.-et mondták. De én mindent elhiszek, ami kicsit is bizakodásra ad okot. :)
Monyk! Te mostanában tesztelsz, ha jól sejtem, ugye?!?! Drukkolok nagyon!
Nekem is kellene egy kis önmegtartóztatás a kajával.Vagyis a cukros dolgokkal. Süti, üdítő, csoki. Hmmmmmm Nem a súlyom miatt, az rendben van, csak valahol olvastam, hogy ez is baj lehet.
Írjatok ám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!