Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/342 Eufrozi ***** válasza:
Örülök neki,hogy így állsz hozzá:)Helyes:)És már rögtön is kezditek a következőt?Nálunk az orvos azt mondta,h csak minden második hónapban csinálja meg,így jobb nekem,mert tudok legalább rá spórolni:)De jó kis ajándék.Én elhatároztam,h elkezdek japánul tanulni.Rengeteg nálunk a japán vendég,így nagyon érdekel a dolog.Apukám is volt kint Japánban munka ügyben,és neki is bejött a nyelv:)Sok puszi
2015. okt. 15. 17:55
 82/342 A kérdező kommentje:

Kezdhetjük rögtön a következőt. Szerintem ezért is viselem ilyen jól. Eufrozi, Neked mikor jött meg miután abbahagytad az utrot? Nedre mi ujsag Veled?

Monyk (kerdezo)

2015. okt. 16. 14:13
 83/342 Eufrozi ***** válasza:
Nekem aznap Monyk:) De valakinél csak 2-3 nap mùlva jõn meg.:)
2015. okt. 16. 19:52
 84/342 A kérdező kommentje:
Jó neked. Mert ha már terhes nem lettem legalább jöjjön meg. 2 napja hogy abbahagytam az utrot, és mensinek semmi jele sincs :S Persze a mai teszt is negativ volt..
2015. okt. 17. 11:22
 85/342 Eufrozi ***** válasza:
Jó reggelt csajok!Remélem amikor már ezt a levelet írom neked,már rég mensizel.:)Egyébként valakinek csak 2-4 napra rá jön meg.Hogy telik egyébként a hétvégétek?Nedre Te is adj magadról életjelet:)Puszi nektek
2015. okt. 18. 07:39
 86/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Elutaztunk a Férjem családjához,azért nem jeletkeztem eddig. (bár még mindig itt vagyunk) Néha szúrkál hol az egyik, hol a másik petefészkem, valamint pár napja nagyon durván ég és fáj a gyomrom. Sajnos ez nálam nagyon gyakori volt, de már régebben elmúlt. Most nagyon félek, hogy visszatért. Ugyanakkor remélem, hogy ez valami jel.. :D

Ezeket leszámítva más tünet nincs. Sajnos nekem még -elvileg- elég sok idő van a tesztelésig. Az idő alig vánszorog! Veletek mi újság??

2015. okt. 18. 09:40
 87/342 A kérdező kommentje:
Jajj, remélem Nedre Nektek sikerül elsőre! Mikor tesztelhetsz? Nekem még mindig nem jött meg, előjele sincs... De szuper...:S
2015. okt. 18. 10:50
 88/342 Eufrozi ***** válasza:
Igen Nedre ez lehet,h jó jel.Úgy legyen és a proféta szóljon belőled kedves Monyk:)Hú én mostanában érzem azt egyre jobban,h hamarosan sikerül kisbabát várnom.Ezzel álmodom folyamatosan.:)Puszi nektek:)
2015. okt. 18. 17:33
 89/342 A kérdező kommentje:
Én még mindig várom, hogy megjöjjön, pedig már mindent bevettem. Váá ez az örökös várakozás valamire.. :S
2015. okt. 20. 09:51
 90/342 anonim ***** válasza:

Helló!

Tegnap teszteltem egyet. Negatív.

Igazából november elején kellett volna. Én még bízom benne.. A gyomorégés-fájás elmúlt, de a petefészkeim még mindig (talán egyre jobban) szurkálnak. Majd meglátjuk. Én még bizakodom.

Eufrozi, akkor Te pihensz novemberben, ha jól gondolom? (merthogy havonta csinálja a doki)

Japán?! Az nagggyon durva! Sok sikert! ;)

Monyk! Megjött már? És ha igen, akkor újrakezdet, vagy Te is vársz most?

2015. okt. 20. 18:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!