Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/342 anonim ***** válasza:

Helló Lányok! Nos, megvolt az ultrahang. 2 db, 16mm-es tüsző, a jobb oldalon. Ennyire futotta. :D Nem baj, elég egynek sikerülni, nemde? ;) Este szuri, aztán szerdán megyünk. Abszolút pozitívan állok hozzá.

Emesének köszönjük a biztatást!

Eufrozi, ha nem jön össze, akkor igen, érdekel a "vitamin" mindenképpen.

Kérdező! Te hogy vagy?

Nálunk egyébként két baráti házaspár tudja, a szülők nem, nem akarjuk ezzel "stresszelni" őket.

Eufrozi! A következő mensikor jön a következő próba? Vagy pihentek? Mit mondott a doki?

2015. okt. 5. 19:45
 62/342 A kérdező kommentje:
Eufrozi, arra gondoltam, hogy jön a 2. inszem, ugyhogy indul a szuri ujra. Nedre nekem is 2 tüszőm volt a jobbomon ;) Velem nincs semmi különös. Várom a tesztnapot. A napok csak vánszorognak..
2015. okt. 5. 20:41
 63/342 Eufrozi ***** válasza:
Kedves Nedre:)Gondolok Ràd holnap.Minden Oks lesz,remélem Nektek sikerül:)Bocsi kedves kérdező,nem értettem a kérdést:-)Szóval novemberben megyünk vissza.De akkor màr sikerülni fog remélem:)kérdező te melyik nap tesztelsz?Ma elkezdtem képzeljétek az edzést.Tök jól érzem magam,megszabadultam a sok stressztől.puszi csajok:)
2015. okt. 6. 14:23
 64/342 A kérdező kommentje:
Hogy vagy Nedre? Gondoltam Rád ma. Én majd a szülinapomon akarok tesztelni, jövőhét szerda, az lesz a 13. dpo. Ma csinàltam egyet, hogy kiürült-e a repesztő, de úgy tűnik már igen. Hu Eufrozi, rám is ràmférne az edzés, eléggé elengedtem magam..örülök, hogy jol vagy!
2015. okt. 7. 11:27
 65/342 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy gondoltatok rám, aranyosak vagytok!

Túl vagyok rajta! Minden rendben. Picit szurkál a petefészkem. Ennyi. Nekem azt mondták, hogy a (nem)várt mensi után 3-5 nappal teszteljek.Ami azért is bajos, mert elég rendszertelen, kb 38 nap. Szóval elvileg nekem kb. november 5 körül kell tesztelnem. Addig kell használnom az Utrot, napi 3x1et. Kérdező! Te miért csináltál tesztet? Te is használsz Utrot?

2015. okt. 7. 17:46
 66/342 A kérdező kommentje:
Azért csinàltam, hogy kiment e már a hcg a tüszőrepesztô hatása. Tudod, hogy nehogy feleslegesen örüljek majd. De hamar kiment. Nekem is 3x1 utro. Na ezt a részét nem annyira szeretem. De remélem nem hiába. Ja és nekem is azt mondták mensi kimaradás utàn teszteljek. De én úgyse bírok várni addig. Főleg hogy lesz a szülinapom, olyan szép ajándék lenne. De azt gondolom a 13 dpo már ki kéne mutatnia. Inszem után nekem is volt szurkalodás, de most nem igazán érzek semmit. Még a mellem se feszül. És még egy hét tesztelésig...
2015. okt. 7. 20:28
 67/342 Eufrozi ***** válasza:
Örülök,h túl vagy rajta:)Már csak sok szerencse kell hozzá:)Drukk Nedre++++++++.De jó lenne kérdező,szép kis szülinapi meglepetés lenne.:)Én is csináltam az inszem után 1 hétre tesztet,és nekem is negatív lett...jó hamar kiürült a hcg.
2015. okt. 7. 23:50
 68/342 anonim ***** válasza:

Nektek is mondta az orvos, hogy másnap és harmadnap is legyetek együtt a párotokkal? Nekem mondta, viszont eddig én úgy tudtam, hogy 48 óráig tilos. Ti hogy csináltátok? Nekem még mindig szurkál a petefészkem, eléggé érzem. Remélem ez jó jel! :) Persze lehet, hogy beképzelem, már magam sem tudom. Mindenesetre pozitívan állok hozzá. Sikerülnie kell.

Eufrozi! Milyen edzést csinálsz? Zumba?

Kérdező! Mi újság, érzel már valamit? Bármit, ami nem olyan, mit eddig? Amúgy Neked mikor is kellene (nem) megjönnie?

2015. okt. 8. 14:09
 69/342 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem is mondta a doki, hogy ennyi rásegítés még kéne :) Mi be is vetettük magunkat másnap és harmadnap. Akkortájt nekem is görcsölgetett. Most semmit nem érzek. Néha egy-egy szúrás de mindkét oldalon. De lehet csak nagyon figyelem. Amúgy semmi. Se puffadás, se mellfájás. Nem tudom, ez lehet nem túl jó jel. A hőmet néha mérem csak kiváncsiságbol. A progreszteron dolgozik mert ma is 37 C volt. Amigy nem szokott ilyen magas lenni. Én jövőhét csütörtökre nagyon nem várom.
2015. okt. 8. 14:34
 70/342 Eufrozi ***** válasza:
Mi aznap voltunk együtt csak:)Nem,hanem személyi edzőhöz járok,kardió,meg mindenféle gyakorlatokkal vegyítve.Szép hétvégét:)Szerdán majd írj,h mi lett.:)Puszi nektek.
2015. okt. 10. 20:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!