Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszemináció, tapasztalat...

Első inszemináció, tapasztalatok, ki, mit érzett? érez?

Figyelt kérdés
Első inszemináció után vagyok a 13.napon. Nagyon izgulok az eredmény miatt.még 2 napot kell várni.nagyon megköszönném,ha megosztanátok velem sikeres inszeminációtok történetét.köszönöm

2014. dec. 27. 12:24
 161/203 anonim ***** válasza:

Lanybucsu!!!!!

Ejj, lennek pok a falon azon a lanybucsun! :D

Erezd nagyon-nagyon jol magad!!!! :D

2015. júl. 23. 11:22
 162/203 anonim ***** válasza:

Kedveseim!

37+1 hetre ma reggel 8:30-kor 47 centivel es 3300 grammal megszuletett a kisfiam!!! :)

Andi

2015. júl. 27. 22:32
 163/203 A kérdező kommentje:

Óóó...deee jóóó :-) Drága Andim, tiszta szívemből gratulálok.Sok erőt, boldogságot, türelmet és egészséget kívánok nektek a picihez.Minden rendben ment a szülés alatt? Hogy bírtad? Milyen volt először meglátni a picikédet? Melyikőtökre hasonlít?Bocs a sok kérdésért de annyira örülök.

Puszi !

Era

2015. júl. 28. 19:41
 164/203 Eufrozi ***** válasza:

Gratuláloooook!:)Ez nagyon jó hír.:)Sok boldogságot nektek!

A lánybúcsú fergeteges volt,ennél jobbat el sem tudtam volna képzelni,a csajok nagyon kitettek magukért.Ki hogy van?

2015. júl. 30. 16:27
 165/203 A kérdező kommentje:

Éppen ma akartam kérdezni Edi,a lánybúcsúd felől.Kell ez egy leendő feleségnek,mert kitudja,hogy mikor fogtok még egyszer így együtt bulizni a barátnőkkel.Én 5 éve vagyok házas,és a barátnőim is lassan mind elkelnek, és néha elég nehéz összeegyeztetni egy kis csajos napot.

Köszi, én jól vagyok.Holnap lesz az utolsó munkanapom.Jövőhéten megyen ultrahangra,amit már nagyon várok.

Andi! Nóri! Mi újság?

Era.

2015. júl. 30. 17:18
 166/203 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a köszöntéseket,aranyosak vagytok!

Edi,most már csak a férjed lesz és vele bulizhatsz :D !ha érted...

Era,most már pihengess és ne gondolj másra csak a babára!

ANDIKÁM,GRATULÁLOK NEKTEK SOK BOLDOGSÁGOT,EGÉSZSÉGET ÉS ÖRÖMET A BABÁHOZ!

Nálunk,még nem jön :( , de már nagyon várjuk,úgyhogy bízzunk benne :) !

Puszi mindenkinek

Nóri

2015. júl. 30. 21:42
 167/203 anonim ***** válasza:

Csajok, bocsi, el voltam havazva. Szerdan delben jottunk haza, es csak ma hajnalra lett tejem. Addig 2 orankent kellett etetni, de a doki azt mondta, hogy ne cumisuvegbol, mert akkor elkenyelmesedik, es nem fog utana szopni. Szoval mokkaskanallal etettuk. Annyira nehezen ment, hogy sokszor osszertek az etetesek. De ma mar tok laza, 45 perc szopi, 2 es negyed ora szabi. :)

Vasarnap delutan jottek a fajasok, de az utolso hetekben annyi joslom volt mar, hogy nem is figyeltem fel ra. Hajnali haromkor lett gyanus. Elmetem letusolni, hajat mosni, visszafekudtem 3:30-kor. A parom 5:50-kor kel reggel. Addig csendben vajudtam. :) Egyszeruen nem akartam elhinni, hogy nem joslo.

5:50-kor csorgott az ebreszto, es szoltam a ferjemnek, hogy ne kedden, hanem rogton (hetfon) menjunk be nst-re. A kocsiban meg mondtam neki, hogy biztos kapok mehlazitot, es mehetunk is haza. 7-re ertunk be, rogton felvettek osztalyra, de akkor mar olyan fajasaim voltak 2 percenkent, hogy leugrott a gorbe az nst-s papirrol. 45 percig ment az nst. Ekkor felhivtam anyut, hogy korhazban vagyok, es majd szolok, hogy hazaengednek-e. (Meg itt sem fogtam fel.) Szoval 7:45-kor hivtam anyut, 8:16-kor (utolag olvastam a zaron, en csak tippeltem a 8:30-at), szoval 8:16-kor mar megvolt a babacskam.

Altatasban csaszaroztak, fel ora utan mar ebren voltam, es uvoltottem, mint a sakal. Ilyen fajdalmat soha nem ereztem. A ferjem mondta, hogy az uvoltozesek kozben sokszor pillanatokra elvesztettem az eszmeletem a fajdalomtol.

Aztan kaptam fajdalomcsillapitpt, es 2 oraval a mutet utan a kisfiamat. Rola nem tudok mit irni, mert ez szavakban leirhatatlan. Euforikus erzes. Termeszetesen o a legszebb, legaranyosabb, leg.. leg.. leg.., szoval tudjatok, az anyai elfogultsag. :)

Nagyon varom feloletek a hireket. Jovok majd rendszeresen. Izgatottan varom, hogyan alakultok. :)

Puszi!!!

Andi

2015. júl. 31. 18:44
 168/203 A kérdező kommentje:

Háát Andi! Nem semmi,amiket írtál.Igazán "élménydús" szülésed volt.Na de az a lényeg,hogy már túl vagytok rajta és minden rendben van.Minden jót kívánok nektek.

Én kedden megyek ultrahangra és a dokihoz,majd megírom,hogy mi volt.

Era

2015. aug. 2. 21:37
 169/203 Eufrozi ***** válasza:
Sziasztok!Bocsi,most kicsit el voltam tűnve.Szóval csajok meg volt az esküvő.Hát mit ne mondjak.Életem egyik legjobb napja volt,sztem ezt kár lett volna kihagyni.Fergeteges volt,csak annyira rövid ideig tartott,hogy legalább 3 naposnak kellett volna lennie.Csütörtökön megyünk nászútra.Már várom,8 éve nem voltam sehol 1 hetet nyaralni egyhuzamban.Szóval jó lesz kicsit pihizni.Remélem nálatok is minden rendben van,és jól telik a nyár utolsó két hete.sokszor ölellek Titeket! puszi:Edi
2015. aug. 17. 18:20
 170/203 A kérdező kommentje:

Sok-sok boldogságot kívánok nektek Edi!Legyetek mindig olyan boldogok és szeressétek úgy egymást mint az esküvőtök napján.Kellemest pihenést!!!! (amúgy hová mentek?)

Velem minden rendben, a picimmel is.Csak nehezen bírjuk a hőséget,na meg az alvás is egyre nehezebben megy,néha már sehogy sem kényelmes feküdni.(na de(ahogyan mondani szokták)csak ennyi bajunk legyen.

Era.

2015. aug. 17. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!