Első inszemináció, tapasztalatok, ki, mit érzett? érez?
Az egyik barátnőmnek a 2. inszemje sikerült.
Nem érzett semmi különöset, csak csak nem jött meg neki, és pozit tesztelt.
Ez a mindjártmegjön-érzés lehet a terhesség jele is.
Szinte kivétel nélkül minden kismama érzi ezt az első hónapokban.
Nekünk az inszem nem, csak a második lombik sikerült. De az igen! <3
Én semmi különöset nem éreztem, pedig meg voltam győződve róla, hogy én aztán érezni fogom, egy igazi anya érzi ezt. Hát nem :-)
Én minden hónapban éreztem, hogy most sikerült......... ugyanolyan volt, mint a többi, nem éreztem jobban, vagy kevésbé semmit. Sőt, minden hónapban más volt a tuti tünet :-)
Így utólag....... egy héttel a beültetés után (3 napos babát kaptam vissza) volt egy kis mindjárt megjön érzésem, és has izomlázam pár napig. Egyik nap a bal, majd a jobb petefészkem szúrt tompán kb. 1-1 órát.
És a melleim.. ovu után szoktak fájni, most ez egy bő héttel eltolódott. Ennyi.
De volt már ilyen érzés máskor is :-) Szóval nem gondoltam volna! Csak utólag tudom összeszedni a terhestüneteket :-)
Volt aki mondta ott a hcg vérvételen hogy a 8.!!!!!!!! lombikja, negatívak a tesztjei is, én biztattam hogy az nem jelent semmit (tényleg), de szó szerint kiröhögött, hogy ő aztán ismeri a testét. És sírva jött ki, terhes volt :-)
Szóval nagy igazság hogy az ember ekkor még nem érzi, nem tudja. Én a 6. héttől érzek igazi terhes tüneteket egyébként (hányingerem, kívánósságom pl. egyszer sem volt).
Az egyik pillanatban biztos voltam benne hogy sikerült, a másikban éreztem hogy megint nem, és sírni tudtam volna (máskor is volt ilyen is).
Szorítok nagyon! Remélem segítettem :-)
34 hetes kismama <3
Nem szabad rosszra gondolni, nehogy bevonzzad! Nem tudom, hogy a szavaknak, gondolatoknak van-e tényleg teremtő erejük, de inkább próbálj meg pozitívan gondolkozni.
Képzeld el ezt az egészet, hogy majd hogyan meséled el másoknak egyszer:
"Hú, annyira izgultam előtte nap! Még a Gyakorira is írtam! Úgy éreztem, hogy nem jött össze. Aztán másnap bementem uh-ra és... sikerült! Azóta is boldog kismama vagyok."
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!