Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » BMC-ről tapasztalatok? Mennyi...

BMC-ről tapasztalatok? Mennyi időbe tellik mire eljutunk valami eredményre?

Figyelt kérdés

Nagyon elhúzódnak a dolgok? ugye most megyek a hónapban a két vérvételre, meg egyéb vizsgálatokra én és a párom is, de ezek szeptemberben meglesznek. Utána mennyi időbe telik mire valamire sor kerül, inszem vagy vmi gyógyszeres kezelés? Egyből az inszemet ajánlják? jó még tudni erről valamit? Az ő megoldásaikon lehetnek még más megoldások is?

A megbeszélésen nem tűnt túl segitőkésznek az orvos, lezavarta a rutinos beszédet és kész, de nem nagyon tudtam közbeszólni se. Persze most többet nem is kellett volna tennie, mint elküldeni a vizsgálatokra, de nem nagyon kérdezgetett semmiről. Csak kicsit tartok hogy később se lesznek elég körültekintőek vagy türelmesek. Persze őket is meg lehet érteni, mert sokan vannak, de nekem meg ez az egy életem van gyereket szülni. Érdemesebb lenne máshova járni? Az eredményeket hallom nem nagyon adják ki, pedig én is szerettem volna elmenni vele másik magándokihoz is plusszban, hogy más orvos véleményét is meghallgassam. (pl korábban egy magándoki azt mondta, hogy semmi gyógyszer, semmi inszem, hanem szerinte egyből lombik, mert csak telik az idő, és az inszem se sikerül mindenkinek egyből) most nem tudom kinek van igaza. Attól félek ezek a BMC-sek csak még jobban elhúzzák az időmet. Nekem már nincs időm itt hónapokat kisérletezgetni gyógyszerekkel meg inszemmel 36 vagyok. Nem pánikolok, hanem reálisan gondolkodom, főleg azok után, amit a magándoki mondott.

Igaz hogy pénzt várnak el a BMC-ben egyébként? Mert több nő mondta nekem ott, hogy ott is a pénzre mennek. Én nem tudom ezt, csak kérdezem, hogy tegyünk félre pénzt arra hogy kesseljünk a dokinak, mert akkor gyorsabbak, és körültekintőek?

tapasztalatok?

köszi!

2014. szept. 9. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Mi a BMC-ben kezdtünk, de váltottunk.

Minden ingyen volt, kivéve a szurik és a beültetés utáni gyógyszerek, amit a doki felírt. az első konzultáció után azt hiszem kb 3-4 hónapra volt a beültetés. nem tudom nálatok mi a probléma, mi egyből lombikkal kezdtünk. Pénzt szerintem csak a sikeres beültetés után szoktak adni. A dokimtók ki voltam, totál bunkó volt, semmit nem lehetett tőle kérdezni, utáltam oda járni. Váltottunk a Kaálira! Sok sikert Nektek! :)

2014. szept. 10. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi június 7én voltunk először és már az első inszeminációnknál tartunk. Ma szúrtam be a második adag szurimat. Nálunk egyedül nálam van a gond PCO és IR. Ti is Dr. Újvári Elemérnél vagytok? Csak mert minket is ő vett fel, aztán HSG után átkerültünk Zeke doktorhoz. Véleményem szerint az időpontokra nem kell olyan sokat várni, az már másik kérdés, hogy amikor az időpontodra mész 1 órával tuti elcsúszik, na de melyik egészségügyi intézetnél nincs ez így? Zeke doktor úr nem éppen a csevegős fajta, lezavarja amit kell, de minden kérdésemre válaszolt amit csak feltettem. És én úgy vagyok vele, nem kell hogy a barátom legyen, segítsen hozzá az álmunkhoz és ennyi.

Nekünk az inszemet és az időzített együttlétet javasolta, azt mondta válasszunk mi, de ő úgy véli ha már kifizetjük az injekciókat akkor inkább vágjunk bele az inszembe, mert nagyobb eséllyel jár. Jövőhéten megyek vissza UH-ra.

Bevallom nagyon szeretném/nénk, ha inszemmel össze jönne a babánk. Anyagilag egy vagy ne adj isten több lombikot nem tudom, hogyan finanszíroznánk.

Ami a pénzt illeti nem éreztem úgy, hogy elvárná, nyilván minden doki örül annak ha kap pluszt, de úgy vélem anélkül is ellátja a munkáját, én nagy reményeket fűzök hozzá. Eddig kb. 35ezer forintnál tartunk, de ugye még nincs benne a tüszőrepesztő meg nem tudom mik kellenek majd még. A fizetős helyekről nem tudok mit mondani mivel nem voltam, de azokról is olvasni negatívat...

Remélem segítettem egy kicsit :)

2014. szept. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!