Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Sziasztok! Eufrozi, én is beteg vagyok, a férjemmel együtt. Alig várom, hogy hétvége legyen és kifeküdjem. Sajnos mennem kellett a héten dolgozni, nem maradhattam itthon.
Remélem sikerül Nektek ez az inszem! Én már készülök, elvileg a jövő héten vérvétel. De most elbizonytalanítottál, Monyk! Nekem is volt átjárhatóságim, meg sem kérdezte a pultnál a hölgy, hogy volt-e, csak sorolta, hogy tükrözés és vérvétel. Eszembe sem jutott, hogy rákérdezzek, hogy az átjárhatósági elég-e. Akkor lehet, hogy én is megúszom? :) Lehet, hogy holnap felhívom Őket, és rákérdezek. Ennyit megér. Már nagyon várom a márciust! :) Ennyire még sosem vártam! :D
Jelentkezem, ha voltam vérvételen! :)
Nedre
Sziasztok!
Kerdezd meg Nedre. Én sem mondtam, hanem ott volt a kartonom a hölgy kezébe. Velem ott beszélte meg ahol az inszem volt. Háát nekem 2 napig iszonyuan görcsölt a hasam. Inszem után alig tudtam menni, mert olyan volt mintha lufi lenne a hasamba, es ovatosan kell lepnem ki ne durradjon. Kozben meg nem tudtam eldonteni hol faj a hasam, mintha nagy Wcnem kene. Bocsi... Nem tudom most miert fajt igy. Mar jobb, de akkora a hasam hogy a nadragokat alig birom begombolni. :S Én is várom a márciust ;) Eufrozi mikor lesz az inszem? Hány tüszö érik?
Jo hetveget Nektek!
Sziasztok!
Izgulok ám Értetek! ;) Kicsit fura, amit Eufrozi írt, én egyszer sem éreztem - és nem is láttam semmit, ami kifolyt volna, pedig mindig "vártam". Nem kérdeztél rá esetleg?
Én már meggyógyultam szerencsére, de a férjem még elég rosszul van. Voltam 3. napi vérvételen, ahol közölték, hogy a férjemnek is kell jönni, Tőle is vesznek vért egyszer. Nem gond, mert a 21. napi miatt úgyis megyek még egyszer! A kezem viszont úgy néz ki, mint egy kezdő drogosé! :) Elég durván véraláfutásos és lila lett az ér a kezemben! De ez sem számít! Ha megyek legközelebb, akkor rákérdezek én erre a várólistás dologra! Csak nem! Abba én belebetegszem! Én nem akarok várni!!!!!!!!
Ja! Szerencsére nekem sem lesz tükrözés, mert az átjárhatósági papíromon rajta van, amit kérnének. Szerencsére. Jelentkezzetek majd, mi lett az eredmény! Kitartás, Lányok!
Nedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!