Első inszemináció, tapasztalatok, ki, mit érzett? érez?
Sziasztok lányok !
Naggyon jó olvasni hogy sikerült nektek a baba,GratuLálok! Mi is már több mint 1 éve próbálkozunk de semmi 😢 13 napja volt az első inszem de ma barnaztam,szóval tuti megjön! Nagyon szomorú vagyok, de jó olvasni h sikerülhet 😉
N.
Norim, minel elobb tesztelj! A barnazas nem zarja ki a terhesseget, lehet, hogy csak progeszteronhiany. Viszont ha az, akkor minel elobb tudni kell, hogy babas vagy-e, es ha igen (adja Isten), akkor futas a dokihoz progiert!
Era!!! Mi van veled? Mar kezdek aggodni. Pont 4 hete semmi hir feloled.
Sziasztok!
Én Nóri :) jól vagyok,vagyunk! Igen teszünk-veszünk még csak a férjecskémmel,a Baba várat magára,de köszönjük jól vagyunk!
Andi,csak nyugodtan semmi hirtelen és minden rendben lesz!Közel a cél...Gondolkoztatok a neveken már?
Era,mesélj minden rendben,jól vagytok?Régen hallottunk felőled! :)
Üdv a beszélgető körben új N. jól mondja Andi...még nem jelent semmit!
Szép hétvégét nektek!
Puszi Nóri a régi :D
Pfff csajok, en most bekevertem itt.
Az 'N'-re azt hittem, hogy te vagy, Nori. Megleodtem kicsit az inszemen, mert multkor azt mondtad, hogy kicsit jegelitek a temat es pihentek, de aztan arra gondoltam, hogy talan megis belevagtatok.
Bocsi a keveredesert!
Szia kedves N!
Nori, Era es jomagam (Andi) neveben udv itt. :)
Amit irtam a barnazasrol, azt tovabbra is fenntartom.
Norim, vannak mar nevek a talonban, de meg nincs konkret.
:) :) hát ez jó volt,jól jött ki!!
Nóri
Mi lehet Eraval???
Tokre aggodom mar...
Sziasztok Lanyok!
A kiskrapek 1550 gramm, 30+3 hetesek vagyunk, es ugy tunik nagyon szepen tart a mehszajamon a varrat. A mehnyakam sem rovidult a mutet ota.
Mar naponta 3-4 alkalommal felkelek par percre.
Nalatok mizujs?
Andi
Szia Andi! Örülök,hogy jól vagy és a picur is! Csak nyugodtan az ő érdekében! Úgy látszik a műtétnek megvoltak az eredményei,így is kell!
Nálunk minden rendben,gyerekekkel fürdőzünk,úgyhogy nincs hiány a D vitaminból :) a színem is megjön :DD!
Szép,meleg hétvégét! Vigyázzatok magatokra!
Puszi, Nóri
Helló csajok! Jaj, ne haragudjatok, hogy igy eltüntem,csak egy kicsit zajosak voltak az eddigi napok. Örülök ,hogy jól vagytok. Üdv nálunk kedves N.
Én köszönöm jól vagyok.(vagyunk) 24 ik hétbe léptünk, minden rendben van,egyre többet és erősebben ficánkol, a pocim is szépen növöget.
Puszi nektek Era.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!