Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszemináció, tapasztalat...

Első inszemináció, tapasztalatok, ki, mit érzett? érez?

Figyelt kérdés
Első inszemináció után vagyok a 13.napon. Nagyon izgulok az eredmény miatt.még 2 napot kell várni.nagyon megköszönném,ha megosztanátok velem sikeres inszeminációtok történetét.köszönöm

2014. dec. 27. 12:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/203 A kérdező kommentje:
Helló csajok! Na szóval úgy néz ki hogy S I K E R Ü L T !!!!!!!! Csináltam tesztet kedden (inszem utáni 11.napon) ott volt halványan a 2.ik csik, ma (szerdán) megismételtem,és egy kicsit erősödött a második csik:-) De azért csak akkor fogom igazán elhinni,ha a dokim is azt mondja pénteken.
2015. jan. 28. 19:45
 32/203 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy Gratula,ott van ő már :) ne izgulj!

Nóri

2015. jan. 29. 05:59
 33/203 anonim ***** válasza:

#27-29 vagyok, Andi. :)

Kérdező, nagyon örülök a boldogságodnak!!! Igyál sok magnéziumot, hogy jól megtapadjon a picikéd!!!

2015. jan. 29. 11:05
 34/203 A kérdező kommentje:

Köszi csajok,édik vagytok! :-)

Nóri drága,veled mi a helyzet?

Andi,köszi,én is nagyon örülök,ennyi év után.(4)Szedek magnéziumot már a inszeminációk kezdetétől,plusz még néhány félét :-)

2015. jan. 29. 17:31
 35/203 A kérdező kommentje:
Holnap mennem kell Hcg vérvételre.Akkor nyugszom meg teljesen,ha a doki is igazolja.Annyira hihetetlen.De olyan jó érzés.Mindenkinek kivánom ezt!!!!!!!
2015. jan. 29. 17:33
 36/203 anonim ***** válasza:

Era! Biztos rendben lesz az eredmény ma,írj ha tudsz valamit!!!!!!

Szia Andi :) ! Örülök,hogy téged is megismerhetlek!!

Nekem ma sajnos megjött,az első Inszem nem volt sikeres :( !Az okát nem tudom :( !Ma még beszélek az orvossal és megbeszéljük,hogy mi a teendő...mi a férjemmel folytatni akarjuk!!!!

Szép hétvégét nektek!

Nóri :)

2015. jan. 30. 08:29
 37/203 anonim ***** válasza:
100%

Én is örülök Nóri! :)

Hadd osszak én is meg egy örömhírt! Tudjátok, van 3 angyalkám, és ez a terhesség is nagyon rizikós. Főleg egy bazi nagy hematóma miatt. Nos, úgy néz ki, hogy felszívódott, és holnap töltöm be a 12. hetet, szóval egy nagy lépéssel előrébb vagyunk. Az első trimeszter elég nagy mumus.

Most kérlek azon szorítsatok, hogy rendben legyen a 12. heti genetikai szűrés, és hogy ne nyíljon a méhszájam. (Nem zár rendesen.) Nagyon félek, hogy műteni kell. Eddig úgy néz ki...

2015. jan. 30. 14:30
 38/203 A kérdező kommentje:
Ó Nóri,nagyon nagyon sajnálom.De nehogy elkeseredj,mert látod,hogy nekem is a második sikerült. Igen, S I K E R Ü L T. Biztos vagyok benne,hogy neked is sikerülni fog,csak kitartás kell és ami a legfontosabb a Hit.Nagyon drukkolok :-)
2015. jan. 30. 20:11
 39/203 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló (Andi?) nagyon örülök neked.Nagyon vigyázz magatokra és ne aggódj,biztosan minden rendben lesz.Nagyon szoritok :-)
2015. jan. 30. 20:17
 40/203 anonim ***** válasza:

Era!Nagyon nagyon Gratulálok nektek! Hogy érzed magad? Oviba mész még,mit mondtak?? Mesélj!

Andi,nyugi biztos minden rendben lesz és persze,hogy szorítunk!

Mi köszönjük jól vagyunk,el kezdtem a Closty-t úgyhogy minden megy a maga útján :) !!!

Kellemes vasárnapi napot!

Nóri

2015. febr. 1. 14:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!