Első inszemináció, tapasztalatok, ki, mit érzett? érez?
Ha csak a parod reszerol van bibi, akkor a lombik siman osszejohet nektek, akar elsore is. A naszutas dolog meg tenyleg olyan, hogy csak lazultok, elvezitek a nyaralast, es talan pont ez a gorcsmentesseg kell. Sajnos a stressz is ludas sokszor.
Ha To.-ba jottok, es repulovel, akkor nehogy Wizz Air-rel gyertek, mert mar megdragult. (A gagyi szinvonal maradt csak.) A torok Pegasus airlinesnak mar olcsobbak a jegyei, es nem fapados.
Andi
Andikám,nem csak D-vitamin túltengésem van :))) !!!Ja,hát Törökország igen az egy meleg hely,de mi magyarok itthon,nekünk ez is meleg :D!!De ilyen a nyár!!
Örülök,hogy jól vagy és nyugalom,nyugalom! Az eredmények jók így türelmesen várakozzatok!
Edi,nekünk 2inszemünk volt,most orvos mentes időszakban vagyunk. Tea,masszázs,torna (Aviva),stb. és töltődünk,de nem csak D-vitaminnal :DDD!!PCOS nálam is felmerült,utána megcáfolták, Hál Istennek.De gondolom,tudsz rólunk mindent :) !!Nem adjuk fel,de kell egy másik út a Boldogsághoz!
Úgyhogy hajrá,mi vagyunk soron :) !
Mi 30évesek vagyunk,vagyis Én 18nap múlva már 31 :) !Igazi érett nők vagyunk!
Era drága,mizu jól vagytok?????
Puszi és szép estét!Nóri
Na de kerem, mi ez a ''nemcsak D vitamin''??? :D
Nagyon talanyos... :D
Na majd itt megunnepeljuk a szulinapodat! :)
Mellesleg lottek a fekvesnek. Inkabb csak lustulok, de mar minden nap en teszem rendbe a konyhat (kiveve porszivozas, felmosas), kitakaritottam a mosdot, tusolot. Mar eleg sokat jovok megyek.
Andi
Andi,csak ésszel és óvatosan. De az nagyon jó,hogy már nem kell csak feküdni. De ígérd meg,hogy óvatos leszel??!! És a Baba kint fog megszületni? Megkérdezhetem,hogy honnan mentetek ki Törökbe?
Ne tessék semmi rosszra gondolni a D-vitaminra :) és társaira,csak a természetességre!
Edi,igen néha gyereknek érezzük magunkat (bár óvónéniként lehet is) sokszor viszont már egy adott helyzetben igen is egy IGAZI ÉRETT NŐNEK gondolom magam:)!
Nem tudom nézitek e Hadas Kriszta Jön a Baba műsorát,imádom, annyira jó nézni,és természetesen sírni rajta. Lifenetwork-on van,de neten vissza lehet nézni-ajánlom mindenkinek!
Szép jövőhetet kívánok nektek!Nóri :)
Era, hallod ezt???
Az egyik D-vitamin, es tarsai, meg a termeszetesseg (khm khm eeeerted!), a masik meg medences-langosos parti...
Hat en feljelentem oket izgatasert!!! :D
Andi
Nektek is csajok! Puszi!
(Era megint el van havazva... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!