Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszemináció, tapasztalat...

Első inszemináció, tapasztalatok, ki, mit érzett? érez?

Figyelt kérdés
Első inszemináció után vagyok a 13.napon. Nagyon izgulok az eredmény miatt.még 2 napot kell várni.nagyon megköszönném,ha megosztanátok velem sikeres inszeminációtok történetét.köszönöm

2014. dec. 27. 12:24
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/203 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Köszönöm,mi jól vagyunk! Nem görcsölünk és számolunk,csak élvezzük az életet:)))) !!!

Andi,csak pihengess amikor a pici megszületik arra már nem lesz sok időd! Az jó hír,hogy nincs fertőzés. De tessék betartani a dokik tanácsát!

Era,hogy vagy,hogy érzed magad?

Olyan jó idő van,már vártuk ezt a jó időt- itt a Tavasz!!

Puszi, Nóri

2015. márc. 26. 19:30
 102/203 anonim ***** válasza:

Orulok, hogy irtal Nori!!!

Annak meg meg jobban orulok, hogy a soraidbol sut az optimizmus! :) Csak elvezzetek a tavaszt, no meg egymast! :)

Era, nalad mizu? Mar aktualis a 12. heti genetikai. Talan kiderulhet a baba neme is. :) En pont 12 hetesen ereztem eloszor a babat.

Itt semmi ujdonsag. Voltunk kontrolon, a doki elegedett az eredmennyel. 2003 a cervixem. Ha Isten is ugy akarja, akkor a varrat megtartja ennyinek vegig.

2015. márc. 26. 20:06
 103/203 A kérdező kommentje:

Helló csajok! Nagyon örülök ,hogy jól vagytok!

Velem is minden rendben,a babával is.Genetikára is voltunk már,ott is minden rendben,hála Istennek.A neme még nem látszott,csak annyit mondott a doki,hogy lát ott valamit,de abból még kislány is lehet.De nekünk ez teljesen mindegy :-) .Era

2015. márc. 29. 14:22
 104/203 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Sajnos még nem csatlakozok hozzátok,megjött a mensim :(((! Újra egy új hónap,tele reményekkel....

Nálatok minden rendben???

Szép estét!:) :)

Nóri

2015. márc. 31. 19:30
 105/203 anonim ***** válasza:

Szia Nori, ne csuggedj, bar tudom, hogy nem teszed. :)

Legalabb nem nyarra esik majd a nagypocakos idoszakod.

Itt fekves valtozatlanul. Hetfon megyek dokihoz, utana irok.

Eram, arrafele mizujs?

Puszi nektek.

Andi

2015. ápr. 2. 09:57
 106/203 A kérdező kommentje:

Ne add fel Nóri,látod én sem tettem 4 évig minden féle orvost felkeresve,de végül a Kaáli intézetben kaptuk meg az álmunkat.Én csak ajánlani tudom őket, mert nekik 1 hónap alatt sikerült meglelni azt a pici problémát,amit másoknak majd 4 évig nem sikerült.

Andi,csak pihenjél!Most ez a legfontosabb.Amúgy ,hogy érzed magad?

Én jól vagyok.A pici is.Túl vagyunk a kritikus 12 ik héten,szerencsére eddig minden zökkenőmentes.Remélem így is lesz.Vigyázzatok magatokra!!!!!!

Puszi Era.

2015. ápr. 2. 20:28
 107/203 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajszik!

Holnap lesz 4 hete, hogy mutottek, es azota fekszek. Haaat eleg uncsi, de meg jo, hogy van net, igy elszorakoztatom magam.

Ma voltam uh-n. Hala Istennek tart a varrat, maradt a 4 hettel ezelotti 2 cm mehnyak, es zart a kozepso es belso mehszaj.

21 hetesek lettunk, a baba 400 gramm, es nagyon aktiv. Ma lecsekkoltam uh-n, hogy hogyan fekszik, mert egy helyen mindig kinyomja magat. Hat kiderult, hogy ott pucsit a kis fenekevel. :)

Ja, meg kaptam tetanusz elleni vedooltast.

Ennyit rolam...

Ha barmi van veletek, irjatok! Puszik!!!

2015. ápr. 6. 12:27
 108/203 anonim ***** válasza:

Sziasztok kedves Kismamák :) !

Ki,hogy van? Minden rendben a várandósággal? Remélem igen!!!

Nálunk is minden oksi,elvagyunk, jól vagyunk!

Puszi,Nóri

2015. ápr. 19. 11:13
 109/203 A kérdező kommentje:

Szia Nóri! Jó,hogy írtál.Köszi mi jól vagyunk.Szépen növekszik a poci,babóval is minden rendben.Ezen a héten megyek ultrahangra,remélem kiderül,hogy ki van ott.(nem mintha nem lenne mindegy :-) )Nálad,hogy haladnak a dolgok? Nem voltál vissza a dokihoz?

Andi, veled mi újság?

puszi Era .

2015. ápr. 21. 08:21
 110/203 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lanyok!

Norim, en is kivancs, vagyok, hogy hogyan haladtok. Bar nem hajt a tatar, nagyon jol teszed, ha nem aggodod tul. Nem is a babat kerdezem, hanem az egeszsegedet.

Eram, nagyon varom a hireket. Es igazad van, tok mindegy a neme. Csak egeszseges legyen. Kozhely, de igy van.

Mar betoltotted a 16-ot, ugye? Mocorog mar? :)

Holnap lesz 6 hete, hogy fekszek. Szombat ota ketszer eleg bo, vizes folyasom volt. A doki szerint nem baj, ha szagtalan es nem viszket. De azert csinaltatott vizeletvizsgalatot, de az is negativ lett.

De szerintetek kimutatja a vizelet, ha fertozesem van?

Elegge aggodok, mert 24 hetesen fertozestol repedt meg a burok valoszinuleg. Azert csak valoszinuleg, mert ott sem talaltak semmit a vizeleteben. Viszont ugyanilyen folyasom volt. De aztan lehet, hogy semmi koze nem volt annak a folyasnak a burokrepedeshez...

23+2 hetesek vagyunk. Meg 5 hetet kell kihuzni, hogy megmaradjon a Pcicim.

Puszi

Andi

2015. ápr. 21. 09:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!