Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?
Sziasztok lányok!
Ma megjött, indul az uj ciklus. Ne haragudjatok, de most megfogadtam, hogy nem szeretnék nagyon olvasgatni, fórumozgatni, hátha ez hoz sikert. Azért igerem ratok nézek, és kivancsian varom a fejlemenyeket, de én majd 1 honap mulva jelentkezek, hogy sikerult-e. Ja és én kollegiumban vagyok pedagogus. Sok szerencsét Nektek!!
Sziasztok! Már alig bírom ki, hogy ne csináljak tesztet. De legkorábban jövő kedden fogok. Megfogadtam. Monyk megértem a döntést, de azért remélem, hogy beszámolsz majd nekünk a második után, hogy az hogy végződött. Mindenesetre nagyon drukkolok!
Eufrozi! Nálad mi újság? Hogy megy a japán? :D És a kardio? Te mit dolgozol?
Én területi képviselő vagyok, sokat utazom. Nagy hátrány, mert sokat agyalok a "baba-dolgon", ráérek rajta kattogni. Pedig megfogadtam, hogy én is nyelvet tanulok a kocsiban! :D Még várat magára.
Amúgy Te (Ti) szedsz valamiféle terhes vitamint? Nekem a doki nem mondta, de olvastam, hogy nem árt. Szóval lehet, hogy elkezdek szedni valamit lassan. Ezen ne múljon....
Megjött. :(
Egy kicsit meghaltam.
Szombaton újrakezdem.
Sziasztok!
Nekiálltam én is a másodiknak. Jövő héten meglesz az uh és az inszem is. Aztán -ha nem sikerül- akkor egy hónap pihenés. Az elsőnél úgy voltam, hogy biztos én leszek az az egy, akinek sikerül, de ugyebár nem így lett. Ez azért érdekes, mert most, hogy nekiálltunk a másodiknak, nem agyalok rajta, hogy mi lesz. Amolyan "majd lesz valahogy" a hozzáállásom. Ez nem tudom, hogy jó-e vagy sem, mindenesetre az biztos, hogy az elsőre nagyon rágörcsöltem.
Abban van igazság, hogy mekkora tuti karácsonyi ajándék lenne! :D Reméljük mindhármunknak sikerül!
Monyk! Te a napokban mész, ha jól sejtem, ugye?
Eufrozi! Neked hónap második felében lesz, vagy majd decemberben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!