Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/342 A kérdező kommentje:
Így van Nedre, nem kell elkeseredni. Még mindig nem jött meg. Annyira idegesítő, mert már jönne a 2. inszem...
2015. okt. 20. 21:33
 92/342 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok csajok.Szeptemberben volt az inszem,így novemberben kell mennem,mert 2 havonta csinàljàk.:)lehet, h túl koràn tesztelték,még vàrj.Igen a japàn egy tetszetős nyelv a szàmomra.Ti mivel foglalkoztok csajszik?Remélem jól vagytok.puszi
2015. okt. 21. 20:49
 93/342 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Ma megjött, indul az uj ciklus. Ne haragudjatok, de most megfogadtam, hogy nem szeretnék nagyon olvasgatni, fórumozgatni, hátha ez hoz sikert. Azért igerem ratok nézek, és kivancsian varom a fejlemenyeket, de én majd 1 honap mulva jelentkezek, hogy sikerult-e. Ja és én kollegiumban vagyok pedagogus. Sok szerencsét Nektek!!

2015. okt. 22. 10:59
 94/342 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok csajok!Örülök,h megjött.:)Teljes mértékben megértem,h nem akarsz fórumozni,én is mindig megpróbálom rávenni magam,de nem mindig sikerül:)Akkor sok sikert Monyk.Nedre neked pedig szurkolok,hátha sikerül az első:)puszi
2015. okt. 22. 12:45
 95/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Már alig bírom ki, hogy ne csináljak tesztet. De legkorábban jövő kedden fogok. Megfogadtam. Monyk megértem a döntést, de azért remélem, hogy beszámolsz majd nekünk a második után, hogy az hogy végződött. Mindenesetre nagyon drukkolok!

Eufrozi! Nálad mi újság? Hogy megy a japán? :D És a kardio? Te mit dolgozol?

Én területi képviselő vagyok, sokat utazom. Nagy hátrány, mert sokat agyalok a "baba-dolgon", ráérek rajta kattogni. Pedig megfogadtam, hogy én is nyelvet tanulok a kocsiban! :D Még várat magára.

Amúgy Te (Ti) szedsz valamiféle terhes vitamint? Nekem a doki nem mondta, de olvastam, hogy nem árt. Szóval lehet, hogy elkezdek szedni valamit lassan. Ezen ne múljon....

2015. okt. 26. 18:26
 96/342 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok.Szàllodai recepciósként dolgozom.Jól megy a japàn.:-)Tetszik a torna.:) Heti kettőt nyomok,és jobban vagyok tőle.Energikusabb,és kikaocsolódok.Sajnos én is sokat agyalok, nehezen mennek a napok.Vàrom màr,h újra neki vàgjak.Úgy érzem,h hamarosan nàlam is kopogtat màr a gólya.:) hmmmm..jó kis foglalkozàsod van.Nem lehet unalmas.Most hànyadik napodon vagy?Azt mondjàk,h 15.én màr lehet tesztet csinàlni.Érzel vmit?Igen én ladevitet szedtem majd egy honapig,de abbahagytam mert felszedtem 2 kilót, olyan étvàgyat csinàlt,h csaknaa
2015. okt. 26. 21:01
 97/342 anonim ***** válasza:

Megjött. :(

Egy kicsit meghaltam.

Szombaton újrakezdem.

2015. okt. 29. 09:48
 98/342 A kérdező kommentje:
Sajnálom. :,( De ne szomorkodj, úgy hallottam az első inszem keveseknek sikerül, az csak a főpróba. Na de a második... ;)
2015. okt. 29. 11:17
 99/342 Eufrozi ***** válasza:
Jajj sajnálom én is.Remélem mind hármunknak sikerül a 2.:)Drukkolok magunknak.Ez lenne a legszebb karácsonyi ajándék.Jobbat nem is kívánhatnék.:)Puszi csajok.
2015. nov. 1. 02:05
 100/342 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekiálltam én is a másodiknak. Jövő héten meglesz az uh és az inszem is. Aztán -ha nem sikerül- akkor egy hónap pihenés. Az elsőnél úgy voltam, hogy biztos én leszek az az egy, akinek sikerül, de ugyebár nem így lett. Ez azért érdekes, mert most, hogy nekiálltunk a másodiknak, nem agyalok rajta, hogy mi lesz. Amolyan "majd lesz valahogy" a hozzáállásom. Ez nem tudom, hogy jó-e vagy sem, mindenesetre az biztos, hogy az elsőre nagyon rágörcsöltem.

Abban van igazság, hogy mekkora tuti karácsonyi ajándék lenne! :D Reméljük mindhármunknak sikerül!

Monyk! Te a napokban mész, ha jól sejtem, ugye?

Eufrozi! Neked hónap második felében lesz, vagy majd decemberben?

2015. nov. 2. 17:30
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!