Ha pco-ra gyanakszok hogyan álljak neki a kivizsgálásnak? Lépésről, lépesre leírná nekem valaki!
Szia!
Nem neked kell kérdezni, majd a doki kérdez téged, esetleg megtapintja a pajzsmirigyedet (a nyakad). Laborért valószínűleg fizetni kell, de ne gondolj horrorösszegekre, viszont a magánlabor sokkal gyorsabb, mint a tb-s.
Szia! 48-49-es válaszoló vagyok. Bocs, de csak most vettem észre, hogy kérdeztél tőlem.
Tehát: nekem a cukorterhelés+inzulin ára: 3-szor 90.-Ft+ 3-szor 1790.- Ft volt, tehát összesen 5640.- Ft volt, plusz 1000. FT-ot számoltak fel a vérvételért. (a hormonvizsgálatokkal együtt) És mindezt magánlaborban. Nem írtad, hogy hol laksz. De nézd meg ezt az oldalt, hátha itt találsz a lakóhelyedhez közeli magánlabort:
[link] (Én náluk voltam)
szia!! köszi az infót!! bocs én se voltam!!hát nem éppen csabai vagyok!! békésen lakok!! tehát nem messze!!
Na tehát ! nekem a legközelebbi endokrinológus akit találtam Békéscsabán van bent rendel a kórházba! nem tudom így elküldhet -e a laborba beutalóval !tegnap előtt felhívtam először Ántszt ők azt mondták nem csinálnak erre felhívtam a csabai labor ott meg majdnem 20 ezer a vérvétel! én azt a telefon számot hívtam ami meg van adva a honlapon!
sziasztok!!
hát egyre jobban úgy érzem tényleg indokolt az endo doki!ha csak az utolsó 3 hónapot nézem!
jan:31 napra
feb.28 napra
márciusba 37 nara
hát nem tudom olvassa -e valaki de én írok!!
hát most próbálok pozitív lenni!! annak örülök,hogy legalább nem küldött el azzal az indokkal,hogy minek mentem oda nem is indokolt a vizsgálatok! konkrétan nem írt rá semmit vagyis még semmi nem is biztos! majd a vérvétel megmond mindent! meg kell ismételni a 3 napi vérvételt mert régi! meg ő vagyis a dokinő kérte a 22-23-dik napi vérvételt is! mondtam neki ,hogy a régi dokim ráírta a papírra pcos gyanús ezért is szeretném kideríteni mi is a helyzet nálam mert így nem akarok neki fogni a lombiknak!! végül is mindent elmondtam neki ami lényeges volt és még így sem küldött el a francba! pedig valaki mondta(már nem tudom ki amiért bocsi),hogy ne mondjam,hogy a párommal van a baj mert akkor nem fog semmit csinálni! jó mert a vérvételért nem kell külön fizetnem!!mondtam neki a kaálinos doki mit mondott,hogy nem igazán kell ezzel foglalkozni de rákérdeztem ,hogy indokolt -e a vizsgálatok és azt mondta indokolt!!
szia!!
igen lesz! cukor és inzulin terhelés is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!