Monyk kérdése:
Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Sziasztok!Jaj de jó,h így állsz hozzá.Helyes.Én is elhatároztam,h lazább leszek.Tegnap meg is jött,így ma voltam ultrahangon.Sajnos én nem jó hírt kaptam.Talált a doki egy 2.5 cm-es cisztát.Így nem tudjuk elkezdeni most a stimulációt...Kaptam novynette nevű fogamzásgátlót,amit be kell szednem végig.És 30-án kell visszamennem.Remélem akkor már jó lesz minden.:)Nektek pedig drukkolok nagyon.Most már csak sikerül mindannyiunknak.puszika.szép estét kedveskéim.:)
2015. nov. 2. 19:05
Sajnálom Eufrozi! :( De szerencsére azért nem kell neked sem olyan sokat várnod a következőre! Majd írj ám, mi a helyzet! ;)
Monyk már biztos túl van rajta... Remélem neki is sikerül!
Próbálok nem agyalni. Valahogy nem is gondolok rá. Nem tudom, ez-e a helyes hozzáállás, de megpróbálom így, hátha! :))
2015. nov. 3. 19:57
103/342 A kérdező kommentje:
Jajj Eufrozi. Sajnálom.. Majd csak eltelik.. Nem vagyok még túl rajta, de már csak órák kérdése ;)
Sziasztok!
Monyk most már tuti túl vagy rajta! :)
Én hétfőn megyek uh-ra (már lehet, hogy írtam).
Képzeljétek! A barátnőm jósoltatott egy kolléganőjével - aki nagy boszorkány- nekem a babával kapcsolatban.
Szerinte "rögös lesz az út" (eddig is az volt, és remélem, hogy ezt visszamenőleg érti), de lesz baba! Sőt! Nem baba, hanem babÁK! :D Egy fiú és egy lány - a biztonság kedvéért! :)))) Persze nem hiszek benne, de jól megmosolyogtam!
Nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak. Remélem már nem tart sokáig a várakozás!
Veletek mi újság?
Nedre
2015. nov. 5. 13:29
És az ismerősöd tudott arról,h már régóta szeretnétek babát csak nem jön össze?Vagy teljesen ismeretlenül állította ezt.Én hiszek az ilyenekben.Egyszer amikor egy kávézóban dolgoztam bejött hozzám egy nagyon idős bácsi.Azt mondta,h látja a szememben a szomorúságot.(Anyukám nagyon beteg volt akkoriba,daganatos (volt) ) Képzeljétek így ismeretlenül...anya akkoriban tényleg rosszul viselte a megpróbáltatásokat.Kihullott a haja,egyszóval tényleg nagyon nehéz időszakunk volt.Nah szóval a bácsika azt mondja,h nyugodj meg lányom,nagy szerencséd van h találkoztál velem.Közben potyogtak a könnyei.Persze egyből rákérdeztem,h mire gondol.Majd sírva közölte,h meggyógyítom anyukádat...Még mondott pár dolgot,ami teljesen betalált.Kiment az üzletből.Én pedig néztem magam elé,órákon át.Az úr egyébként egy tibeti szerzetes? féle volt,elmondta,h a szemből olvas ki mindent.85 éves volt,de 60-nál többnek nem nézett ki.Egyszóval szóhoz sem jutottam.Anya rá egy évre teljesen tünetmentes lett.Nem sokra rá,az orvosok is csodálták,h még h bírja.Akkor már túl volt 60 kemoterápián...Ennek kb. 3 éve és azóta anyukám hál istennek jól van.:):) sok puszi nektek.Szép hétvégét.
2015. nov. 7. 09:31
Eufrozi! Az ismerősöm tudott mindent, de aki jósolt, ő csak annyit, hogy kisbabát szeretnénk. Te hogy vagy? Mi újság ciszta-ügyben? Mikor lesz a következő?
Megvolt a második inszemem. Próbálok nem rástresszelni, az első sikertelenségétől totál kikészültem. :(
Ha most sem sikerül, akkor egy hónap pihi. Aztán -elvileg- folytatjuk.
Monyk pedig, ha jól gondolom, akkor a jövő héten tesztel! Hatalmas drukkolás veszi lassan kezdetét felé... :)
2015. nov. 12. 12:41
Kedves lànyok.Nagyon drukkolok nektek :-) Ügyes vagy,ne is stresszelj.Remélem sikerülni fog nektek.Nekem 30-àn kell mennem vissza dokihoz,akkor fog elvàlni,h kezdhetjük-e.Írjátok majd,h sikerült-e.Kedves nedre te hànyadik napon vagy?
2015. nov. 12. 19:25
108/342 A kérdező kommentje:
Csendben én is drukkolok ám ;)
109/342 A kérdező kommentje:
Jajj annyira sajnàlom.:( együtt érzek veled.kitartàst kívànok,és fel a fejjel.
2015. nov. 17. 19:30
Kapcsolódó kérdések: