Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szent János Meddőségi központb...

Szent János Meddőségi központban Dr Zeke József-ről tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Túlvagyunk a kivizsgálási sorozaton,és most az inszemináció előtt állunk.Zeke Doktorhoz lettünk beosztva,és nekem nem túl barátságos a stílusa...

Mondjuk a tudása a lényeg!

Szóval ha valakinek van vele kapcsolatban tapasztalata igazán megírhatná!

köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 8. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Még 17 éves koromban történt: fent maradt az óvszer együttlét után és ő volt az ügyeletes. Mialatt kiszedte az óvszert szépen kioktatott, hogy szex után nem kéne benthagyni a barátomnak (valójában nem ez történt). Olyan stílusban oktatott ki, hogy jó ideig nem akartam nőgyógyászhoz menni. Biztos jó szakember, de a stílusa botrány.
2013. okt. 10. 10:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szuper... Mindenhol csak negatív véleményeket olvasok róla,mármint ami a stílusát illeti,jobb lesz ha megszokom,hogy ő ilyen smufurc...
2013. okt. 11. 13:05
 3/8 ozsi987 ***** válasza:
Szia. Nekem ő a lombikos dokim. Nagyon bíztatnak, hogy remek szakember. Nagyon bízok benne. A lelked ápolására ott a párod. A foki stílusa, olyan amilyen. De sokan vanna nála, akiknek ő az utolsó reménye. Bízz benne!! Nem váltanék. Mi tavasszal készülünk a 3 lombikra. Ne vedd a lelkedre, ha nem jó passzban van-mindenkinek van ilyen napja. Nem udvarol körbe a hálapénzért, de teszi a dolgát!
2013. nov. 7. 08:16
 4/8 ozsi987 ***** válasza:
Foki helyett doki. Bocs! Telón írtam. :-P
2013. nov. 7. 08:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Szia! Már a harmadik lombiknál tartasz??? Mi az első sikertelen inszemináción vagyunk túl,és azért bíztunk a sikerben,kissé "pofán vágott" az eredmény...

Neked hányadik inszem. után csinálták a lombikot??Kezdetektől a Budaiba jársz??

2013. nov. 9. 13:35
 6/8 Mays ***** válasza:

Jajjj lanyok tudom, hogy nem konnyu a helyzetunk, de tenyleg ne varjatok toluk vigasztalgatast....persze azert bunkonak sem kene lenniuk,de lehet a helyukben mi is ilyenek volnank.

En neki koszonhetem a lanyom es csak ez erdekel. Igen, volt marha bunko velem es igen, volt marha rendes is velem..., de lesz....!

2014. máj. 16. 11:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Én neki köszönhetem a babáimat, örülök, hogy hozzá mentem meddőségi kezelésnél.Elsőre összehozta a babókat, előtte több ikertelen inszeminációnk volt. Igaz nem egy mézes-mázos személyiség, de korrekten elmond mindent és hozzáértő szakember. Csak ajánlani tudom.
2017. máj. 2. 11:21
 8/8 anonim válasza:

Mogorva, pökhendi alak.

Nem való nőgyógyásznak!

Átmentünk inkább a Kaáliba.

2017. okt. 3. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!