Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha pco-ra gyanakszok hogyan...

Ha pco-ra gyanakszok hogyan álljak neki a kivizsgálásnak? Lépésről, lépesre leírná nekem valaki!

Figyelt kérdés
van egy két dolog ami erre útal:pl.mitiszeres bőr (olyan pattanások amiket nem lehet kinyomni)szőrösödés mellbimbó körül,nem napra pontos menszesz meg hasonló!

2013. márc. 6. 13:44
 21/97 A kérdező kommentje:

sikerült elintéznem a vérvételt!! hétfőn megyek a házi orvoshoz és kedden megyek a vérvételre a laborba!!

rendszertelen menszinek mi számít?? vagyis nekem mindig az jut eszembe a rendszertelen szóról ,hogy nem napra pontos!! soha életembe nem volt napra pontos!! csak akkor mikor fog gátlót szedtem! aviva tornát kipróbálom!! bár spontán úgy sem leszek terhes és ez biztos!!!

2013. márc. 7. 09:54
 22/97 A kérdező kommentje:
tudnál segíteni a tornába? hol találok ilyen gyakorlatokat??köszi előre is!!
2013. márc. 7. 09:58
 23/97 anonim ***** válasza:
Háziorvos nem adhat beutalót terheléses inzulin-ra csak cukorra.
2013. márc. 7. 10:48
 24/97 A kérdező kommentje:
hát nem tudom!! én most úgy kérdeztem,hogy cukor és inzulinra kellene terhelés!! majd hétfőn kiderül!! a cukor nem elég??gondolom nem!!
2013. márc. 7. 10:49
 25/97 A kérdező kommentje:
még egyszer felhívtam a házi dokimat! és megint megkérdeztem!! holnap megyek hozzá!! remélem nem megyek feleslegesen!! mert akkor hülyét kapok!!!
2013. márc. 7. 13:54
 26/97 anonim ***** válasza:
nem a cukor önmagában nem elég, azt ne csináltasd meg, mert akkor az inzulin miatt újra kéne csinálni és az nagyon megterheli a hasnyálmirigyet.
2013. márc. 7. 14:25
 27/97 A kérdező kommentje:
na akkor,hogy kérjem?? csak inzulin terhelést?? de nem úgy van ,hogy mind a kettő kell??
2013. márc. 7. 14:35
 28/97 anonim ***** válasza:
De mind kettő kell. Úgy értettem, hogyha netán csak a cukorra ad, azt magába ne cisnáltasd meg, ha tud adni mind kettőre az a jó. De mondom elvileg házidoki nem adhat beutalót inzulinra.
2013. márc. 7. 14:36
 29/97 A kérdező kommentje:
ha csak cukorra ad akkor meg se csináltatom!! ugye jól értem!! hát nem tudom én ma 2-szer is megkérdeztem!!! és tuti nem értette félre az aszisztens nő!
2013. márc. 7. 14:39
 30/97 A kérdező kommentje:
sziasztok!! egy kérdés :ha a belgyógyász diabetologus (remélem jól írtam ha nem javítsatok ki nyugodtan) akkor adhat beutalót arra a fránya cukor+inzulin terhelésre a laborba?? mert oda küldött a házi orvosom!! köszönöm ha válaszoltok!!
2013. márc. 8. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!