Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszemináció, tapasztalat...

Első inszemináció, tapasztalatok, ki, mit érzett? érez?

Figyelt kérdés
Első inszemináció után vagyok a 13.napon. Nagyon izgulok az eredmény miatt.még 2 napot kell várni.nagyon megköszönném,ha megosztanátok velem sikeres inszeminációtok történetét.köszönöm

2014. dec. 27. 12:24
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/203 anonim ***** válasza:

Aranyosak vagytok,hogy érdeklődtök,köszönjük kérdéseiteket jól vagyunk.Teákat iszok, Aviva tornázok és a talpmasszázst is bevetem....hátha :) hamar kiderül!

Bár időm nagy részét az oviban töltöm,hiszen készülünk az Anyák napjára,idegeskedni,gondolkozni sincs időm egy ilyen izgalmas nap után :D !!!

Era,mit mutatott az Uh?????Nem voltam a dokinál és csak akkor akarom megkeresni,ha muszáj...ez lehet így is meg úgy is :) !!!Ha érthető vagyok...:DDD !! hogy bírod a munkát? Minden rendben?

Andi! Csak feküdj és pihenj...a negatív vizelet teszt jó. Ne kombináld túl,az nem jó :) ! És nyugi minden rendben lesz,jönni akar a "kislurkó",hidd el :) !

Szép hétvégét!

Puszi, Nóri

2015. ápr. 25. 14:21
 112/203 anonim ***** válasza:

Norim, a talpmasszazs nagyon jo.

November elejen kezdtem el, es 3 hettel kesobb fogant a babam. Biztos vagyok benne, hogy nagy szerepe volt a masszazsnak, mert nekem sosem volt korabban a bal oldalon ovum. De a masszazzsal stimulaltam a petefeszkemet a bal oldalon (mert az volt a soros), es bumm... osszejott.

Fontos, hogy az egyes pontokat max. 2-3 percig masszirozd, korkorosen, mindig a sziv iranyaban. Lehetoleg furdesmutan, mikor meleg a tappancsod.

2015. ápr. 25. 14:59
 113/203 anonim ***** válasza:
51%

Kedves Andi!

Én magamnak csinálom a Talpmasszázst,egy ismerős masszőrrel beszéltem aki mondta,hogy csinálhatom magamnak nyugodtan,nem okozok vele gondot. Bár tudom a legjobb lenne megkeresni,egy Talpreflexológust...igen fürdés után szoktam,nem sokáig és próbálok figyelni,hogy jó helyen masszírozzam :) !Bár én a 14 naptól óvatosan csak átmasszírozom a talpam,nem irrigálóm utána azokat a pontokat,ha jól tudom így kell!!!Vettem könyveket,azokat tanulmányozom remélem jól teszem :) !

Neked is így jött össze a Baba,ez remek....akkor van REMÉNY :)))))))) !!!

Szép vasárnapi napot!Nóri :)

2015. ápr. 26. 13:21
 114/203 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok!Képzeljétek,kisfiam lesz.Én ezt annyira éreztem.Eddig minden rendben van.Már néha érzem,hogy ficánkol,igaz,hogy még nagyon halványan.Puszi nektek! vigyázzatok magatokra!
2015. máj. 1. 09:00
 115/203 anonim ***** válasza:

Gratulalok Eram!!! :)

Nagyon vigyazz a kis pasira! :)

Most 17 hetes vagy, ugye? Akkor te olyan oktober 9 korulre vagy kiirva?

2015. máj. 1. 09:58
 116/203 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Vigyázok is rá ahogyan csak tudok.Igen,17 hetes vagyok,De egyszer azt mondják október 10 majd 11 aztán meg ,hogy 13 án lesz a szülés.Na de majd amikor a picim úgy gondolja :-)
2015. máj. 1. 20:56
 117/203 anonim ***** válasza:

A babak nem egyenletes utemben fejlodnek. Neha 1-2 nappal lemaradnak, aztan behozzak...

Azt vedd alapul, amit a 10-12 heten mondtak datumot.

A 12. het utan mar nem egy utemben fejlodnek a babak. Az egyik 2 kilos lesz 40 hetesen, a masik 4 es fel, stb..

Nekem augusztus 16-ot mondtak. Hat meglatjuk, hogy allando fekvessel meddig huzzuk ki...

2015. máj. 1. 21:19
 118/203 anonim ***** válasza:

Sziaszok Csajok!

Tegnap voltam kontrolon. Alulmukodik a pajzsmirigyem...

A baba meg megfordult, es a buksija a mehszajamon van, igy sokkal veszelyesebb. Mondta a doki, hogy meg tobbet fekudjek. Ennel tobbet hogyan?

Feletek mi ujsag?

Andi

2015. máj. 8. 12:33
 119/203 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Era gratulálok...remek hír.

Andi,ha pihenés akkor pihenés :) a Baba érdekében. Még ennél is többet,biztos lehet :) !

Remélem azért jól vagytok?

Mi köszönjük jól vagyunk,éljük életünket és türelmesek vagyunk még mindig :) !

Puszi, Nóri

2015. máj. 11. 18:04
 120/203 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lanyok!

Cimszavakban: 28+4 het, 1208 gramm, fekves...

Eram, ti hogy vagytok?

Nori, gondolom, te jossz-mesz, teszel-veszel, elvezed az eleted. :) Van valami tervetek a nyarra?

Andi

2015. máj. 28. 12:13
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!