Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszemináció, tapasztalat...

Első inszemináció, tapasztalatok, ki, mit érzett? érez?

Figyelt kérdés
Első inszemináció után vagyok a 13.napon. Nagyon izgulok az eredmény miatt.még 2 napot kell várni.nagyon megköszönném,ha megosztanátok velem sikeres inszeminációtok történetét.köszönöm

2014. dec. 27. 12:24
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/203 Eufrozi ***** válasza:
Augusztus 8-án lesz az esküvő.Mindennel megleszünk addig,még pár apróság van csak hátra:):)Köszönöm szépen:)Én is csak lesnék szerintem ha a nászúton sikerülne.Már sok ilyet hallottam. Nagyon stresszes a munkánk sajnos.De hát kinek nem...remélem nyaraláskor sikerül kicsit pihenni és lazulni.:)Lehet Törökországba megyünk egyébként:)
2015. júl. 2. 21:12
 142/203 anonim ***** válasza:

Ha csak a parod reszerol van bibi, akkor a lombik siman osszejohet nektek, akar elsore is. A naszutas dolog meg tenyleg olyan, hogy csak lazultok, elvezitek a nyaralast, es talan pont ez a gorcsmentesseg kell. Sajnos a stressz is ludas sokszor.

Ha To.-ba jottok, es repulovel, akkor nehogy Wizz Air-rel gyertek, mert mar megdragult. (A gagyi szinvonal maradt csak.) A torok Pegasus airlinesnak mar olcsobbak a jegyei, es nem fapados.

Andi

2015. júl. 3. 11:05
 143/203 anonim ***** válasza:

Andikám,nem csak D-vitamin túltengésem van :))) !!!Ja,hát Törökország igen az egy meleg hely,de mi magyarok itthon,nekünk ez is meleg :D!!De ilyen a nyár!!

Örülök,hogy jól vagy és nyugalom,nyugalom! Az eredmények jók így türelmesen várakozzatok!

Edi,nekünk 2inszemünk volt,most orvos mentes időszakban vagyunk. Tea,masszázs,torna (Aviva),stb. és töltődünk,de nem csak D-vitaminnal :DDD!!PCOS nálam is felmerült,utána megcáfolták, Hál Istennek.De gondolom,tudsz rólunk mindent :) !!Nem adjuk fel,de kell egy másik út a Boldogsághoz!

Úgyhogy hajrá,mi vagyunk soron :) !

Mi 30évesek vagyunk,vagyis Én 18nap múlva már 31 :) !Igazi érett nők vagyunk!

Era drága,mizu jól vagytok?????

Puszi és szép estét!Nóri

2015. júl. 3. 21:25
 144/203 anonim ***** válasza:

Na de kerem, mi ez a ''nemcsak D vitamin''??? :D

Nagyon talanyos... :D

Na majd itt megunnepeljuk a szulinapodat! :)

Mellesleg lottek a fekvesnek. Inkabb csak lustulok, de mar minden nap en teszem rendbe a konyhat (kiveve porszivozas, felmosas), kitakaritottam a mosdot, tusolot. Mar eleg sokat jovok megyek.

Andi

2015. júl. 3. 22:39
 145/203 Eufrozi ***** válasza:
Köszike Andi,megfogadjuk a tanàcsod:)most fogok életemben először repülni.:)Nóri 31 évesen szerintem még gyerek vagy,érett nő az az anyum 49 évesen,te még fiatal vagy és tini:P én annak érzem magam.Ez a nyàr most kezdődik csajok igazàn,imàdom a hőséget,a sört,a baràtaimat és a medence-làngosos partikat. Nóri remélem mi is hamarosan Era és Andi cipőjében fogunk jàrni.De addig is élvezzük az életet. így van?:P
2015. júl. 4. 21:54
 146/203 anonim ***** válasza:

Andi,csak ésszel és óvatosan. De az nagyon jó,hogy már nem kell csak feküdni. De ígérd meg,hogy óvatos leszel??!! És a Baba kint fog megszületni? Megkérdezhetem,hogy honnan mentetek ki Törökbe?

Ne tessék semmi rosszra gondolni a D-vitaminra :) és társaira,csak a természetességre!

Edi,igen néha gyereknek érezzük magunkat (bár óvónéniként lehet is) sokszor viszont már egy adott helyzetben igen is egy IGAZI ÉRETT NŐNEK gondolom magam:)!

Nem tudom nézitek e Hadas Kriszta Jön a Baba műsorát,imádom, annyira jó nézni,és természetesen sírni rajta. Lifenetwork-on van,de neten vissza lehet nézni-ajánlom mindenkinek!

Szép jövőhetet kívánok nektek!Nóri :)

2015. júl. 5. 19:59
 147/203 anonim ***** válasza:
100%

Era, hallod ezt???

Az egyik D-vitamin, es tarsai, meg a termeszetesseg (khm khm eeeerted!), a masik meg medences-langosos parti...

Hat en feljelentem oket izgatasert!!! :D

Andi

2015. júl. 6. 10:27
 148/203 Eufrozi ***** válasza:
:D ez jó. ma csak medencézek,és hamburgerezek.élvezem az életet.:D nektek is szép napot.puszi
2015. júl. 6. 14:57
 149/203 anonim ***** válasza:
:)))) na,most már legyünk egy kicsit komolyak :))!! Szép hetet nektek! Puszi,Nóri
2015. júl. 6. 18:22
 150/203 anonim ***** válasza:

Nektek is csajok! Puszi!

(Era megint el van havazva... :))

2015. júl. 6. 18:39
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!