Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszemináció, tapasztalat...

Első inszemináció, tapasztalatok, ki, mit érzett? érez?

Figyelt kérdés
Első inszemináció után vagyok a 13.napon. Nagyon izgulok az eredmény miatt.még 2 napot kell várni.nagyon megköszönném,ha megosztanátok velem sikeres inszeminációtok történetét.köszönöm

2014. dec. 27. 12:24
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/203 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Orulok, hogy jol vagytok! :)

Tegnap volt egy kis riadalom, megindult a szules. Elmentunk NST-re, eppen ott fekudtem, mikor jottek a fajasok. Kapasbol 3 percesek. A dokinak kiduvadtak a szemei, mikor meglatta a gorbet. Azonnal adott gyogyszert ra, es visszarendelt ma azzal, hogyha nem szunik, akkor be kell fekudnom visszatartasra.

Tegnap hazajottunk, es ra par percre mar egybefuggo olyan fajasom volt, hogy mar-mar indultunk volna vissza. Na es akkor kezdett hatni a gyogyszer. Azota rendben vagyunk. Ma visszamentunk NST-re, es ott is okes volt minden.

32+4 lettunk.

Andi

2015. jún. 25. 17:12
 132/203 A kérdező kommentje:

Hűűű Andi, de megijesztettél.Még jó, hogy már ilyen az orvostudomány, hogy ilyen esetben vissza tudják tartani a szülést.Nagyon vigyázz magatokra.

Era.

2015. jún. 25. 19:18
 133/203 anonim ***** válasza:

Jaj Andi,Hál Istennek minden rendben! jó,hogy az orvos tudomány erre is képes. Mondogasd a picinek,hogy még tessék bent maradni egy "kis" ideig. Hova siet a drága,még nem tudja de ott van a legbiztonságosabb helyen :) !

Era,örülök hogy jól vagytok! Gondolom élvezed a nyári szünetet :) !

Szép estét nektek!

Puszi,Nóri

2015. jún. 29. 19:28
 134/203 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok!Éppen éjszakás műszakom van,unalmamban nézegettem a gyk-t és Rátok találtam.:):):)Nagyon szimpatikusak vagytok nekem,ahogy beszélgettek egymással.:)Én szeptemberben készülök az első inszeminációmra.Remélem sikerrel járok...addig is olvaslak Titeket.Szép nyarat kívánok!Edi
2015. júl. 2. 04:32
 135/203 anonim ***** válasza:

Szia és üdv itt Edi!

Mi már csak ilyen cukik vagyunk :)))!!!!

És mesélj magadról,hogy is kerültetek oda hogy Inszemre kell mennetek???Vagy lehet,hogy ez meleg, fülledt nyár ezt megakadályozza...

Era, Andi hogy vagytok ebben a melegben és a közelgő hőséget gondolom nem várjátok!!!???

:) Nóri

2015. júl. 2. 19:46
 136/203 anonim ***** válasza:

Kedves Edi!

Harman vagyunk itt (N jott es eltunt). Era a boldog kismama, en a parazos kismama, es Nori az, aki elvezi az eletet, valoszinuleg D vitamin mergezese van mar, es tartja bennunk a lelket. :)

Decemberben jottunk ossze, en akkor 6 hetes voltam, Era akkor meg nem volt terhes, es december leven Nori sem volt tultoltve D vitaminnal. :)

Ha jobban belegondolok, mi itt folytatjuk le a terhessegunket... Era 26 hetes azota, en 33 es fel.

Ti miota probalkoztok? Van mar gyerkoc?

2015. júl. 2. 19:59
 137/203 anonim ***** válasza:

Ja, ez lemaradt: tegnap volt uh es nst, minden okes.

Bakker, ebbol meg baba lesz a vegen...

Andi

2015. júl. 2. 20:00
 138/203 anonim ***** válasza:

Es ez is lemaradt:

Norim, en Torokorszagban elek, es orulok neki, hogy csak 34-35 fok van, mert ilyenkor mar 40 szokott lenni.

Hozza edzodtem. :)

Andi

2015. júl. 2. 20:01
 139/203 Eufrozi ***** válasza:

De kedvesek vagytok!Októberben lesz két éve,hogy szeretnénk gyerkőcöt.27 évesek vagyunk mindketten.És jövő hónapban lesz az esküvőnk.:)A BMC-be járunk,5 hónapja.Kb.fél év után kerestem fel egy nőgyógyászt,akinek bekamuztam,h több mint egy éve próbálkozunk.Az ultrahangon policisztás petefészket állapított meg,és közölte, h hát természetes úton nehezen lehetne baba.Aztán voltam endodokinál is,ott kértek pár hormonvizsgálatot,és azokkal minden rendben volt.Igazából nem nagyon kezdtek ott velem semmit.Így mentünk át a BMC-be.Megcsináltattuk a kötelező vizsgálatokat,kb. 3 hete volt az első konzink.Az orvos azt mondta,h teljesen rendben vagyok.Én meg,mivaaan?kérdem én és a pcos?Azt mondja,h ő nem lát erre utaló jelet,h lenne ilyen bajom.De megvizsgál.És képzeljétek nincs is pcos-em.Nem is értette,h diagnosztizálhattak ezt.És sajnos kiderült,h a vőlegényemnél van a kis bibi.Morfologia nem túl jó,és a koncentrátum is kevesebb kicsit.Meglepődtünk nagyon,de orvos azt mondta,h ne aggódjunk.Nem vészes a helyzet.Így inszemet javasolt,amit már ebben a hónapban kezdhettünk volna,de esküvő előtt nem szeretnénk.Addig erre koncentrálunk és persze a nászútra.:)Köszi az infót rólatok,mindenki édi:)Hány évesek vagytok?

Szép estét nektek!

Puszi:Edi

2015. júl. 2. 20:21
 140/203 anonim ***** válasza:

Jahhaaaajjj, de felrohognek, ha a naszuton esnel teherbe! :D

Nagyon sok boldogsagot kivanok a leendo hazassagodhoz. Hanyadikan lesz az eskuvo? Hogy alltok a szervezessel?

Andi

2015. júl. 2. 20:51
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!