Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki vág bele szeptemberben az...

Monyk kérdése:

Ki vág bele szeptemberben az elsô inszeminációba?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 15:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/342 A kérdező kommentje:
Na hát az én férjem se különb.. Elsônek olyan ideges volt, hogy az ampullás üveget szilánkosra törte. Alig tudtam felszivni belôle. Az elôkeszites resze ezert is marad az en feladatom. Hát a szúrás se volt egyszerû. Úgy remegett a keze, rá kellett ripakodjak, nyomja belém vagy én fogom. Sztem az se baj ha tulszalad a tû. De elég a felét benyomni, olyan 1 cm. És ez meglepô modon nem is fáj. Nekem elsônek feszitett ahogy nyomta a ferjem a folyadékot. De már az se. Úgyhogy ne izgulj, fele annyira se szörnyû mint amilyennek látszik.. :D milyen szurit kaptál?
2015. szept. 24. 11:52
 12/342 anonim ***** válasza:
Menopur. 2 "komponens", össze kell keverni.Kaptam még mellé Closit, azt is szednem kell. Neked is az első inszem?
2015. szept. 24. 11:57
 13/342 A kérdező kommentje:
Nekem is ez az elsô, és ugyanezeket kaptam. Te is monden másnap szúrsz? Nálatok mi a gond, es miota nem jön a baba. Nalunk 2 eve nem jon, és mindketten egészségesek vagyunk.
2015. szept. 24. 12:02
 14/342 anonim ***** válasza:
Igen, minden másnap kell majd. Már alig várom hogy történjen valami! :) Mindkettőnknél minden rendben van, csak valahogy nem akar összejönni. Nagyon bízom benne, hogy sikerül. Mi 3 éve próbálkozunk. Csak húztam, halasztottam a Meddőségi Központot, mert azt hittem, megoldódik a dolog, de végre rászántam magam. Már sajnálom, hogy nem előbb. Csak az utazgatás miatt macerás kicsit, de a cél érdekében mindent! :) Mikor kell menned uh-ra?
2015. szept. 24. 12:57
 15/342 A kérdező kommentje:
Dettó, mintha én írtam volna :) Kedden megyek ultrahangra, és bízom benne, hogy az inszem is meglesz a jovo héten. Most is nehezen telnek a napok, mi lesz ezután :D Èn is alig vártam, hogy végre elkezdhessük az injekciokat. Nagyon reménykedtem benne, de annyi negativumot olvasok az elsô inszemmel kapcsolatban, hogy inkább már nem is kutakodok.. Igen ez a járkálás elég rossz, tôlem is 100 kmre van, és utalok egyedül vezetni.
2015. szept. 24. 13:06
 16/342 anonim ***** válasza:

Amikor a doki mondta, hogy jó, akkor inszemináció, akkor rám nézett olyan nyomatékos tekintettel, majd ezt mondta: "Ne is olvassak utána a neten, olyanok kevesen írnak már bárhova is, akiknek összejön, mert el vannak foglalva az örömükkel!"

Ebben is lehet valami... Próbálom meglátni benne az igazságot. Ez is segít, hogy bízzak! :)

2015. szept. 24. 15:24
 17/342 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó! Köszi, nekem is adott egy löketet. :)
2015. szept. 24. 20:31
 18/342 anonim ***** válasza:

Ugye? :)

Mikor adtátok be az injekciót neked? Valamiért úgy rémlik, mintha valamelyikre este 10 órát mondtak volna. De lehet, hogy az az inszem utáni lenne? Szerinted?

2015. szept. 24. 21:07
 19/342 A kérdező kommentje:
Én a menopurt amit minden másnap kell, reggel 7.30 körül adatom be. Sztem a tüszôrepi szuri, amit este kell beadni. De ezt már kedden tudni fogom ;)
2015. szept. 24. 21:38
 20/342 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok!Nekem múlthét pénteken volt az első,gonal f-et írtak ki.Ami nem volt olcsó mulatság,de a cél érdekében mindent.:)Az első szuribeadástól féltem,de aztán ment könnyen.Nektek is menni fog,mint a karikacsapás.:)Nekem két tüszőm lett mindkettő 20 mm környéke lehetett,azért nem tudom pontosan,mert kedden még csak 18-ak voltak,aztán még aznap be kellett adnom egy adagot.És másnap a 2adag pregnyl tüszőrepesztőt.Ezt nekem este 8-kor kellett beadnom,majd rá két napra dél körül volt az inszem.Semmit nem éreztem az egészből,merem mondani,h a rákszűrés még kellemetlenebb eljárás ennél.Hipp-hopp meg van vele az ember.Még utána 15 perc fekvés,és go haza.Remélem sikerül mindannyiunknak:)
2015. szept. 25. 00:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!