Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha pco-ra gyanakszok hogyan...

Ha pco-ra gyanakszok hogyan álljak neki a kivizsgálásnak? Lépésről, lépesre leírná nekem valaki!

Figyelt kérdés
van egy két dolog ami erre útal:pl.mitiszeres bőr (olyan pattanások amiket nem lehet kinyomni)szőrösödés mellbimbó körül,nem napra pontos menszesz meg hasonló!

2013. márc. 6. 13:44
 51/97 A kérdező kommentje:
április 12-én megyek a endokrinológushoz!! miket kérdezzek? vagy hogyan történik az első konzi?? ha most ő küld vérvételre vagy bár hova nekem kell fizetni azért? magán dokihoz megyek!!
2013. márc. 27. 14:34
 52/97 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nem neked kell kérdezni, majd a doki kérdez téged, esetleg megtapintja a pajzsmirigyedet (a nyakad). Laborért valószínűleg fizetni kell, de ne gondolj horrorösszegekre, viszont a magánlabor sokkal gyorsabb, mint a tb-s.

2013. márc. 28. 04:24
 53/97 A kérdező kommentje:
Szép jó reggelt! Hát tegnap elõtt megkérdeztem mennyi lenne a cukor +inzulin terhelés a csabai kórházba majdnem 20ezer lett volna!nem is tudom nálunk hol van magán labor!hát ez azért jó én azt hittem az endo doki beutalót fog adni és nem kell érte fizetni!
2013. márc. 28. 04:45
 54/97 anonim ***** válasza:

Szia! 48-49-es válaszoló vagyok. Bocs, de csak most vettem észre, hogy kérdeztél tőlem.

Tehát: nekem a cukorterhelés+inzulin ára: 3-szor 90.-Ft+ 3-szor 1790.- Ft volt, tehát összesen 5640.- Ft volt, plusz 1000. FT-ot számoltak fel a vérvételért. (a hormonvizsgálatokkal együtt) És mindezt magánlaborban. Nem írtad, hogy hol laksz. De nézd meg ezt az oldalt, hátha itt találsz a lakóhelyedhez közeli magánlabort:

[link] (Én náluk voltam)

2013. márc. 28. 09:22
 55/97 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Most olvastam újra a hozzászólásodat. Ezek szerint békéscsabai vagy? Ott van magánlabor, az előző hozzászólásomba belinkeltem. És ott annyi a vizsgálat, amennyit írtam, mivel ez egy országosan működő cég, szabott árakkal. (Amit a honlapon szintén megtalálsz.) Remélem tudtam segíteni.
2013. márc. 28. 09:25
 56/97 A kérdező kommentje:

szia!! köszi az infót!! bocs én se voltam!!hát nem éppen csabai vagyok!! békésen lakok!! tehát nem messze!!

Na tehát ! nekem a legközelebbi endokrinológus akit találtam Békéscsabán van bent rendel a kórházba! nem tudom így elküldhet -e a laborba beutalóval !tegnap előtt felhívtam először Ántszt ők azt mondták nem csinálnak erre felhívtam a csabai labor ott meg majdnem 20 ezer a vérvétel! én azt a telefon számot hívtam ami meg van adva a honlapon!

2013. márc. 28. 12:43
 57/97 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

hát egyre jobban úgy érzem tényleg indokolt az endo doki!ha csak az utolsó 3 hónapot nézem!

jan:31 napra

feb.28 napra

márciusba 37 nara

2013. ápr. 7. 16:31
 58/97 A kérdező kommentje:

hát nem tudom olvassa -e valaki de én írok!!

hát most próbálok pozitív lenni!! annak örülök,hogy legalább nem küldött el azzal az indokkal,hogy minek mentem oda nem is indokolt a vizsgálatok! konkrétan nem írt rá semmit vagyis még semmi nem is biztos! majd a vérvétel megmond mindent! meg kell ismételni a 3 napi vérvételt mert régi! meg ő vagyis a dokinő kérte a 22-23-dik napi vérvételt is! mondtam neki ,hogy a régi dokim ráírta a papírra pcos gyanús ezért is szeretném kideríteni mi is a helyzet nálam mert így nem akarok neki fogni a lombiknak!! végül is mindent elmondtam neki ami lényeges volt és még így sem küldött el a francba! pedig valaki mondta(már nem tudom ki amiért bocsi),hogy ne mondjam,hogy a párommal van a baj mert akkor nem fog semmit csinálni! jó mert a vérvételért nem kell külön fizetnem!!mondtam neki a kaálinos doki mit mondott,hogy nem igazán kell ezzel foglalkozni de rákérdeztem ,hogy indokolt -e a vizsgálatok és azt mondta indokolt!!

2013. ápr. 13. 08:52
 59/97 anonim ***** válasza:
Cukorterhelést és inzulinszinteket is kért?
2013. ápr. 13. 14:16
 60/97 A kérdező kommentje:

szia!!

igen lesz! cukor és inzulin terhelés is!!

2013. ápr. 13. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!