Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/342 Eufrozi ***** válasza:
sikerülni fog neked most érzem.Àltalàban bejönnek ezek a megérzések:-)
2016. jan. 5. 10:21
 142/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon drukkolok Monyk! :)

Nekem is újabb próbálkozás jön. Ma megjött. Nem lepődtem meg, csak titkon bíztam benne. Megint.

Én azt "találtam" ki, hogy ha a következő 2 nem jön össze, akkor elmegyek a dokim magánrendelésére, és ott megbeszélem vele a továbbiakat. Mert a Meddőségiben sosem vagyunk "kettesben", hogy szóba hozhassam ezt. Valahogy megtudom hol és mikor rendel, és megyek. Talán több időt és figyelmet fordít majd Ránk akkor. Szerintetek jó ötlet? (Persze remélem, hogy eddig már nem jutok el! ;) )

Nedre

2016. jan. 5. 19:41
 143/342 A kérdező kommentje:

Lanyok!!! Egy kis biztatas ;)

[link]

2016. jan. 8. 19:33
 144/342 Eufrozi ***** válasza:
Igen sztem is kérdezz rà,jól teszed:)Nagyon drukkolok Nektek,meg magamnak,h a 3.sikerüljön.Én 3 napja diétàzom,160 g-os szénhidràt diétàt tartok.Szép estét.
2016. jan. 9. 17:03
 145/342 Eufrozi ***** válasza:
Megnéztem a videót.Viszont akkor a %-os esélyek nem tisztàk.Mert ugye a nagy okosok szerint 20% esély van ciklusonként teherbe esni.Az inszemre is ennyi kb.Viszont amit itt beszél Ceizel arra mutat,h azért ennél több.Vagy csak én gondolom így?
2016. jan. 10. 08:55
 146/342 A kérdező kommentje:
Én úgy értelmezem, hogy kicsivel több % mint természetesen. De valamiért a 3-4 inszem hozza a legnagyobb sikert. Én nagyon bizakodok. Ja és én állandóan diétázok, mert felszaladtak a kilók. De nem nagyon megy le semmi. Sőt még mozogni se lehet..
2016. jan. 10. 11:33
 147/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Holnap megyek UH-ra. Eredetileg pénteken kellene, de a doki szabin lesz. És szombaton kellene lennie az inszemnek, de ugye ez pedig így hétfőre tolódik. Hát elég ideges vagyok ezek miatt!

A videó megint adott egy kis biztatást! Bár ugye Pécsen az 1. és a 4.-et mondták. De én mindent elhiszek, ami kicsit is bizakodásra ad okot. :)

Monyk! Te mostanában tesztelsz, ha jól sejtem, ugye?!?! Drukkolok nagyon!

Nekem is kellene egy kis önmegtartóztatás a kajával.Vagyis a cukros dolgokkal. Süti, üdítő, csoki. Hmmmmmm Nem a súlyom miatt, az rendben van, csak valahol olvastam, hogy ez is baj lehet.

Írjatok ám! :)

2016. jan. 13. 17:41
 148/342 A kérdező kommentje:
Hát én is mindig ettől féltem mi van ha hétvégére esik... De szerintem nem ezen múlik. Mert akkor az előzőeknek sikerülnie kellett volna. Az én dokim egész januárban szabin van, nen is ő csinálta most. Ma vagyok a 10. dpo-on, nem bírtam magammal teszteltem. De ezidáig negativ. Remélem csak korán teszteltem. Majd meséld el, hányan várakoznak ott bent? :)
2016. jan. 14. 10:35
 149/342 A kérdező kommentje:
11. Dpo negativ teszt. Elkezdem szokatni a gondolathoz magam, hogy nem sikerült :(
2016. jan. 15. 08:41
 150/342 A kérdező kommentje:
Negatív :( Ezek szerint nem sikerült..
2016. jan. 16. 13:46
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!