Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/342 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok;) Nekem elindult a 3.inszemem,és egyben utolsó is.Jah sajnàlom,h negativ lett a teszt... ahogy olvasom mindketten màr a lombikot vàrjàtok.Meg mondom őszintén, h én is.;)Ma vagyok stimu 7.napjàn,ma kell visszamennem Uh-ra, és sajna nem vagyok épp fényesen. Kerülget vmi betegség.Gondolok ràtok csajok;)
2016. febr. 3. 05:56
 172/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nah hát ezen is túl vagyunk :) Kaptam én is idöpontot március vegere lombik konzultaciora. És mivel nekem már volt HSG-m nem lesz méhtükrözés, csak vérvétel. Szuper, de azért remenykedek benne, h nem lesz ra szukseg. Ja, es a ferjem eredmenye igy is szuper lett, hogy masfel napja volt regeneralodni. :D
2016. febr. 3. 14:17
 173/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Eufrozi, én is beteg vagyok, a férjemmel együtt. Alig várom, hogy hétvége legyen és kifeküdjem. Sajnos mennem kellett a héten dolgozni, nem maradhattam itthon.

Remélem sikerül Nektek ez az inszem! Én már készülök, elvileg a jövő héten vérvétel. De most elbizonytalanítottál, Monyk! Nekem is volt átjárhatóságim, meg sem kérdezte a pultnál a hölgy, hogy volt-e, csak sorolta, hogy tükrözés és vérvétel. Eszembe sem jutott, hogy rákérdezzek, hogy az átjárhatósági elég-e. Akkor lehet, hogy én is megúszom? :) Lehet, hogy holnap felhívom Őket, és rákérdezek. Ennyit megér. Már nagyon várom a márciust! :) Ennyire még sosem vártam! :D

Jelentkezem, ha voltam vérvételen! :)

Nedre

2016. febr. 4. 19:41
 174/342 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kerdezd meg Nedre. Én sem mondtam, hanem ott volt a kartonom a hölgy kezébe. Velem ott beszélte meg ahol az inszem volt. Háát nekem 2 napig iszonyuan görcsölt a hasam. Inszem után alig tudtam menni, mert olyan volt mintha lufi lenne a hasamba, es ovatosan kell lepnem ki ne durradjon. Kozben meg nem tudtam eldonteni hol faj a hasam, mintha nagy Wcnem kene. Bocsi... Nem tudom most miert fajt igy. Mar jobb, de akkora a hasam hogy a nadragokat alig birom begombolni. :S Én is várom a márciust ;) Eufrozi mikor lesz az inszem? Hány tüszö érik?

Jo hetveget Nektek!

2016. febr. 5. 16:19
 175/342 Eufrozi ***** válasza:
Kedves lànyok.Hétfőn lesz az inszem,ha jól értettem az orvost,2 db érik.13 és 15mm volt szerdàn,azóta még 3 szurit beadtam,így kb 19 és 21 mm-esek lesznek.Az nem tom mennyire jó.Nagyon jo h ti màr így tudjàtok a konzis időpontot.;)
2016. febr. 5. 18:48
 176/342 Eufrozi ***** válasza:
Nedre amúgy én is beteg vagyok.Férjem még nem,de remélem nem lesz vele gond,mert akkor elviselhetetlen:D Monyk érdekes amit irsz,ez a haspuffadàs...lehetséges sikerült.;) drukkolok
2016. febr. 5. 18:50
 177/342 A kérdező kommentje:
Nem tudom van-e köze hozzá, hogy sikerül-e. Vagy csak nagyon megnöttek a tüszök és késön repedtek meg. Ki tudja.. Ti akkor gyogyulgassatok, es sok sikert az inszemhez! ;)
2016. febr. 5. 21:52
 178/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nah én is jól lebetegedtem.. Muszaj vagyok gyogyszert is enni, mert okyan gatyául vagyok, és nem akarok belázasodni. Remélem nem baj. Na Eufrozi megvolt az inszem? Hogy vagytok? Nedre képzeld egyik ismerösöm lombikozik Pecsen. És ö azt mondta miután leszívják a petesejteket és megtermékenyítik, utána lefagyasztják, mert a beültetésre várólista van :S De létezik ez? Szép napot!
2016. febr. 9. 12:10
 179/342 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok ;) Aha meg volt az inszem,még a műtőben feküdtem 20 percet aztàn mondtàk,h gyors öltözzek és mehetek a zàróért.Aztàn éreztem,h valami folyik.Konkrétan totyogott a bugyim.Fa@a....Jól kifolyt kb. az egész.Utàna kicsit vérezgettem,még màsnap reggel is jött belőlem valami.Nyomatom az utrot de nekem olyan fura tüneteket okoz.pl.ingerült vagyok,majd leszakad a derekam,a cicim és fàj a hasam mintha meg akarna jönni.Az orvos azt mondta h ha megjön akkor hívjam fel a recit bejelentkezni lombik Konzira.Ahogy hallom hosszú a vàrolista,kb 2 hónap.Aztàn persze még vizsgàlatokra is fog küldeni. Szóval olyan június környékén kezdünk sztem.Kicsit örülök neki,mert rà tud pihenni a szervezetem.;)
2016. febr. 10. 11:41
 180/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Izgulok ám Értetek! ;) Kicsit fura, amit Eufrozi írt, én egyszer sem éreztem - és nem is láttam semmit, ami kifolyt volna, pedig mindig "vártam". Nem kérdeztél rá esetleg?

Én már meggyógyultam szerencsére, de a férjem még elég rosszul van. Voltam 3. napi vérvételen, ahol közölték, hogy a férjemnek is kell jönni, Tőle is vesznek vért egyszer. Nem gond, mert a 21. napi miatt úgyis megyek még egyszer! A kezem viszont úgy néz ki, mint egy kezdő drogosé! :) Elég durván véraláfutásos és lila lett az ér a kezemben! De ez sem számít! Ha megyek legközelebb, akkor rákérdezek én erre a várólistás dologra! Csak nem! Abba én belebetegszem! Én nem akarok várni!!!!!!!!

Ja! Szerencsére nekem sem lesz tükrözés, mert az átjárhatósági papíromon rajta van, amit kérnének. Szerencsére. Jelentkezzetek majd, mi lett az eredmény! Kitartás, Lányok!

Nedre

2016. febr. 10. 20:46
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!