Monyk kérdése:
Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 15:41
71/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Teszteltem ma, csak kivancsisagbol. Igazabol azert, hogy ne legyen nagy a pofara esés a szülinapomon. 10 dpo. amúgy ma és negativ lett a tesztem. Én lányok kezdem elhagyni a hitem. Az égatta világon semmit sem érzek :( nem hiszem, hogy azok közé a szerencsések közé tartoznék akinek ez a terhességet jelenti..
2015. okt. 11. 21:25
72/342 anonim válasza:
Sziasztok!
Kérdező, ne aggódj! Bízz benne! Még semmi sem biztos! Ha megjön, akkor ráérsz agyalni ezen! Fel a fejjel!
Eufrozi! Nem túl kemények az edzések,ugye? Azért vigyázz,ne vidd nagyon túlzásba!
Velem minden oké, leszámítva, hogy eléggé szurkál még mindig a petefészkem. Remélem ez nem baj.
Kitartást mindenkinek! ;) Jelentkezzetek ám!
73/342 Eufrozi válasza:
Kedves kérdező,még bàrmi lehet ebből.Bàr engem is ezzel ösztökéltek,viszont én a 7.naptól éreztem,h nem sikerült.De ha neked nincs semmi megjövős tüneted akkor még vàrj 2-3 napot. Nem Nedre:)Màsfél óràs az edzés és eddig tetszik.Jól bírom nagyon,és nem erölködök.Ez jót fog tenni majd ha kismama leszek.Nagyon jo kondiciót fog adni:)Irjatok csajok vàrom a híreket puszi
74/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Holnap fogok tesztelni. 13 dpo-n már elég biztos választ kapok. De én úgy érzem nem sikerült. :( Már a következőn jár az agyam, mi hogy lesz. Már minden tünetem megvan ami szokott lenni. Fáj már a cici, és a hasam is mintha kezdene görcsölgetni. Na és ez az utro... Eddig nem éreztem ezt, de mostanában csak úgy elönt, és szaladok a Wc-re hogy mi ez. Hiába fekszek vele 1 órát. Kitartást Nektek, az edzéshez is, és a leendő teszthez is ;) Holnap jelenzkezek! Szép napot!!
2015. okt. 13. 10:18
75/342 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem jött össze.. Boldog Szülinapot nekem. :'(
2015. okt. 14. 09:58
76/342 Eufrozi válasza:
Sziasztok kedveskéim.Jajjjj nagyon sajnàlom,úgy làtszik nekünk a kettes szàm lesz szerencsèsebb...Ne keseredj el kèrlek,nem szabad feladni.Boldog szülinapot kívànok.Figyu nekünk is el fog jönni az időnk.soknpuszi.csak pozitívan.
77/342 anonim válasza:
Sziasztok!
Boldog szülinapot, Kérdező!
Sajnálom, hogy nem úgy alakult, ahogy szeretted volna. (legalábbis az a része, amiről mi is tudunk)
Ne keseredj el! Biztos sikerül a következő! Hívtad már Őket? Abbahagytad az Utro-t?
Eufrozi hozzáállása irigylésre méltó, remélem nekem is ilyen lesz, ha nem sikerül. Azon gondolkoztam, hogy jövő héten csinálok én is egy tesztet. 2 hét után már azért kell lennie valaminek, nem?
78/342 Eufrozi válasza:
Kedves Nedre,jól esnek a szavaid.Màr megtanultam h csak pozitívnak kell lenni mindig és az ember akkor bevonzza a jót.14.nap szerintem màr csinàlhatsz egy tesztet.Jók a megérzéseim veled kapcsolatban.Kedves kérdező,remélemàr jobban vagy kicsit,és azért jól telt a szülinapod:)szép àlnokat nektek:)puszi
79/342 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Szerencsére én se voltam annyira elkettyenve. Kicsit szarul esett, de nem ért váratlanul. Én is megedzőttem már ezen a téren. Nagyon jó dolgokat kaptam a férjemtől. Festőallvanyt keszlettel, meg felnőtteknek szóló szinezőt. Nagyon betalált. Azzal jól elfoglalom majd magam. Holnap reggel tesztelek, az lesz a hivatalos menstruáció napja. És utána telefonálok majd. De kit hívjak a dokit vagy a recepciot? Köszönöm csajok a kedves szavakat!!!
2015. okt. 14. 23:27
80/342 A kérdező kommentje:
Közben felhivtam a recepciot. Nagyon aranyosak voltak, azt mondtak meg ma meg holnap hasznaljam az utrot, es szombaton reggel ha negativ a teszt akkor hagyjam abba. A receptekert ertemehetunk hetvegen szerencsere. Indulhat az ujabb proba :)
2015. okt. 15. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!