Monyk kérdése:
Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 15:41
21/342 A kérdező kommentje:
Drukkulond Neked, Eufrozi!! ;) Akkor már csak hátradôlnöd kell, majd egy zebrásat tesztelni!!
2015. szept. 25. 14:41
22/342 anonim válasza:
Naná, hogy drukkolunk! :)
Én már várom a holnap reggelt nagyon. Elkezdem a Menopurt. Rettenetesen elszánt vagyok, szóval remélem, ahogy a tűvel közelítek a hasamhoz, ez az elszántság meg is marad! ;) Továbbá "kiképeztem" magam, megnéztem egy videot az egész műveletről. :D
23/342 Eufrozi válasza:
Jaj lànyok rendesek vagytok nagyon.Sajnos nincsenek jó érzéseim,sztem ez most nekem nem fog össze jönni.Úgy érzem,h meg fog jönnieés idegroncs is vagyok.Igaz biztosat csak egy 7 múlva tudok mondani.Ha nem indiszkrét kérdés nektek mennyibe kerültek a szurik?drukkolok nektek nagyon:)
24/342 anonim válasza:
Na, csajok, beadtam! :D Minden időhúzás nélkül! Roppant büszke vagyok magamra! ;)
Eufrozi! Pozitívan állj hozzá! Neked is az első volt, ugye? A gyógyszerek 41-43 ezer között voltak, ennél több nem kell. Max. ha nem sikerül. Akkor újra ennyi. De hét miért ne sikerülne, ugye? ;) Amúgy ti régóta próbálkoztatok?
25/342 A kérdező kommentje:
Nekem a menopur 20 ezer volt, a closty 1000, plussz a repeszto, kup 12000. Naaa gratula ügyi vagy, hogy beadtad az elsôt ;) Egy hülye kérdés, szerintetek alkoholt lehet inni? Sogornomék hazajottek Irorszagbol es kisebb banzaj lesz. Remelem mindannyiunknak sikerul!!
2015. szept. 26. 13:39
26/342 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha iszol. Persze mértékkel. De az inszem után már ne szerintem! Vagyis én nem fogok. Jó mulatást! :) Kedden még csak az uh lesz, ugye?
27/342 A kérdező kommentje:
Na pár pohár bort ittam, és persze inszem után nem fogok. Igen, kedden még csak uh lesz. Ma már elkezdtem erezni, hogy tortenik lent valami. Szurkalodik, biztos novogetnek a petek :)
2015. szept. 27. 17:38
28/342 Eufrozi válasza:
Realista vagyok csajok,igen ez az első:)Ügyes vagy,h beadtad.:)Már régóta,2 éve:)puszi nektek
29/342 A kérdező kommentje:
Mi is 2 éve :) Csinaltam ovu tesztet, ma vagyok a 10. napon, es még nem pozitiv de már majdnem. Jajj csak le ne késsük.. Múlt honapban a 20. Napon volt ovu. Vagy ilyenkor az ovu teszt nem mutat valos eredmenyt?
2015. szept. 27. 18:53
30/342 Eufrozi válasza:
szerintem felesleges csinàlnod,mert ugye kapod a szurikat,így mesterségesen lesz a tüszőrepesztés.hàny évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!