Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszemináció, tapasztalat...

Első inszemináció, tapasztalatok, ki, mit érzett? érez?

Figyelt kérdés
Első inszemináció után vagyok a 13.napon. Nagyon izgulok az eredmény miatt.még 2 napot kell várni.nagyon megköszönném,ha megosztanátok velem sikeres inszeminációtok történetét.köszönöm

2014. dec. 27. 12:24
 191/203 anonim ***** válasza:

Köszönöm Andi,a Hatalmas Örömöt,nagyon jól esik :) !!! igen,vissza olvasgattam múltkor és láttam,hogy a Te Babád is Augusztusi nyári gyerek,hát a mienk is az lesz :) ! Én Júliusi vagyok Apuka Szeptemberi így összejött hogy az Augusztus se maradjon ki,akkor a Picinek lesz a szülinapja! A melegtől egy kicsit tartok,de megoldjuk ezt is. Mit írjak,panaszkodni nem szeretnék,de nekem igen is vannak tüneteim :D !!Sebaj,bírom!!!! 13hetes is elmúltam még idáig nem híztam hanem fogytam kb 2 és 2és fél kg,azt mondták ez nem gond. Mivel a kicsinek van miből táplálkoznia,hiszen Anyuka egy kicsit Gömbölyded :D ! Étvágy alig van,hányinger,émelygés csak most kezd múlni. Nem tűnik sok tünetnek,de épp elég. Amúgy minden mással minden rendben :) ! Nem akarok senkit megijeszteni,de elmesélem: 8hetes voltam amikor volt egy autóbalesetünk és a mély árokba borultunk az autó totálkáros lett,de Mi a Picivel jól vagyunk.Sajnos megcsúszott autó és ennyi! De ez már elmúlt és minden a legnagyobb rendben van! Hogy egy kis túlsúly volt akkor is hasamon és az Angyalok vigyáztak ránk,és hát az autó teljesen megvédett minket,ezen is túl vagyunk. Csak,hogy ne legyen uncsi az élet,tudjátok.... Azóta nem dolgozok,nagyon vigyázok magunkra. Röviden ennyi és most itt tartunk!

Andi,biztos cuki a kisfiad és már gondolom "rosszalkodik"!!!??? :)

Nóri

2016. febr. 17. 15:49
 192/203 A kérdező kommentje:

ÓÓÓóóó Nóri drágám annyira de annyira örülök,hogy még el is pityeredtem.Tiszta szivemből gratulálok nektek.!Nagyon megijesztettél ezzel az autóbalesettel.De a Jó Isten vigyázott rátok.Ahogy irtad is,nagyon is sokat számit a hit és persze az ima.Engem is ezek segitettek át a nehéz időkön.Istentől kaptuk gyermekeinket,ki kellett őket érdemelni.És most jött el ez az idő.

Nagyon nagyon vigyázz magatokra.Boldog babavárást kivánok.

Az én kicsi fiam már 5 hónapos,egyre elevenebb,csibészebb.Nagyon kis figyelmes,minden érdekli.

Era.

2016. márc. 8. 22:07
 193/203 anonim ***** válasza:
Era, jo hallani feloled! Puszi babanak-mamanak!
2016. márc. 9. 05:42
 194/203 anonim ***** válasza:

Köszönöm Era a jó kívánságot! Örülök,hogy Ti is jól vagytok és szépen növögettek,huncutkodtok. Jó egészséget nektek továbbra is!

Nóri

2016. ápr. 1. 09:00
 195/203 anonim ***** válasza:

Norim, ennyi???

Tessek meselni! :)

Puszi

Andi

2016. ápr. 2. 05:35
 196/203 anonim ***** válasza:

Andi :)

Sokat leírtam,amikor izgalmak voltak,mostanra minden megy szépen a maga kerék vágásába :) . Szépen gyarapszunk,növekszünk túl vagyunk a félidőn is. Már nagyon várjuk,hogy vásárolgassunk neki :). Szóval jól telnek napjaink,köszönjük.És itt a jó idő, a Napsütés!

Meséljetek Ti is,Era,Andi és aki szeretne nektek is van mit!!!! :D :D

Szép napot nektek!!!

Nóri :)

2016. ápr. 2. 07:17
 197/203 anonim ***** válasza:

Jajj Nori, nagyon orulok!!! :)

Ez egy igazi happy end-es topic.

Jo, hogy nyari babad lesz, mert nem kell annyi mindent bevasarolni a legkisebb meretbol. Ez pelenkazni is konnyebb, ha csak body van rajta.

Fiucska lesz vagy kisleany? Esetleg meglepi?

Nori aludj, amennyit tudsz, mert utana egy jo ideig nem fogsz. :D

Nalunk a legenyke mar 8 es fel honapos. Kuszik-maszik, felul, mondja, hogy nemmmm nemmm nemmmm es hogy gyere. Vagyis gyegye. Szerelmes vagyok bele!!!

2016. ápr. 15. 12:22
 198/203 anonim ***** válasza:

Nori, Era, mi van??? :)

Tessek meselni!

Nalunk 10 honapos elmult, mar felall a kisagyba kapaszkodva. Mondja, hogy az apjanak, hogy baba (torokul az apa=baba, mint az Ali baba :) anyukamnak, hogy mama, aztan pampa (az a lampa), gyegye (gyere), es termeszetesen a NEMMMM :)

2016. jún. 4. 08:19
 199/203 anonim ***** válasza:
Andi voltam
2016. jún. 4. 08:19
 200/203 anonim ***** válasza:
Andi vagyok, tegnap volt a kisfiam első szulinapja!
2016. júl. 28. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!