Monyk kérdése:
Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Sajnálom Monyk! :(
Mikor voltam, megkérdeztem, mikor van a legnagyobb esély a sikerre az eddigiek alapján. Azt mondta a hölgy, hogy náluk többnyire az első és a negyedik szokott sikerülni. Nekem is a második volt, viccesen meg is jegyeztem neki, hogy ha már az első nem sikerült, akkor valahogy el kell jutni a negyedikig, úgyhogy HAJRÁ! :D
Én a jövő héten tesztelek. Próbálok nem gondolkodni rajta, elég nehéz. Nem élem bele magam.
A december az pihenős, ugye? Amúgy mekkora és hány darab tüsződ lett?
Fel a fejjel Csajok!
2015. nov. 18. 18:47
112/342 A kérdező kommentje:
Nekem is ezt mondták. Az elsô vagy a 4. A 12. napi Uh-on 4 db 18-19 mm tüszö volt. Annyira örültem. Egyszeruen nem ertem. Olyan dühös vagyok.. Remélem Te nem erösited a statisztikát ;)
113/342 A kérdező kommentje:
Lányok! Mi újság Nálatok?
Nekem sem sikerült. :(
Pedig sajnos megint beleéltem magam.
Decemberben pihi. Januárban újrakezdjük.
Veled mi újság? Mi lehet Eufrozival?
Nedre
2015. nov. 28. 07:05
115/342 A kérdező kommentje:
Jajj annyira sajnálom. :( Nem hiszem el, hogy egyikönknek se sikerült. Akkor ugyanaz mint nálam. Én már összeszedtem magam, bár nem volt könnyü. Most bizok benne, hogy mint sokaknál, a pihenös hónapban jön össze. Fel a fejjel ;)
Sziasztok csajok.Szomorúan olvasom a híreket.Nagyon sajnàlom.A 3.sikerülni fog.Én ma voltam dokinàl,szerencsére eltűnt a cisztàm,így elkezdhettem a 2. imszemet.Merionalt szúrok,bizakodó vagyok.De csak úgy lehet nem csajok? Ne keseredjetek el jó lesz minden sikerülni fog csak kitartónak kell lenni.Én holnap kitakaritom a hàzat anyukàm segitségével és feldíszítjûk ünnepi pompàba.Elterelem a gondolataimat.Szombaton pedig megyek aviva torna tanfolyamra.Remélem ezzel nem àrtok magamnak.sok puszi
2015. nov. 30. 17:51
117/342 A kérdező kommentje:
Hu Eufrozi, majd meséld el milyen volt a tanfolyam. Én itthon próbálgatom. :)
Mindenképpen elmesélem:) Màr vavàrom,hogy milyen lesz. Holnap leszek csajok 28 éves,amit szombaton igen rendesen sikerült is megünnepelnem :D Jövőhéten pedig jelmezes parti lesz nàlunk.Ti Szoktatok bulizni?
2015. dec. 2. 20:49
Boldog születésnapot Eufroziiiii! :)
Mi nem nagyon járunk bulizni, inkább barátos-vacsorázós-társasozós estéket szoktunk tartani. Régen sokat jártam, de már nem villanyoz fel a dolog. (puding lettem!)
Én nem igazán bízom a sikerben ebben a hónapban. Próbálom a gondolatokat is elterelni róla.
Nektek volt inzulinrezisztencia vizsgálatotok? Nekem nem, és arra gondoltam, elmegyek.
Jelentkezzetek, ha van történés! ;)
Nedre
2015. dec. 7. 19:01
120/342 A kérdező kommentje:
Boldog szülinapit Eufrozi! Mi ritkán járunk el bulizni, de itthon sürün iszogatunk, szorakozunk a csaladtagjainkkal. Nekem a pihenos honapban is a 14. napon volt ovu. Pedig amugy a 20-on szokott lenni. Szoval van itt még utóhatás ;) Igen nekem volt inzulinrezisztencia vizsgálat. De elvileg azzal sincs baj :S
Kapcsolódó kérdések: