Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/342 A kérdező kommentje:
Na lányok, megvolt az inszem :)) Nem fájt, pikk-pakk kész is volt. Már dolgozok. Csak ülnöm kell :D 2 hét mulva meglatjuk ;) Eufrozi drukkolok a holnapi tesztedhez !!!! Csak pozitivan ++++++
2015. okt. 1. 14:46
 42/342 Eufrozi ***** válasza:
De jó, jó hamar eltelt ez az idő.Túl is vagy rajta.Én ma teszteltem egy nagatívat.Viszont nyomatok még egyet vasàrnap.ha az is nega,akkor abbahagyom az utrot.nektek sok szerencsét puszi
2015. okt. 1. 15:07
 43/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tiszta izgalom van itt! :D

Mindkettőtökkel történ valami!

Eufrozi! Szerintem még semmi nem biztos. De ahogy olvasom szerencsére jól állsz hozzá! Így is kell!

Kérdező! (amúgy hogy szólíthatunk?) Vissza kell menned kontrollra? Vagy egyáltalán mit mondtak, mit lesz most? (persze reméljük baba! :) )

Hűűű, már én is tiszta izgalomban vagyok! ;)

Írjatok ám!

2015. okt. 1. 19:52
 44/342 Eufrozi ***** válasza:
Persze nem keseredek el:)Folyt köv.Bár remélem nem lesz a következő ennyi pénzbe mint most.:)Mert ezt nem lehet bírni.Ahogy olvastam Nektek fele annyiba van,mint nekem.A pregnyl plusz a gonal f-el együtt nekem 80000 Ft-ba került.Még felírta az utrot,plusz ajánlott terhesvitamint.Ez még egy 10-es.Tehát 90ezerbe állt meg az egész.Az orvos nekem azt ajánlotta,h a 17.nap csináljak egy tesztet,és kiderül.:)Írjatok,h mizu van veletek!Puszi:)
2015. okt. 1. 22:21
 45/342 A kérdező kommentje:
Azigen Eufrozi, jo sokba került.. :( És ma nem teszteltél? Hanyadik dpo-on vagy? Nekem kicsit görcsölget a hasam, még a bal oldal is ahol tüszô se volt. Tegnap is meg ma is rohangálnom kellett, ma még tüdôszûrôn is voltam :S remélem nem baj.. Kicsit elszinezôdött a hüvelyváladékom, barnás volt reggel. Biztos az inszem miatt. De csak egyszer. Mostmár tolom az utro golyszlikat. Ha lesz esemény jelentkezek! ;) addig is olvaslak Benneteket
2015. okt. 2. 10:04
 46/342 A kérdező kommentje:
Ja és annyiban maradtunk ha késik akkor teszt. Ha pozitiv ultrahang, ha negativ abbahagyni az utrot és indul a 2. inszem.
2015. okt. 2. 10:06
 47/342 A kérdező kommentje:
Jajj lányok, beszéltem a dokival. Kiderült nem is szabadott volna tûdôszûrôre mennen. Totál kikészültem.. :'(
2015. okt. 2. 11:08
 48/342 Eufrozi ***** válasza:
Nem gond szerintem,h elmentél.Ebből semmi probléma nem lesz.Még a beágyazódás sem kezdődött el.Nekem sajnos kezd megjönni.Ma vagyok az inszem után a 14.napon.Jól fel is fáztam,így vettem gyorsan tőzegáfonyát az elvileg jó rá.Nekem azt mondta az orvos,h akkor is csináljak tesztet ha megjön.De én nem hiszem,h fogok,mert az elég egyértelmű...Abbahagyom ma az utrot.Aztán újult erővel novemberben neki vágunk a 2.nak.Addig felvitaminozzuk magunkat.Vettem egy tök jó multivitamint,egy havi adag 6000 Ft.De benne van minden ami kell.Ezt a férjem nyomatja.Én szedem a terhesvitamint,plusz folsavat,és C vitamint.:)Írjatok majd csajszik:)
2015. okt. 2. 18:51
 49/342 A kérdező kommentje:
Sajnálom Eufrozi :( A doki azt mondta, rendellenességet nem okoz, csak a fogantatás esélyét csökkenti. Tehát adtam a szarnak egy pofont.. Már elnézést, de hogy lehettem ilyen hülye. Úgyhogy lehet megyünk együtt 2. inszemre.
2015. okt. 2. 19:36
 50/342 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Itt minden oké. Hétfőn uh, és ha minden igaz szerdán inszem! Ennyire régen vártam a látogatást a nőgyógyászhoz! 😊 Milyen vitamin Eufrozi a férjedé? Amúgy most,hogy írtad Kérdező a tüdőszűrést, nekem is kellett volna... Amúgy nálatok a család tudja, hogy mi történik veletek?
2015. okt. 3. 22:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!