Ha pco-ra gyanakszok hogyan álljak neki a kivizsgálásnak? Lépésről, lépesre leírná nekem valaki!
amit most leírtam vv eredmény egyforma csak az elsőhöz nem írtam oda a a mérték egységet és 21 napon készült!!
a 3 napi vv eredményem ilyen volt!! de a mértékegységet ne kérdezzétek !!szerintem ugyan az mint a 21 napinál!!
3 napi vv eredményem:
FSH :6,4
LH:6,1
Kortizol:80,1
PROG:2,77
oestr 172,9
hát 64-es köszi!
pazsmirigy uh van beutalóm csak még nem volt időm elmenni!! most minden összejött!!! nem kaptam semmi kezelés! csak azt mondta szelént szedjek és fél év múlva menjek vissza bár azt mondta nem is biztos ,hogy kell mennem mert terhes leszek!!! és az pazsmirigy uh se sürgős!!
3. napi:
FSH :6,4
LH:6,1
ez számít, ez tökéletes.
64: nem Budapsti vagyok!! miért kérdezed?
akkor ezek szerint kellene kezelés??de most így mit csináljak?? ennyire rossz az eredményem,hogy kezelés kellene??
64-es vagyok. Azért kérdezem,mert Budapesten van jó endokrinológus. Én is oda járok, pedig elég messze van tőlem. (240 km)
Nem olyan nagyon rosszak ezek az eredmények, de azért nem ártana néhány dolgot kezelni. Gondolom, Te is érzed, hogy valami nem stimmel.
Egyébként az eredményeidet ki értékelte? Endokrinológus, vagy nőgyógyász? És mit mondott ezekre az értékekre?
sziasztok!!
köszönöm,hogy írtatok!!! most egy kicsit összezavarodtam és el is keseredtem!
64-es próbálok mindenre válaszolni amit írtál és kérdezni!!
hát én nem tudok olyan messze elmenni endokrinológushoz! nekem is messze van!! most elég sok kiadásunk van a baba projekt miatt!!
hogy fel -e tűnt,hogy valami nem stimmel!! igen!! pl.nem napra pontos a menszim meg ahogy írtam a kérdésembe azok a tünetek!! nem véletlen voltam dokinál meg hát a saját megnyugtatásom miatt is!!
az eredményemet endokrinológus értékelte!!azt mondta a ani tpo-m magas nem volt ebbe a ciklusba ovum(amit sajnos tudtam is mert nem éreztem vagy csak egy nagyon kicsit)adott beutalót pajzsmirigy uh-ra (csak még nem volt időm elmenni!) és szedjek szelént!
hát most már nem tudom mit tegyek!! mert elég stresszes időt élek most kb 1 éve! sok minden összejött amit a legelején elég nehéz volt kezelnem de már kezdek belejönni!! sajnos most a sok idegességtől meg szerintem más is befolyásolta megjött 46 napra!! soha nem volt még ilyen hosszú a ciklusom!! átlagosan megjön 32 -max 35 napra! már végképp nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel!!! előre is megköszönöm ha írsz ,írtok!!!
64-es vagyok. Újra néztem az eredményeidet, már ami a cukor és inzulinterhelést illeti. Az éhgyomri és a 120. perces inzulin is jó. Ami viszont biztosan nem jó, az az, hogy a 120. perces cukor az éhgyomri alá esik. Ez pedig arra utal, hogy igenis van közben egy pont, ahol az inzulinszint nagyon megugrik, és az leviszi a cukrodat. (Lehet, hogy egy 3 pontoson látszott volna.)
Én nem vagyok orvos, de a saját eredményeim alapján azt mondanám, hogy ez IR. Sajnos én is rengeteg időt elvesztegettem, mire igazán jó orvost találtam. Az orvosod mit mondott egyébként a cukor+inzulin eredményeidre?
Az FSH:LH aránynak a 3. ciklusnapon kell 1:1nek lenni, ami neked jó volt. (Bocs, a tévesztésért, csak utána láttam, hogy a 6,8:16,6 a 21 napi hormonsorhoz tartozik.) A Tiéd tehát jó!
Ami nekem fura, hogy a progeszteron alacsony szintjére nem mondott semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!