Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszemináció, tapasztalat...

Első inszemináció, tapasztalatok, ki, mit érzett? érez?

Figyelt kérdés
Első inszemináció után vagyok a 13.napon. Nagyon izgulok az eredmény miatt.még 2 napot kell várni.nagyon megköszönném,ha megosztanátok velem sikeres inszeminációtok történetét.köszönöm

2014. dec. 27. 12:24
 151/203 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ki hogy van? Régen beszéltünk!

Nóri :)

2015. júl. 15. 08:44
 152/203 anonim ***** válasza:

Hat dragaim, a helyzet egyre csak fokozodik. :)

Tegnapelott megfaztam, taknyom-nyalam egybefolyik.

Tovabba, az en kis porontyom rafekudt egy idegre, ami miatt santikalok a lakasban. De pl. ma, elmentuk a dokihoz, es mire odaertunk, tolokocsit kellett hozni nekem, pedig csak a kocsitol kellett elmennem a bejaratig.

Ma hoztak a bababutorokat, megvan a babakocsi, fuggony, rucik, stb. Marcsak a pelus kell, es kesz vagyunk.

35+4 lettunk.

Ti hogy vagytok? Johetnek a nyari elmenybeszamolok!!! :)

Puszik

2015. júl. 16. 21:10
 153/203 anonim ***** válasza:
Andi voltam.
2015. júl. 16. 21:10
 154/203 anonim ***** válasza:

Csajocak, a tokotok tele lesz velem, de az utolso hetekben mar surubben akar latni az orvos. Szoval tegnap voltam, es mondta a doki, hogy mar ne szedjem a mehlazitokat, mert innentol kezdve barmikor megszulethet.

Az NST-n voltak is kemenyedesek, de meg nem nagyok, es kicsit rendszertelenek.

Tegnap meg akartuk venni a matracot a kisagyba, es mondta az elado, hogy 15 nap mulva kihozzak. Latta, hogy fennakadtak a szemeim... Azt mondja: 'Gond ez maguknak?'

Mondom: 'Nekunk nem, nekunk van agyunk. A babanak lesz gond.' Szoval mindig akadnak izgalmak.

İrjatok mar ti is!!!

Pussz.

andi (36+3)

2015. júl. 22. 07:30
 155/203 A kérdező kommentje:

Csó csajok! Üdv Edi! Ezer bocsika,(megint) de dolgozok minden nap, mire hazaérek kivagyok ütve. Amúgy minden rendben van nálunk,29 ik hétben járunk.

Andi drága hogy bírod még?

Nóri, Edi élvezzétek amíg lehet, eljön a ti időtök is.Én is annyira vágytam a picurra,de most már ott tartunk,hogy a férjem annyira félt mindentől, hogy nyaralni sem akar vinni sehová nehogy megerőltessem magam, vagy nehogy valamilyen bajom legyen.Hiába mondom neki,hogy még most nyugodtan elmehetnénk,mert ha már megszületik......nem tudom mikor lesz rá lehetőségünk.Na de ...ez van.Végül is megértem.

Még egyszer üdv itt nálunk Edi. Én Ukrajnában(Kárpátalján) élek, 26 éves vagyok.

Era!!!

2015. júl. 22. 18:33
 156/203 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Era,tényleg nagyon óvatosan igaza van a férjednek :D, most az egyszer :D! De jó,hogy tudsz dolgozni,jól bírod!De gondolom a szeptembert már nem kezded meg?

Andi,visszaszámlálás ....Majd alszik veletek,úgy is van matracotok :) !

Nem tudom felétek milyen idő van de itt hőség és már....elég!!!

Edi te hogy vagy!

És képzeljétek tegnap volt a Szülinapom és drága Nagymamám azt mondta,hogy jövő ilyenkor már dédunokával a kezembe szeretne felköszönteni,mondtam azon leszünk és úgy lesz,Ámen :) !

Nóri :)

2015. júl. 22. 19:19
 157/203 A kérdező kommentje:

Nóri! Igen, elég jól bírom még a munkát.Nem sokáig fogok már dolgozni,csak ebben a hónapban és aztán pihi.

Születés napod alkalmából csak annyi kívánnék, hogy a Jó Isten kísérje utadat és teljesül minden vágyad és álmod!!!Teljesüljön nagymamád kivánsága és ott legyen az a picurka a jövő szülinapodon :-)

Puszi ! Era!

2015. júl. 22. 20:47
 158/203 anonim ***** válasza:

[link]

Nagyon boldog szulinapot, Nori!!! :D

Es az ukaz kiadva: a nagyinak dedunokat kell produkalni!!!

Szoval eleg mar a sok nyaralasbol, meg napozasbol, meg ''miegymasbol''. Tessek nekifekudni a projektnek!! (Eeeerted: nekifekudni...) :D

Eram, te meg huzd be azt a kezifeket! Melo, meg nyaralas, meg kutyafule! :) Slow down!

A meleget ne is mondjatok! Itt az az enyhules, ha csak 36-37 fok van. Egyebkent 38-40. Szeptember kozepeig ez lesz.

2015. júl. 22. 20:56
 159/203 anonim ***** válasza:
Andi voltam
2015. júl. 22. 20:56
 160/203 Eufrozi ***** válasza:
Boldog szülinapot kívánok Nóri.:)Nem lehet semmi nektek nagy pocakkal ebben a hőségben.Találkoztam tegnap egyik volt osztálytársammal,aki a 23.hétben jár,de szegény alig bírja.Kínlódik...Lélekben mellettetek vagyok.:)Én nagyon készülök az esküvőre,szombaton lesz a lánybúcsúm.Már alig várom.Fegeteg parti lesz.:D Sok puszi nektek!
2015. júl. 23. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!