Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Helló Lányok! Nos, megvolt az ultrahang. 2 db, 16mm-es tüsző, a jobb oldalon. Ennyire futotta. :D Nem baj, elég egynek sikerülni, nemde? ;) Este szuri, aztán szerdán megyünk. Abszolút pozitívan állok hozzá.
Emesének köszönjük a biztatást!
Eufrozi, ha nem jön össze, akkor igen, érdekel a "vitamin" mindenképpen.
Kérdező! Te hogy vagy?
Nálunk egyébként két baráti házaspár tudja, a szülők nem, nem akarjuk ezzel "stresszelni" őket.
Eufrozi! A következő mensikor jön a következő próba? Vagy pihentek? Mit mondott a doki?
Köszönöm, hogy gondoltatok rám, aranyosak vagytok!
Túl vagyok rajta! Minden rendben. Picit szurkál a petefészkem. Ennyi. Nekem azt mondták, hogy a (nem)várt mensi után 3-5 nappal teszteljek.Ami azért is bajos, mert elég rendszertelen, kb 38 nap. Szóval elvileg nekem kb. november 5 körül kell tesztelnem. Addig kell használnom az Utrot, napi 3x1et. Kérdező! Te miért csináltál tesztet? Te is használsz Utrot?
Nektek is mondta az orvos, hogy másnap és harmadnap is legyetek együtt a párotokkal? Nekem mondta, viszont eddig én úgy tudtam, hogy 48 óráig tilos. Ti hogy csináltátok? Nekem még mindig szurkál a petefészkem, eléggé érzem. Remélem ez jó jel! :) Persze lehet, hogy beképzelem, már magam sem tudom. Mindenesetre pozitívan állok hozzá. Sikerülnie kell.
Eufrozi! Milyen edzést csinálsz? Zumba?
Kérdező! Mi újság, érzel már valamit? Bármit, ami nem olyan, mit eddig? Amúgy Neked mikor is kellene (nem) megjönnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!